Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas iš Lietuvos-nesugebėjimas pragyventi joje?

Sveikos forumietes,

Ne perseniausiai isgirdau komentara, jog visi isvaziavusieji tiesiog bega nuo vargu Lietuvoje ir nemoka pragyventi Lietuvoje.
Mat tikri didvyriai ir protingi zmones lieka Lietuvoje kad ir kaip ten sunku ir kovoja su sunkumais.

Ka jus apie tai manot? As tiesiog nustulbau kaip taip zmogus (kadangi tik is jos isgirdau tokia nesamone) su issilavinimu gali nusisneketi.........

Gal dar kas nors esate isgirde tokius komentarus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suilele :): 20 lapkričio 2008 - 14:18
O kodel as turiu gyventi LT, jei joje visiska betvarke, valstybe visiskai nesirupina savo tauta... Labai noriu gristi, bet.... As gyvenu, ten kur daug geriau man ir mano seimai... Kur nereikia skaiciuoti kapeiku norint nusipirkti batona ir,kad dar liktu uz sildyma ir visus kitus mokescius susimoketi...Aisku krize ir cia jauciasi, bet isgyventi daug lengviau nei LT, kur per ziema atsiras prasiskolinusiu uz sildyma ir visa kita zmogeliai....
As tai is buvusio klasioko ,kuris LT gyvena vasara isgirdau (mano seimos ir dar vieno klasioko kuris UK seimos adresu ) toki komentara,kad mes vergaujam cia gyvendami , neturim savo asmenisnio gyvenimo apart darbas ir tik darbas ir , kad musu uzdirbti pinigai yra juodi. tipo visa tiesa apie tokius kaip mes isvaziaveliu galima pamatyti ziurint visokias TV laidas, tokias kaip "Emigranta" ... As buvau sokiruota... O dabar kai zlunga statybu verslas LT, pats nese kudasiu i Skotija, nu ir kame jo tiesa buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo londonas: 20 lapkričio 2008 - 15:08
Anoje temoje juma atsakiau,kad tai tik mano patirtis ir gal ne visiema taip atsitinka ax.gif
Apie koki komentara snekate?
Atsakyti
QUOTE(ateni @ 2008 11 20, 16:06)
Anoje temoje juma atsakiau,kad tai tik mano patirtis ir gal ne visiema taip atsitinka ax.gif
Apie koki komentara snekate?

Jog visi isvaziavusieji tiesiog bega nuo vargu Lietuvoje ir nemoka pragyventi Lietuvoje

Papildyta:
QUOTE(londonas @ 2008 11 20, 16:00)
O kodel as turiu gyventi LT, jei joje visiska betvarke, valstybe visiskai nesirupina savo tauta... Labai noriu gristi, bet.... As gyvenu, ten kur daug geriau man ir mano seimai... Kur nereikia skaiciuoti kapeiku norint nusipirkti batona ir,kad dar liktu uz sildyma ir visus kitus mokescius susimoketi...Aisku krize ir cia jauciasi, bet isgyventi daug lengviau nei LT, kur per ziema atsiras prasiskolinusiu uz sildyma ir visa kita zmogeliai....
As tai is buvusio klasioko ,kuris LT gyvena vasara isgirdau (mano seimos ir dar vieno klasioko kuris UK seimos adresu ) toki komentara,kad mes vergaujam cia gyvendami , neturim savo asmenisnio gyvenimo apart darbas ir tik darbas ir , kad musu uzdirbti pinigai yra juodi. tipo visa tiesa apie tokius kaip mes isvaziaveliu galima pamatyti ziurint visokias TV laidas, tokias kaip "Emigranta" ...  As buvau sokiruota... O dabar kai zlunga statybu verslas LT, pats nese kudasiu i Skotija, nu ir kame jo tiesa buvo?

Ir dar tas pats zmogus man pasake, kad kiek ji zino niekas Londone nepersidirba ir kad yra labai lengvai uzdirbami pinigai......
Atsakyti
Papildysiu...
Atsakymas i jusu klausima
TAIP
begame nes negalime gyventi taip kaip norime ar bent jau taip kaip gyvenome kuri tai laika mirksiukas.gif
Ir nereikia cia buti didvyriu ar patriotu ar dar kuom nors,yra kaip yra.Galime to ir nesakyti,bet geriau zinoti kaip buna ir kitiems...
Tiesa pasakius,labai noriu gyventi LT,bet kai matai kaip valstybe tyciojasi is zmoniu,patikekit PIKTA man.Uz ka tokie mokesciai?Uz ka tokios kainos!!!?Gaila man jaunu seimu,pensininku.Turiu daug draugu,kurie net nebuvo is cia isvaziave,bet net jie nebenori cia gyventi,nes SUNKU.
Atsakyti
smile.gif+2008 11 20, 13:10-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 11 20, 13:10)
Jog visi isvaziavusieji tiesiog bega nuo vargu Lietuvoje ir nemoka pragyventi Lietuvoje

Papildyta:
Ir dar tas pats zmogus man pasake, kad kiek ji zino niekas Londone nepersidirba ir kad yra labai lengvai uzdirbami pinigai......

Cia zmones dirba tokius pacius darbus,kaip ir LT, vieni sunkesni,kiti lengvesni...O pinigai niekur nera lengvai uzdirbami...
Atsakyti
SUTINKU!
Taip ir yra.Kam moketi 60%nuo savo algos valstybei,jei ji tavimi nesirupina,ziuri murgdaisi dar kazkiek ,tai ir murgdykis... protest.gif
Esu imones vadove,tai tikrai zinau kiek mes prarandame pinigu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ateni @ 2008 11 20, 16:12)
Papildysiu...
Atsakymas i jusu klausima
TAIP
begame nes negalime gyventi taip kaip norime ar bent jau taip kaip gyvenome kuri tai laika mirksiukas.gif
Ir nereikia cia buti didvyriu ar patriotu ar dar kuom nors,yra kaip yra.Galime to ir nesakyti,bet geriau zinoti kaip buna ir kitiems...
Tiesa pasakius,labai noriu gyventi LT,bet kai matai kaip valstybe tyciojasi is zmoniu,patikekit PIKTA man.Uz ka tokie mokesciai?Uz ka tokios kainos!!!?Gaila man jaunu seimu,pensininku.Turiu daug draugu,kurie net nebuvo is cia isvaziave,bet net jie nebenori cia gyventi,nes SUNKU.

Bet tai cia nelaikau begimu, pasiuliau jai atvaziuoti cia ir paziurei kaip "lengva" Londone gyventi.
Atsakyti
smile.gif+2008 11 20, 17:10-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 11 20, 17:10)

Papildyta:

Mano nuomone žmonės bėga ne nuo sunkumų (nes jų visur yra),bet norėdami gyventi geriau,žinoti kas jų laukia rytoj mirksiukas.gif Pati gyvenau Londone ne todėl,kad LT neturėjau darbo ar nebuvo pinigų. Ten gyvenau,nes man patiko kaip ten žiūri į žmones kaip apie juos galvoja...o LT visi tik žiūri,kad daugiau sau į kišenes sukišt doh.gif Dabar irgi yra minčių apie kitą šalį,nes kas darosi LT jau nepaneša galva.
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 20, 13:23)
Mano nuomone žmonės bėga ne nuo sunkumų (nes jų visur yra),bet norėdami gyventi geriau,žinoti kas jų laukia rytoj mirksiukas.gif Pati gyvenau Londone ne todėl,kad LT neturėjau darbo ar nebuvo pinigų. Ten gyvenau,nes man patiko kaip ten žiūri į žmones kaip apie juos galvoja...o LT visi tik žiūri,kad daugiau sau į kišenes sukišt doh.gif  Dabar irgi yra minčių apie kitą šalį,nes kas darosi LT jau nepaneša galva.

pilnai drinks_cheers.gif As vien paziuriu Lietuviskas zines ar publicistines laidas, tai siurpas pereina isgirdus apie dar viena isleista istatyma,kuris reiskia naujus ir didesnius mokescius ... Ir galvoju,kaip reikes ten isgyventi mano tevams, draugams ir artimiesems, kad neilisti i skolas ir seimai uztektu pinigeliu reikiamoms islaidoms, nu ziauru yra... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo londonas: 20 lapkričio 2008 - 15:30
Mano nuomone žmonės bėga ne nuo sunkumų (nes jų visur yra),bet norėdami gyventi geriau,žinoti kas jų laukia rytoj Pati gyvenau Londone ne todėl,kad LT neturėjau darbo ar nebuvo pinigų. Ten gyvenau,nes man patiko kaip ten žiūri į žmones kaip apie juos galvoja...o LT visi tik žiūri,kad daugiau sau į kišenes sukišt Dabar irgi yra minčių apie kitą šalį,nes kas darosi LT jau nepaneša galva.

Sutinku...
Papildyta:
Cia pilstymas is tuscio i kiaura... biggrin.gif
Kad valdzia i SM uzeitu paskaitineti,gal truputi atspeiketu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pridursiu dar...
Kiekvienas turi teisę rinktis likti Lt ar ieškoti laimės kažkur kitur...kažkam geriau sekasi LT,o kažkam svetur...reikia mokėt priimti kiekvieną nuomonę,nes kiek žmonių tiek ir nuomonių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukė: 20 lapkričio 2008 - 15:43