QUOTE(londonas @ 2008 11 20, 13:00)
O kodel as turiu gyventi LT, jei joje visiska betvarke, valstybe visiskai nesirupina savo tauta... Labai noriu gristi, bet.... As gyvenu, ten kur daug geriau man ir mano seimai... Kur nereikia skaiciuoti kapeiku norint nusipirkti batona ir,kad dar liktu uz sildyma ir visus kitus mokescius susimoketi...Aisku krize ir cia jauciasi, bet isgyventi daug lengviau nei LT, kur per ziema atsiras prasiskolinusiu uz sildyma ir visa kita zmogeliai....
As tai is buvusio klasioko ,kuris LT gyvena vasara isgirdau (mano seimos ir dar vieno klasioko kuris UK seimos adresu ) toki komentara,kad mes vergaujam cia gyvendami , neturim savo asmenisnio gyvenimo apart darbas ir tik darbas ir , kad musu uzdirbti pinigai yra juodi. tipo visa tiesa apie tokius kaip mes isvaziaveliu galima pamatyti ziurint visokias TV laidas, tokias kaip "Emigranta" ... As buvau sokiruota... O dabar kai zlunga statybu verslas LT, pats nese kudasiu i Skotija, nu ir kame jo tiesa buvo?

man irgi teko toki komentara isgirsti is klasioko, ech, kai kurie zmones tiesiog labai siauru paziuru

o dar tas lietuviskas patriotiskas pavydas irgi daro savo! man tai baisu ir is viso net nesinori gryzti i LT

jei neturi "geru pazystamu" ar litu kysiams-zuves! tik per juos kazkas dar vyksta. dziaugiuosi uz tuos, kurie moka gyventi LT ir dziaugiuosi uz tuos, kurie moka gyventi svetur. kaip pasake vienas pazystamas-i uzsieny gyventi vaziuoja ne kvailiai ir bailiai, o tik drasus zmones!
man cia patinka del to, kad zmones visai kitokie(nesuruge, nepavydus).aisku, yra visokiu, bet ... kad dirbu ir uzdirbu, kad galiu sau leisti keliauti ...daugiau nei tik isgyventi!