Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

user posted image

Tu ateik, mano angele baltas....... wub.gif wub.gif
Atsakyti
vaivuos juosta, aciu uz naujus namucius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 20, 15:39)
Idomu, kaip STT jauciasi ir dukriukas????????????????

kaip ir žadėjau jai trečia valandą paskambinau bet ji nekele , gal mažiuke maitino gal ilsėjosi o gal šiaip nenorėjo .. parašiau žinutė manau kai norės /galės pati parašys ar paskambint tada aš jums viską pranešiu 4u.gif
Atsakyti
Vaivos juosta, user posted image
uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 20, 16:00)
user posted image

Tu ateik, mano angele baltas.......  wub.gif  wub.gif

ACIU UZ NAUJUS NAMUCIUS wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 11 20, 16:05)
kaip ir žadėjau jai trečia valandą paskambinau bet ji nekele , gal mažiuke maitino gal ilsėjosi o gal šiaip nenorėjo .. parašiau žinutė manau kai norės /galės pati parašys ar paskambint tada aš jums viską pranešiu  4u.gif

SU NEKANTRUMU LAUKSIM wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 20, 16:05)
kaip ir žadėjau jai trečia valandą paskambinau bet ji nekele , gal mažiuke maitino gal ilsėjosi o gal šiaip nenorėjo .. parašiau žinutė manau kai norės /galės pati parašys ar paskambint tada aš jums viską pranešiu  4u.gif

Butinai pranesk!!!! Nes kol STT sulauksime, tai ir "nupusime" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 20, 18:00)
user posted image

Dėkui už naujus namus friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 11 20, 18:05)

Turbūt ilsėjosi nes gi bemiegė naktelė buvo o gal maitino juk mažiukai pirmą parą beveik ištisai valgo
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 20, 16:34)
Dėkui už naujus namus  friends.gif

galesime toliau gathering.gif group.gif biggrin.gif taip pat ir pasiguosti ir paverkti console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgitas: 20 lapkričio 2008 - 16:38
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 20, 17:00)
user posted image

labai gražūs namučiai smile.gif
Atsakyti
ESTUTE, as noreciau taves paklausti, na jei tik nedraskysiu tau sirdeles primindama. o nuo tos ligos pasiskiepyti negalima? nu tarkim uzkirsti kelia, ar nuo tokiu ligu nera skiepu? unsure.gif
Papildyta:
auuuuuu, mergaites, kur jus visos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 20, 18:04)
ESTUTE, as noreciau taves paklausti, na jei tik nedraskysiu tau sirdeles primindama. o nuo tos ligos pasiskiepyti negalima? nu tarkim uzkirsti kelia, ar nuo tokiu ligu nera skiepu? unsure.gif
Papildyta:

nežinau kodėl, bet neskiepija. Jei laiku atpažintų ligą, užtektų antibiotikų tabletės
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 20, 17:04)

Cepakus kertam tongue.gif .
Atsakyti