QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 19, 13:25)
O kaip nuo stalo toki dideli perkelt kur nors kitur?
visai grazus tortas, kas cia negerai
na bantuko gal surisimas ne taip gavosi, bet siaip liuks 



As ant lentute (tiksliau ten jau visa lenta) dariau, tai tik su perkelimu ir neturejau problemu.
Negerumu sarasas

1. Susibalamutinau dar nepradejus dengti (garai paskui Inočka nuramino)
2. Niekaip negalejau iskocioti tos mases taip, kad graziai apdengtu visa torta
3. Ruzava mase iki galo kazkodel ir nesustingo ir lipo prie visu ir visko.
4. Bantukas galiausiai sukrino ir is jo isejo tiesiog kazkoks neaiskus blynas.
5. Kai uzrasiau sokoladu, po 5 min visas uzrasas susiliejo i viena bala

O kaip as ji pakavau ir nesiau... cia isvis atskira istorija

Na, ir tas sarasiukas dar laaabai ilgas. Bet svarbiausia, kad patiko, tiko ir niekas nemate jokiu klaidu

Nors siaip realiai geriau atrode

P.S. aciu uz palaikyma
