Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas iš Lietuvos-nesugebėjimas pragyventi joje?

Tikrai kad nemyli, sutinku su Deisi nuomone drinks_cheers.gif
Manes vietiniai darbe vakar klausia pasipiktine, kaip musu valstybe tokios gilios krizes salygomis net 4 milijonus issaude i ora? doh.gif biggrin.gif (cia apie tuos naujametinius fejerverkus ir sviesos lazerius).. Kai tuo tarpu visi LT zmones apkraunami ivairiais mokesciais ir mazinami atlyginimai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 03 sausio 2009 - 18:04
QUOTE(ateni @ 2009 01 03, 17:59)

bet kai cia-LT valdzia tyciojasi is zmoniu,tai ,toli grazu,nepavadinsi sekmingu gyvenimu.
Kodel negali pripazinti,kad kitur geriau  mirksiukas.gif  biggrin.gif

kas konkreciai is taves tyciojasi?
Atsakyti

QUOTE(blondinas Nr.115 @ 2009 01 03, 19:01)
kad tave kazkas myletu, reikia paciai mylet arba susimoket uz meile...

Sutinku, kad reikia susimoket drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Bet NEPERMOKET doh.gif
Atsakyti
nemanau, kad mes savo valstybei mažai "mokame", o nuo šiandienos mokėsime ir dar daugiau, tačiau jokios meilės net trupinėlio nesulaukiame g.gif
aš dar iki pavasario turiu išbūti Lt, nes diplomą reikia pasiimti, doh.gif nors man šansų būtų daugiau - kalbu vokiškai, truputį angliškai, lenkiškai, o mano GV tai jau pasiruošęs lėkti bet kokiu momentu, kad galėtų bent jau paskolų mėnesinių įmokų atidavimui uždirbti unsure.gif situacija žiauri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 01 03, 19:12)
nemanau, kad mes savo valstybei mažai "mokame", o nuo šiandienos mokėsime ir dar daugiau, tačiau jokios meilės net trupinėlio nesulaukiame  g.gif
aš dar iki pavasario turiu išbūti Lt, nes diplomą reikia pasiimti,  doh.gif  nors man šansų būtų daugiau - kalbu vokiškai, truputį angliškai, lenkiškai,  o mano GV tai jau pasiruošęs lėkti bet kokiu momentu, kad galėtų bent jau paskolų mėnesinių įmokų atidavimui uždirbti  unsure.gif  situacija žiauri  doh.gif

Musu salyje bankai sumazino paskolu palukanas, LT kazkodel ne... g.gif Pas mus benzino kaina zenkliai nukrito, LT - padidejo g.gif Nu nebutu Lietuva stebuklu krastas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2009 01 03, 19:17)
Musu salyje bankai sumazino paskolu palukanas, LT kazkodel ne...  g.gif  Pas mus benzino kaina zenkliai nukrito, LT - padidejo  g.gif  Nu nebutu Lietuva stebuklu krastas  biggrin.gif

tik tie stebuklai kai kuriems žmonėms labai žiauriai atsieina... gal kai kam atrodys, kad aš čia labai jau liūdnai reiškiuosi ir esu silpna, nes nesugebu išgyventi, bet visus savo teiginius galiu pagrįsti skaičiukais (algos, mokesčiai, paskolos, kainos) - jeigu kam bus įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 01 03, 18:12)
nemanau, kad mes savo valstybei mažai "mokame", o nuo šiandienos mokėsime ir dar daugiau, tačiau jokios meilės net trupinėlio nesulaukiame 

meile, uz kuria mokama, yra prostitucija. Tai ne meile...tai seksas.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.115 @ 2009 01 03, 19:32)
meile, uz kuria mokama, yra prostitucija. Tai ne meile...tai seksas.

bandau rasti mintį tarp tamstos postų šioje temoje, bet nesiseka man unsure.gif bet nesigilinkim, ne to mes čia susirinkome............
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.115 @ 2009 01 03, 15:49)
ne pyragai...

Jei is tikruju, tai kaip tik PYRAGAI mirksiukas.gif ... Jei LT buciau ir gauciau 1400 litu, tai tikrai butu ne pyragai.. Bet cia.. nebejuokink, jei nieko nezinai,tai geriau patylek, nes kaip visiskas neismanelis atrodai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvilyte @ 2009 01 03, 19:49)
Jei is tikruju, tai kaip tik PYRAGAI  mirksiukas.gif ... Jei LT buciau ir gauciau 1400 litu, tai tikrai butu ne pyragai.. Bet cia.. nebejuokink, jei nieko nezinai,tai geriau patylek, nes kaip visiskas neismanelis atrodai  mirksiukas.gif

as lyginu su savo uzdarbiu
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.15 @ 2009 01 03, 20:10)
as lyginu su savo uzdarbiu

o tai jau tiek blogas tas uždarbis, kad tenka emigruoti kitur laimės ieškoti?
Atsakyti
Deisi,tokia artima savijauta....mes db bandome parduoti nama ir emigruosime,draugai taip pat smile.gif Tikiuosi,kad pavasari.
Nebegaliu ir nebenoriu gyventi savo gimtineje.
Valstybe tyciojasi ne vien is manes ir mano seimos...is visu!Taves ,blondinai, taip pat biggrin.gif keleta pvz. jau rasiau mirksiukas.gif
jei siuo metu tau,blondinai,gerai,tai nereiskia ,kad po pusmecio viskas taip ir bus.Lietuva ,buratinu salis ir stebuklai vyksta kaip pasakoje biggrin.gif
Atsakyti