Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai - II

QUOTE(Mikė @ 2008 11 19, 14:20)
Reikia Jūsų patarimo ir pasiūlymų. Kokių interneto tiekėjų paslaugomis Jūs naudojatės, ar esate patenkinti, kokia kaina mėnesiui, koks greitis, į ką atkreipti dėmesį sudarant naują sutartį?

Mane taip pat ši tema domina ax.gif
Kol kas naudojuose telekomo internetu - planas ganas senas - Takas ID2 už 39Lt, ryšys pusėtinas, bet manau, kad moku per daug už tai, ką gaunu... pažiūrėjau, kad galėčiau keisti į spartesnį ir pigesnį (!) netgi tame pačiame telekome, bet pasirodo, kad plano keitimo mokęstis 100Lt blink.gif Tai dabar mąstau, ką čia daryti... tuo pačiu, įdomu būtų sužinoti apei kitus tiekėjus ir jų galimybes bei kainas ax.gif
Atsakyti
nuo telekomo su numirusiu zebru reikia bėgti kuo toliau schmoll.gif aš naudojuos vdnet už 49 lt - esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
As naudojuosi meganet per menesi 39 lt labai mums patinka, turejom pries tai omni connect gerai kad ememe be sutarties, turejom mes ji menesi laiko tai is ju tik 3 dienas veike ir kaina nemaza 100lt menesiui
Atsakyti
Tik ne TEO schmoll.gif Su jais vienos problemos.
Atsakyti
Skynet thumbup.gif VDnet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donix: 23 lapkričio 2008 - 12:44
Nerekomenduociau Skynet -greiciai lyg ir neblogi, bet palyginus daznai interneto nebuna. Viena penktadienio pavakari, kai virs 6 valandu nebuvo internetinio rysio, nuejau aiskintis. Paaiskino, kad perkant pigia paslauga (menesinis mokestis 49litai!) nesitikeciau nuolatinio rysio. Sis ivykis paskatino mane atsisakyti Skynet paslaugu...
Atsakyti
nu skynetas pavaro blink.gif
mes Kava turim, pati mazaji berods(30lt), tai greiciai neblogi, stabilus internetas visa para, kaip Balticumu nesiskundem, taip ir siuo patenkinti
pas broli Erdves yra, tai nesulaukia sutarties pabaigos jau, sake geriau teo pasiims koki plana negu su jais vargs doh.gif internetas kaip apie tele2 is pradziu snekejo... kada nori tada atsiranda, mes filma per 5 minutes parsisiunciam, jis per nakti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 23 lapkričio 2008 - 20:50
QUOTE(egliosha @ 2008 11 23, 21:48)
nu skynetas pavaro blink.gif
mes Kava turim, pati mazaji berods(30lt), tai greiciai neblogi, stabilus internetas visa para, kaip Balticumu nesiskundem, taip ir siuo patenkinti
pas broli Erdves yra, tai nesulaukia sutarties pabaigos jau, sake geriau teo pasiims koki plana negu su jais vargs doh.gif internetas kaip apie tele2 is pradziu snekejo... kada nori tada atsiranda, mes filma per 5 minutes parsisiunciam, jis per nakti doh.gif

Atsiprasau uz durna klausima - o tas skynetas tik Vilniuj?
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 23, 12:39)
Tik ne TEO schmoll.gif  Su jais vienos problemos.

Kokios ? blink.gif
Atsakyti
Meganetas (Dokeda) thumbup.gif Ypač patiko, kai po kompo perinstaliavimo reikėjo prisijungt prie savo tinklo iš naujo - sekmadienį prie telefono budėjo info teikiantis žmogelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solveiga 25 @ 2008 11 23, 20:20)
Nerekomenduociau Skynet -greiciai lyg ir neblogi, bet palyginus daznai interneto nebuna.

drinks_cheers.gif aš nuo jų pabėgau kai nuolat trūkinėjant ryšiuj bandė nulupti pilną kainą. tiesa, po to sutiko, kad mokėčiau pusę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gija23 @ 2008 11 24, 09:33)
Atsiprasau uz durna klausima - o tas skynetas tik Vilniuj?

neisivaizduoju biggrin.gif pasiskaitykite ju tinklapyje
Atsakyti