Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo diegliai, pūtimas

sveikos mamytes,

noreciau paklausti ar gali buti mano aukseliui pilvukas, o gal kas kita, nebezinau nei ka daryti.... Smiltei 8 savaiteles, ir manau kad mus kankina pilvuko diegliukai, bet neesu tikra... maitinu savo pienu, ji valgo labai trumpai, pasisotina per 10-15 minuciu.... ir i maitinimo pabaiga pradeda raitytis rangytis kaip gyvatukas.. seip ji atsirugsta ok, o kai paguldau ant ranku gulscia verkt pradeda.. bandziau duoti ramuneliu arbatele, bet tom dienom kai duodu vemia... infacol nepadejo.. gripe water dbr naudojam lyg nieko, gal kiek geriau, bet vis kai miega blaskosi lyg nesava braizosi veiduka, pesasi plaukucius.... verysad.gif ir po maitinimo ji trina veiguka y mano rubus, krutine... as net neisivaizduoju kas galetu buti, ir nezinau ar gerai naudoti vaistukus ilga laika, ar reikia daryti pertraukas ir pan... esu ne lietuvoj, mes su vyru vieni cia, nera nei kas patars nei pamokys verysad.gif cia musu pirmas auksiukas wub.gif gal per daug myluojam, gal del to negerai jauciasi blush2.gif
Atsakyti
kur vilniuje rasti homeopatiniu vaistiniu?
Atsakyti
infacol mano mazikei nelb padejo.... schmoll.gif o gripe water liuks, labai veiksmingas 4u.gif
Atsakyti
Mums padejo espumizanas,pries kiekviena maitinima pries kokiu 15 min. sugirdydavau ir thumbup.gif ,ir dar guldymas ant pilvuko labai gerai smile.gif
Atsakyti
Mums geriausiai padėjo, kai giminaitė masažistė padarydavo pilvuko masažą, bet tokiem mažuliam reika labai išmanyt, kaip daryt.
Atsakyti
Mes naudodavme MIX'A Colinox, vibrucol zvakutes ir gerasias bakterijas, tai po savaiteles liovesi visi skausmai pilvelio ir putimai smile.gif apskritai pradejo daug geriau toleruoti piena, as galejau ivairesni maista valgyti thumbup.gif
Atsakyti
O mums efektyviausi buvo homeopatiniai Colic Calm, siuntemes is Amerikos. Turiu dvi dukrytes, tai su pirmaja issivertem su Sab Simplex ir masaziukais.
O su antraja, tai nezinojom, ko griebtis. Mazute taip verkdavo ir raitydavosi, ir taip ilgai, kad negaledavom ziureti. Ismeginom viska, ir Espumisan, ir Sab Simplex, ir Colinox, ir gerasias bakterijas Gefilus, Bifolac, jokio efekto. Tada drauge, kuri kankinosi irgi su dukryte, pasiule pameginti Colic Calm. Ir is tiesu jie buvo efektyvus. Priepuolio metu sugirdydavom, jei pirma doze nepadedavo, po 30 min. duodavom antra. Ir tuomet mazyle nurimdavo, issipersdavo ir uzmigdavo. Siek tiek nepatogu, kad jie su angliuku, todel reikedavo saugoti rubus, nes nelabai issiskalbia. Taip pat zinoma jie gerokai brangesni, nei visi lietuviski vaistai. Bet mums buvo vieninteliai efektyvus. Pilvukas kankino gan ilgai, gal kokius 7 men., tik po kokiu 4 men. skausmai pasidare retesni. Pas mus liko 2 nauji buteliukai sito gerio, jei ka domina, rasykit i AZ.
Atsakyti
o mums labai padeda INFACOL is uk. Bandem espumizana-nepadejo, Bebinos-labai neskanus, tik infacol kolkas padeda...tfu tfu tfu...
Atsakyti
As tai duodu homeopatini chamomila,tai iskart viskas praeina
Atsakyti
Mums gydytoja patarė colinox nusipirkt, pradėjau duoti, žiūrėsim, kas čia bus.. unsure.gif Nes dabar tai visą dieną pupsi, net neužmiega dieną blink.gif o nuo kokio amžiaus Viburcol žvakutes galima naudot?
Atsakyti
Vibrocol zvakutes galima nuo 1 men. naudoti, bet nelabai jos mano dukrytei padeda schmoll.gif .Sioks toks pagerejimas nuo infakol lasu (parveze juos man is airijos), o pries juos isbandem visus beveik lasus parduodamus LT, tikrai pagerejimas nelabai jautesi.Dar mums padeda kojyciu lankstymas ir gulejimas ant pilvelio taip dujos mergaitei greiciau iseidavo.Mano mergytei 4 menesiai, as irgi labai laukiau tu issvajotuju 3 men,drauges buvo pripasakoja, kad kaip ranka nuims, deja lotuliukas.gif nors aisku diegia jau zymiai maziau nei pradzioje, na tikiuosi jau nebedaug mums liko kankintis ir ji tuoj isaugs ax.gif
Atsakyti
Mes naudojam Espumizana ir Gripe Water smile.gif Retai, bet panaudojam smile.gif
Atsakyti