Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai - II

O aš turiu tokį klausimuką:
kadangi gyvensiu nuomojamame bute Vilniuje ir reikės interneto, o ten nebus tokio laidinio ar šviesolaidinio. Teks rinktis kažką iš mobiliųjų (tele2, omnitel ar bitės, ar ten kažkokio mezon), neturiu aš ten jokios patirties ir net nežinau, kokį reiktų rinktis. Tai gal kuri pasidalins savo patirtimi?
Norėčiau, kad tas internetas veiktų kelyje, kol važiuosiu autostrada, kad būtų įmanoma prijungti ir prie planšetės, ir prie paprasto nešiojamo kompiuterio. Vien naršymas neapsieis ties universiteto puslapiu, fb ir delfi'u, mėgstu pabūti ilgai ir youtube'j, ir šiaip paieškoti kokios informacijos google'j. Tenka kartais ir parsisiųsti iš dropbox'o failus, kuriuos įdeda grupiokai. Na, tokio normalaus greičio norisi, bet ir nesinorėtų labai brangiai mokėti už internetą mėnesiui. Vieni sako, kad geriau mezon, kiti kaip tik nusiteikę priešiškai, liepia omnitel'io interentą imti. Ai, karamba, aš ir pati nežinau, kokį geriau rinktis, tad sakykit viską, ką girdėjot/žinot gero blogo apie tokius internetus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
dovanoju tele2 modemą HUAWEI E173U-2. Sutartis galioja iki 2014 05 12. Planai pasirinktinai M - 20 Lt, L - 29 Lt, neribotas - 47 Lt. Plius už modemą kiekvieną mėnesį 5 Lt. Jei kam reikia kreipkitės į PM. smile.gif
Atsakyti
Šiauliuose tai rekomenduoju Kava interneto tiekėja, jau esu keli metai klientė, niekada nepavedė.
O iš nešiojamų tai Mezonas.
Atsakyti
Patarkit ką rinktis, kai ... nėra iš ko rinktis? lotuliukas.gif bigsmile.gif g.gif ax.gif T.y. gyvenant kaime, kur nėra kabelinių televizijų ir artimiausia TEO dėžutė už kokių 200 metrų . verysad.gif O interneto tai norisi ... ax.gif Rimtai kokie variantai?
Atsakyti
QUOTE(RALI-RI @ 2013 09 25, 15:24)
Patarkit ką rinktis, kai ... nėra iš ko rinktis?  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  g.gif  ax.gif T.y. gyvenant kaime, kur nėra kabelinių televizijų ir artimiausia TEO dėžutė už kokių 200 metrų . verysad.gif O interneto tai norisi ... ax.gif  Rimtai kokie variantai?

Tai sakau gal ERDVES tiktu, jie pastato antena ir gal butu rysis.
Atsakyti
QUOTE(ade123 @ 2013 09 25, 21:00)
Tai sakau gal ERDVES tiktu, jie pastato antena ir gal butu rysis.

O kaip tų "Erdvių" greičiai? Nebus taip, kad paleidi siųstis paprasčiausią vaizdelį (Pvz. kokį Delfi TV) ir eini išsivirti arbatos, o po to gerdamas arbatą žiūri? g.gif
Atsakyti
sveiki, kas turi bites paslaugas ar esate jomis patenkinti ziurint kaina ir kokybe? gal iskeitet laikui begant i kazka kita? dar naudojuosi bites neribojamu, bet tas neribojamas yra ribojamas greitis, tai jei imi kita plana tu sumoki daug daugiau(bet 100lt uz interneta yra lb daug) bet greitis daug geresnis. ir galvoju keisti i kazka kita bet aplink nera nei placiajuosciu ar kokiu kitu. mezona turi kaimynai ji sunku pagaut reik po visus namus lakstyt su juo. be to reiktu nelabai brangaus, bet kad ir kaina kokybe atitiktu.
Atsakyti
Gal kas naudojates Mezon internetu? Kokie atsiliepimai? g.gif žiūrėjau pagal adresą,kad patenku į nepastovaus ryšio zona,tai gal net nerizikuot tada unsure.gif nors ta zona visai ant ribos jau doh.gif


Reikia interneto Kauno,nežinau iš ko rinktis schmoll.gif KIS pigiausiai,bet vėl pagal adresą netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2014 03 02, 09:51)
Gal kas naudojates Mezon internetu? Kokie atsiliepimai?  g.gif žiūrėjau pagal adresą,kad patenku į nepastovaus ryšio zona,tai gal net nerizikuot tada  unsure.gif nors ta zona visai ant ribos jau  doh.gif
Reikia interneto Kauno,nežinau iš ko rinktis  schmoll.gif KIS pigiausiai,bet vėl pagal adresą netinka  smile.gif

mezon duoda pasibandyti, nueikit išsiaiškinti detalių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2008 11 19, 14:20)
Reikia Jūsų patarimo ir pasiūlymų. Kokių interneto tiekėjų paslaugomis Jūs naudojatės, ar esate patenkinti, kokia kaina mėnesiui, koks greitis, į ką atkreipti dėmesį sudarant naują sutartį?


Jeigu traukia 3G ar WiMAX ryšys siūlau naudotis mezon, tele2, omnitel ar bitės mobiliuoju netu, nereiks jokių kabelių.
Jei rinktis laidinį, tai tik teo šviesolaidį.

Atsakyti
Gal kas galite padėti, visiškai nesuprantu elementarių dalykų – nupirkau komp‘ą su Windows 8, interneto tiekėjo dar neišsirinkau ir iš viso galvoju tik apie išankstinį apmokėjimą, nes realiai man interneto namuose ar kur kitur reikia labai retai, nes dažniausiai būnu darbe ir visada turiu internetą, kur viską padaro geri berniukai kompiuteristai, tai nieko ir nesuprantu. Ar mano kompas dabar veiks su WI FI ber kur mieste (bevielio zonose) ar dar kažko trūksta (t.y. kol nuspręsiu, kieno interneto noriu – pasispręsiu dėl formos ir tiekėjo).
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2014 03 24, 13:50)
Gal kas galite padėti, visiškai nesuprantu elementarių dalykų – nupirkau komp‘ą su Windows 8, interneto tiekėjo dar neišsirinkau ir iš viso galvoju tik apie išankstinį apmokėjimą, nes realiai man interneto namuose ar kur kitur reikia labai retai, nes dažniausiai būnu darbe ir visada turiu internetą, kur viską padaro geri berniukai  kompiuteristai, tai nieko ir nesuprantu. Ar mano kompas dabar veiks su WI FI ber kur mieste (bevielio zonose) ar dar kažko trūksta (t.y. kol nuspręsiu, kieno interneto noriu – pasispręsiu dėl formos ir tiekėjo).

Sveikas, tavo naujas kompiuteris tikrai veiks bevielio ryšio zonose, kuriose nėra interneto vartojimo slaptažodžiu. Tokių vietų, bent jau Vilniuje, yra tikrai nemažai. Kiek žinau teo teikia tokią paslaugą - leidžia prisijungti prie jų wifi tinklo tam tikrose miesto vietose. O jei reikia, kad internetas veiktų visur, rinkis mobilų internetą. Mezon yra geras, bet jis veikia tik mieste. Omnitel veikia visoj Lietuvoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo degustatorius: 02 balandžio 2014 - 18:28