QUOTE(pragiedruliai @ 2008 12 25, 20:21)
Hm, o darydama tuos šokoladinius "tuneliukus" susisukusius - ar temperavai šokoladą? Šįryt mėginau ir aš daryti, bet balto šokolado niekaip negalėjau temperuot, kokius 3 kartus mėginau, ir nepavyko - vis lydėsi nuo rankų, o uždėtas ant torto - sulūžo
Ačiū visoms labai
Tuneliukus dariau iš paprastai ištirpinto vandens vonelėje šokolado (pamiršau tempertūrint jį

) , pasidariau juos dar praeitą penktadienį ir tik šiandien ryte uždėjau ant torto, visą tą laiką jie buvo šaldytuve tuose ritinėliuose ant kepimo popieriaus, kaip matai nieko jiems nenutiko. Eglutėms šokoladą tai temperatūravau dėl visa ko. Bet dabar apžiūrėjau tai jau yra šiek tiek pabalusių dėmelių ant tuneliukų, o eglutės laikosi puikiai. Taip, kad geriau temperatūrinti

, nebent puoštum prieš patiekiant. Kaip su baltu elgtis nežinau, nemėginau