as irgi pergyvenu, kad nesumazetu pienelis, nes norisi maitinti kuo ilgiau. Maniau neduosiu ciulptuko ir buteliuko, bet duodu, nes man baisiau kai mano leliukas neramus ir verkia. tik ciulptuka duodu tikrai ekstra atvejais ir pries maitinima atimu, nes kitaip pieneli prastai traukia.
Tiesa, rasete apie gerasias bakterijas, kokias duodate leliukui, kaip vadinasi, ir kaip tai atliekate, kazkur skaiciau, kad tikrai yra verta leliukui duoti.
manau nelabai yra iseiciu jei nepadeda vaistai nuo pilvuko putimo ,masazai ir spec. arbatos
mano mazoji iki metu kazkur buvo labai rami naktimis,paskui prasidejo tikros pilvuko bedos,kiekviena siena po mano pienuko duodavau espumizana
kartais atsikeldavo naktimis klykdama,ytempusi baisiai pilvuka,tai masazuodavau kokia valanda kol uzmigdavo,ir taip kokius 4 men.paskui vis retejo tokie diegliai

QUOTE(bjolla @ 2009 03 04, 10:57)
maniškis tai pradeda kartais valgydamas verkti, bet pastebėjau, kad nuo to, jog susikaupia oro ir pastačius tuoja atsitūgsta 

Aha, maniske ir del pradeda verkti kartais. Dar verkdavo, kai gerklyte skaudejo..

QUOTE(Ausriausias @ 2009 03 05, 11:51)
mums tai nevalgymas buvo susijęs su pilvuko diegliais. kai tik ateina vakaras žinome, kad pradės verkti ir nebevalgys. kartais taip ir likdavo nevalgęs, o kartais ant rankų paėmusi maitindavau. nuo 3 mėn. viską kaip ranka nuėmė.

mano sunelis valgo mano pienuka.iki 3 men nebuvo jokiu problemu,valge gerai,svorio irgi normalai priaugdavo,taciau dabar kazkaip pradejo valgydamas nervuotis,pradeda muistytis paima kruti ir vel paleidzia,taip labai neverkia bet vistiek neramus.manau kad tai gal diegliukai,paduodu sab simpleks tai gal ir geriau po to buna.
na mums nezinau ,nieko neranda,kraujukas geras ,pilvukas minkstas,ausytes sveikos,biski nosiukas paburkes,ir gerklyte paraudus,gal del to kaip tik valgyt taip mums tragedija,riksmai klyksmai
israse tik viborcil i nosyte o i grklyte gal patarsit kuo gydyti ?

QUOTE(sonkatux @ 2009 03 04, 23:24)
manau nelabai yra iseiciu jei nepadeda vaistai nuo pilvuko putimo ,masazai ir spec. arbatos
mano mazoji iki metu kazkur buvo labai rami naktimis,paskui prasidejo tikros pilvuko bedos,kiekviena siena po mano pienuko duodavau espumizana
kartais atsikeldavo naktimis klykdama,ytempusi baisiai pilvuka,tai masazuodavau kokia valanda kol uzmigdavo,ir taip kokius 4 men.paskui vis retejo tokie diegliai 

keista, kad nuo metu prasidejo pilvo diegliai... Nesikonsultavot su gydytoju? o naktimis nenoredavot irgi duoti espumisan?
Vaje, tikiuosi mes isaugsim greitai ir nebereikes vargsiukei patirti to, ka dabar patiria...

Laba diena, mums taip pat tie nelemti pilvelio skausmai, ieskom mamytes, kuri mums galetu pagelbeti ir parduoti parsisiustu lasiuku, kuriuos cia taip daznai minit. Labai lauksim i a.z.

QUOTE(kristuler @ 2009 03 05, 19:42)
mano sunelis valgo mano pienuka.iki 3 men nebuvo jokiu problemu,valge gerai,svorio irgi normalai priaugdavo,taciau dabar kazkaip pradejo valgydamas nervuotis,pradeda muistytis paima kruti ir vel paleidzia,taip labai neverkia bet vistiek neramus.manau kad tai gal diegliukai,paduodu sab simpleks tai gal ir geriau po to buna.
O espumisan vietoj sab simplex nebandet duoti pries valgi? gal dar labiau pades...

Mes savo mazajam pilvo diegliukus gydem sab simplex lasiukais, reguliariai duodami 6 kartus per diena, taip pat du kartus bifolak bakteriju (ryte ir vakare), jei labai klykdavo, tai ir viburkol zvakute ikisdavau, kurias per para galima dvi sunaudoti. Taip pat pradejus skaudeti uzdedavau ant pilvuko silta vystykla. Tai mums padejo. mano atveju, manau bakterijos yra labai gerai, kitam vaikeliui, jei butu diegliukai, tikrai taip pat jas naudociau. kazkaip greitai susitvarke ir naktimis pradejome ramiai miegoti.
QUOTE(anikita @ 2009 02 26, 18:06)
mum draugai taip pat is anglijos atsiunte gripe mixture boots firmos bei bonissan'o jei kam reikia, galiu parduoti
nes mums bus tiek per daug 

o dar ar turite? tikrai nupirkčiau
Mes turim panašią problemytę, valgom valgom ir pradedam verkti, tai aš pakėliu mažylę, ji man atrugsta ir toliau valgom, maniškė tai priryja oro valgydama ir, matyt,skauda pilvuką, dabar mums jau greit bus 3 mėn, pradėjom išmokti neberyti, verkimas sumažėjo ir naktį nebeverkiam
. o va didžioji kai buvo mažytė, tai labai verkė kai pienligę turėjo, nors sako, kad vaikams neskauda, bet mes verkėm, gerai kad neilgai mes tą pienligę, turėjom, greit išgijom.