Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo diegliai, pūtimas

Pilvuko masazas ir mums nelabai, veiksmingiau yra priglausti silta vystykla prie pilvuko ir vyras tuo metus kojytes lanksto maziukui, tada greitai prikrauna pampersa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olega @ 2009 10 25, 15:39)
Mes taip pat gerdavome Espumizana pries kiekviena maitinima ir problemu su pilvuku nebuvo. O pilvuko masazas, kad ir kaip stengdavaus, nepagelbedavo.

Pas mus tas pats, tik dar kojytes lankstydavome, tai greiciau tos dujos iseidavo rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mazylei jau bevei metukai, bet jau kokie 4 men nakti kankinasi del pilvelio... reiks bandyti tuos gripe water, nes espumizanas baigesi... Na o kas liecia buteliukus ir kruti, tai mano atvejis atvirkstinis,: vis dar maitinu, ir jau norecia po truputi mazinit, bet mano maze neptipazista JOKIU buteliu, jokiu puodeliuku .... tik mano krutine. Taip, kad irgi juokas neima... geria siek tiek is saukstelio. Va ir sako, neduokit jokiu arbateliu (cia anglijoj). nes pienuko jiems uztenka. O paskui nieko kito ir nepripazista (beje ciulptuka ima), o buteliuko- ne.
Atsakyti
mums irgi reikia stebuklingu vaistu. Gal kas turit?
Atsakyti
Sveikutes ax.gif mano lelyte irgi nuo pirmuju dienu kankinasi su tais diegliais. bus namuose svente, kai jie visai baigsis rolleyes.gif mes ko tik nebandem: Espumisana, pankolio arbata, krapu arbata, gulejimas ant pilviuko, masazai, lektuvelio (arba kitur rasoma tigro) poza. ir atrodo niekas neveike schmoll.gif pradejome gerineti Colinox lasus (is pradziu atpildavo, nes be proto rugstus, tai dabar duodu lasiuku ir is karto sauksteli vandenuko - nebeatpilam) ir radom stebuklinga priemone, kuri bent jau kol kas mums labai pasitvirtino - vysniu kauliuku pagalvele thumbup.gif per kiekviena maitinima uzdedu, atsipalaiduoja maziuke, vis lengviau. diegliu dar neatsikrateme, speju, kad reikes isaugti ax.gif bet nebera ka lyginti, kaip mucinomes pries tai ir kaip dabar tik pazirzaliojame soske.gif aj, dar butinai leiskite vaikiukui atsirugti po maitinimo (nors dabartineje literaturoje rasoma, kad krutimi maitinamam kudikiui atsirugti nebutina - as isitikinau, kad mano lelytei butina); bet svarbiausia, bukite kantrios ir atsidavusios vaikiukams, nes ypac jei maitinate krutimi, ir nervinates del tu diegliu, tas "nervas" nueina ir i pieneli, pienelis pas leliuka ir vel diegliai, irzlumas. kantrybes visoms, isgyvensim console.gif
Atsakyti
sveikos kariaujam ir mes su pilvo putimu ir diegliukais colinax labai padejo bet mazius negalejo issitustint be klizmutes, nes uzkietejo viduriukai o kol supratau nuo ko tai dvi savaites is proto ejom ir darem viska kad tik viduriukai nekietetu. o kai nutraukiau vaistukus tai viduriukai susitvarke per savaite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Mano mazylę irgi pradėjo kankinti diegliukai. Kadangi gyvenam ne LT Espumizną atsisiuntėm iš Lietuvos. Tik va skaitau informacinį lapelį ir suabejojau ar reikia ji duoti prieš kiekviena maitinimą po 25 lašus ar vieną kart per dieną.
Ačiū už pagalbą.
Atsakyti
..tai niekas neturit atliekamo Gripe water? labai jau cia jis isreklamuotas. Gal ir veikia. noriu pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Sparagine @ 2009 11 02, 12:43)
Sveikutes  ax.gif  mano lelyte irgi nuo pirmuju dienu kankinasi su tais diegliais. bus namuose svente, kai jie visai baigsis rolleyes.gif  mes ko tik nebandem: Espumisana, pankolio arbata, krapu arbata, gulejimas ant pilviuko, masazai, lektuvelio (arba kitur rasoma tigro) poza. ir atrodo niekas neveike  schmoll.gif  pradejome gerineti Colinox lasus (is pradziu atpildavo, nes be proto rugstus, tai dabar duodu lasiuku ir is karto sauksteli vandenuko - nebeatpilam) ir radom stebuklinga priemone, kuri bent jau kol kas mums labai pasitvirtino - vysniu kauliuku pagalvele  thumbup.gif  per kiekviena maitinima uzdedu, atsipalaiduoja maziuke, vis lengviau. diegliu dar neatsikrateme, speju, kad reikes isaugti  ax.gif  bet nebera ka lyginti, kaip mucinomes pries tai ir kaip dabar tik pazirzaliojame  soske.gif aj, dar butinai leiskite vaikiukui atsirugti po maitinimo (nors dabartineje literaturoje rasoma, kad krutimi maitinamam kudikiui atsirugti nebutina - as isitikinau, kad mano lelytei butina); bet svarbiausia, bukite kantrios ir atsidavusios vaikiukams, nes ypac jei maitinate krutimi, ir nervinates del tu diegliu, tas "nervas" nueina ir i pieneli, pienelis pas leliuka ir vel diegliai, irzlumas. kantrybes visoms, isgyvensim  console.gif

Kaip man visa tai pazistama...Mano mazylei tik viena savaitele.....o kaip kankina diegliukai....Bandom viska, kas tik imanoma...Niekas nepadeda..... doh.gif
Nezinau kaip reiks istverti tuos menesius......dienom miegoti negaliu, neuzmiegu, kiek bandziau..... doh.gif Kartais tokia neviltis apima, kad niekuom negaliu padeti doh.gif
Atsakyti
Jetau jetau, mamytes, puoliau i nevilti. Mazylei 3 men. Jau pora sav maitinu misinuku, nes ji verke ir neeme kruties verysad.gif Pradejom Aptamil - pirma sav puse velnio, o antra prasidejo ziaurus skausmai ar diegliai - ne po kiekvieno maitinimo, bet.... kazkur val po maitinimo. Atrode, kad netinka misinukas, nes kuo toliau, tuo daugiau verkimo, dar pradejo atpilti.... Bandom keist misinuka i Hipp Organic. Pora dienu atrode geriau, bet dabar 2 vakarus prasidejo tokios isterijos.... velgi praejus val po maitinimo. Jau nebezinau ar dar laukti sav kol apsipras su misinuku, ar keisti misinuka. Gal bandyti misinuka su soja... gal mazyle nevirskina karves pienuko.... Tiesa, duodam Gripe Water per kiekviena maitinima... Lyg apmalsindavo skausmus, bet nebepadeda. Puse dienos viskas gerai, o vakare prasideda.... sirdis plysta kaip gaila dukrytes verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mergaites o nebandet sildyt pilveliu, as saviskiui dedavau silta puslyte-nurimdavo, dabar jau yra sildantys zaislai paziurekit cia

beje mum sab simplex padejo daug geriau nei espumisanas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raganyte @ 2009 11 03, 13:44)
Sveikos merginos,

Mano mazylę irgi pradėjo kankinti diegliukai. Kadangi gyvenam ne LT Espumizną atsisiuntėm iš Lietuvos. Tik va skaitau informacinį lapelį ir suabejojau ar reikia ji duoti prieš kiekviena maitinimą po 25 lašus ar vieną kart per dieną.
Ačiū už pagalbą.

jei nesumeluosiu tai berods iki 3k/d
Atsakyti
argi pilvo diegliai kankina tik mazuosius?
maniskaii 3 su puse metuku, ir sendien skundziasu kad jai skauda pilva g.gif su pilvo skausmais susidurem pirma karta, gal kuri zino ar galetu nuspeti ka daryti? kas tai galetu buti?
Atsakyti