QUOTE(Ingel @ 2009 10 06, 21:25)
1.
Caca dar kol neišvažiavai, gal gali parašyti kaip sekas su auto nuoma, žiūrėjau lapkričio mėn, tai 10 dienų Faro galima už bevei 400 Lt, tai gal nebrangu
2. ir dar norėjau paklausti ar nakvynes iš anksto rezervuosit ar kaip vietoj pavyks
3.O šiaip mes irgi planavom lapkritį, bet to lietaus nesinori

O čia tokią mintį pametėjai, kad į Faro, ją ir pasigavom, ačiū tau už idėją

Tik galvojam ar pavasarį nuo balandžio ar spalį bandyti, kad lietaus ir turistų gal kiek išvengti.
4.Bandytume skristi į Faro , nuomotis auto ir pradžiai apvažiuoti Lagos-Cabo de Roca-Evora-Lisabona-Sintra ir atgal, kažkur virš 1000 km gaunas. Labai lauksiu tavo įspūdžių
1. Mašina išnuomuota, kaip ir praeitą kartą per www.economycarsrental.com.
6 paros- 87eurai , 10 dienu butu buve apie 100eu. Jei užsakinėsit, siūlau rezervuotis likus >1 mėn., mes pražioplinom tą laiką ir pabrango nuoma...(nedaug, tik 10 eurų, bet vis vien pikta)

.
2. Jau visos nakvynės rezervuotos, už kai kurias ir sumokėta.Esu toks žmogus, kuris megsta tikslumą ir aiškumą.
rezervavom per www.booking.com ir www.clever-hotels.com.
3. žinau labai neblogą puslapiuką pasiplanuoti kelionėms
My Webpage
Pernai keliavom 11.11-11.18 -nelijo nei dienos, draugai keliavo savaitę po mūsų-irgi buvo

oras, o prieš tai lijo 2 savaites.Čia jau kaip kam pasiseks.
Man geriau keliauti rudenį- pasikrauti energijos prieš niūrią lietuvišką žiemą.Bet gerai ir pavasarį- viskas žydi, gamta bunda...

Vanduo pavasarį žymiai šaltesnis.
4. Planas geras.

siūlau įtraukti dar ir Moniche- pasakiški keliukai į kalnus.(ten nebuvau, bet gerų atsiliepimų prisiklausiau).
O dabar apie mano kelionę.
*Ryanair likus 1,5mėn iki skrydžio paankstino 4 valandom skrydžio Frankfurtas- Kaunas laiką.3 metus niekas nieko nekeitė, o čia...

Ryanair gražina pinigus už šitą skrydį, bet kas iš to.Į Franfurt hanh atskristume tada, kai jau lėktuvas į Kauną būtų pakilęs...

MB norėjo visai nebevažiuoti.O aš pradėjau ieškoti visokių variantų.Ilgai nepasakojant -bilietus turime, tik dvigubai brangesnius, visiems 3 žmogeliukams-1050lt.
**Bet yra ir gera pusių
1. kelionė prailgėjo 1 diena.
2. Beiškodama bilietų grįžimui, aptikau bilietukus iš Faro į Porto už 0,96 euro( skrydis gal 45min).Prigriebiau.Nereikės visą dieną važiuoti iš pietų į šiaurę, sutaupom pinigėlių -nenuomojam auto, kuro nereikia, už kelius nemokam, MB pailsi.
3. Porto turėsime 2,5 dienos, vietoje planuoto pusdienio.