tada reiškia dar ne laikas
kai bus laikas tada niekas netrukdys tiesiog jausti.

leisk tiesiog sau aukti ir stiprėti,nebijok jausti tiesiog gyvenk ir būk laimingas, tegul viskas eina savo vaga.
QUOTE(Roga @ 2008 12 17, 22:36)
Na svarbu noras butu

QUOTE(Roga @ 2008 12 17, 23:00)
reikia daug daugdėmesio,švelnumo,meilumo, daug daug mielų dovanėlių. vien žo pagarbos.

Bet tas demesys neturi buti per daug saldus. Man pvz labai patinka tiesiog apkabinimas, mielos smulkmeneles pateikimas (saldainias, obuoliukas, na tai ka as megstu), kai zmmogus parodo, kad pazysta
QUOTE(On call @ 2008 12 17, 23:26)
Jaunuolis 17likos.Nepasitikėjimas savimi trukdo.Mes abu suprantam kad vienas kitam patinkam,bet stengiausi atsiriboti nuo Jos,dėl to kad paprasčiausiai maniau kad mums nieko neišeitų.
Jei taip manai, tai geriau nei nemeginti

QUOTE(On call @ 2008 12 17, 23:37)
Kartais pagalvoju geriau jau mūsų keliai nebūtų susikirtę..Banalu .Bet man nuo to būtų tik geriau.Norėčiau Ją pamiršti bet negaliu.Neišeina.
Tai negalvok apie savo nedrasuma, tiesiog pamegink. Nepamegines nesuzinosi. Taigi nebereikalo sakoma "kas nerizikuoja, tas negeria sampano"
QUOTE(sachar @ 2008 12 18, 09:30)

Bet tas demesys neturi buti per daug saldus. Man pvz labai patinka tiesiog apkabinimas, mielos smulkmeneles pateikimas (saldainias, obuoliukas, na tai ka as megstu), kai zmmogus parodo, kad pazysta
būtent, svarbiausia, dėmesys ir toks koks turi būti ypatingas

Sveikutes skorpytes,ziuriu temele vel atsigavusi,plepsit po truputuka

sveikutes
ziuriu ir as i sarasa papuoliau:)
as toliau "kariauju" su savo skorpionu
karuna kartas nuo karto dar uzsideda, bet kazkaip reciau daug nei seniau
nezinau ar taisosi ar ko cia man laukt

QUOTE(kamiliuke @ 2008 12 19, 13:12)
Na po truputuka

QUOTE(wit @ 2008 12 19, 13:37)
karuna kartas nuo karto dar uzsideda, bet kazkaip reciau daug nei seniau
nezinau ar taisosi ar ko cia man laukt 

Na gal cia ziemos miegu biski prisnudes

QUOTE(sachar @ 2008 12 19, 14:00)
sakai kitas variantas neimanomas?

Tai saunumelis kad po truputuka.Na seniau buvau uzsuksi tai dar karteli registruojuos,seu skorpijone,gimusi lapkricio 04 d.
QUOTE(wit @ 2008 12 19, 14:05)
Na manau kad maza tikimybe

QUOTE(kamiliuke @ 2008 12 19, 15:29)
Tai saunumelis kad po truputuka.Na seniau buvau uzsuksi tai dar karteli registruojuos,seu skorpijone,gimusi lapkricio 04 d.
Mano brolis lapkricio 4 gimes irgi