Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 20, 19:23)
Estute,

iskart atsiprasau uz idiotiska kl...
Praejo 2 metai...Kaip dabar jautiesi...Ar netektis jau ne taip smaugia?

nė kiek ne mažiau, beje klausimas visai ne idiotiškas
Atsakyti
QUOTE(estutė @ 2008 11 20, 18:29)
nė kiek ne mažiau, beje klausimas visai ne idiotiškas

Tiesiog nenoriu aitrinti zaizdos verysad.gif Nors 2 ar 10 metu praeje vis tiek tas skausmas igauna kitoki pavidala. Bet lieka vis tiek skausmu. Tiek metu auginti, myleti, galu gale prisiristi ir netekti verysad.gif Ziauru verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 20, 16:00)
user posted image

Tu ateik, mano angele baltas.......  wub.gif  wub.gif

aciū,labai grazus namuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 20, 19:34)
Tiesiog nenoriu aitrinti zaizdos verysad.gif Nors 2 ar 10 metu praeje vis tiek tas skausmas igauna kitoki pavidala. Bet lieka vis tiek skausmu. Tiek metu auginti, myleti, galu gale prisiristi ir netekti verysad.gif Ziauru verysad.gif

gal su laiku tas skausmas ir įgaus kitokį atspalvį, bet kol kas širdis plyšta...
Atsakyti
QUOTE(estutė @ 2008 11 20, 18:41)
gal su laiku tas skausmas ir įgaus kitokį atspalvį, bet kol kas širdis plyšta...

console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(estutė @ 2008 11 20, 18:41)
gal su laiku tas skausmas ir įgaus kitokį atspalvį, bet kol kas širdis plyšta

Kaip gaila, kad nera tokiu zodziu, kurie galetu sustabdyti kraujuojancia zaizda console.gif
Atsakyti
estute as dabar prisimeniau, apie ta vyrusa, baisi liga....
Atsakyti
Bim,

o tu buvai isvaziavusi, o gal grizai???
Atsakyti
Estute console.gif
Papildyta:
Klaudi ja labai grazus avataras... thumbup.gif
Atsakyti
jus tiek daug priraset per dienele kad ir skaityt tingiu ax.gif tik permeciau greit ir radau ko ieskojau tongue.gif STT sveikinu sulauklus savo zemynos 4u.gif
Atsakyti
pasiguosiu angel_sadangel.gif: tylejau tylejau, nes norejau iki galo viskuo isitikint... tai va, siandien 43 Ciklo Diena, nueinu pas gine (NT nedariau , nes kazkodel as ju nemegstu doh.gif ), gine jau biski pasidziaugia, kad gal JAU PAGALIAU nestuke.gif darom echo... sudas gun_bandana.gif nic nieko, ne kvapo bash.gif: tik tiek gerai, kad cistos nebera. tai gersim Duphastona ir lauksim mmm ir vel laukia stimuliacija. iki tol israse siuntima pasitikrint papus blink.gif ir sake, jei noriu, galiu skydliauke pasiziuret g.gif ... na, vienu zodziu mane uzp... negyvai visas sitas procesas. bash.gif: einu pavalgysiu, lysiu i karsta vonia ir pazliumbsiu gerai cray.gif cray.gif ir kas juokingiausia, man jau baigia praeit visas noras ir entuziazmas del nestuke.gif jau galvoju, kad gal reiks viska mest ir galvot apie koki naslaituka is vaiku namu wub.gif
migle, atsiimu savo zodzius - pamesk kortas man ax.gif velniai nemate tu mano kvailu isitikinimu, jau gal visai ir noriu zinot, ar mums nusisviecia grazutis vaikiukas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 20, 20:49)
Bim,

o tu buvai isvaziavusi, o gal grizai???

as miegojau lotuliukas.gif
vazioju as siestadieni i klaipeda, tai grisiu ti siekmadieni, tai iskart prissistatysiu ir ataskaita duosiu kaip ten buvo su tuo bendravimu ir pareigunais, va as dabar mastau ar tikrai tas bendravimas su pareigunais keliones metu, gal iki jos mirksiukas.gif nes turi mus aplankyt policininkai mirksiukas.gif
Atsakyti