Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Migleeeeeeeeeee, gal ir man paziuretum kaip ten su tais vaikeliais, kaaaa??? ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif . Nes labai jau smalsu pasidare. Kazkaip ta tema galvojau bus baigta, kad daugiau nebus leliuku, bet....gal sakau koks netyciukas ax.gif blush2.gif
Pas mane zvakutes jau dega wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 21, 17:37)
Klausykit... kiek galima uz nervu tampyti? a? nesazininga taip... jau dvi zino... kiek dar zinancius atsiras... man pikta, nbes mirstu is smalsumo... vat...
tau ir gero savaitgalio... vairuok atsargiai...

Migle... kai man buriai... sakiai matei mano vaikiuka ateiti... o gfal atsimeni ka? ar mergyte ar berniuka? Ir aisku as dar tundra visiska noriu paklaust... ta ateitis, tai metai ar dar daugiau.... atsiprasau is karto kad kabinejuos cia su tais burimais...  blush2.gif

tĖVYSTĖS KORTA VĖL KRENTA VADINASI VAIKAS BUS BET DĖL LYTIES TAI NEGALIU TIKSLAIA PASAKYT PANAŠIAU Į BERNIUKĄ BET LABAI NEAIŠKIAI. nU DAR KARTĄ...................... IR VĖL SAKYČIAU BERNAS.
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 11 21, 17:20)
Pas mane jau dega kelios zvakeles,kad tik pagelbetu ax.gif
Vsio mergaites stojam i eile pas Migle31 varazytis,geroji feja musu ,prasau sustatykite mus tvarkingai eiles tvarka,ir laukiam pasakymu kas mus laukia.... mirksiukas.gif Ryt jau kelsim sparnus,laukiu nesulaukiu wub.gif O jei rimtai mamkos,vyras man tik dabar prasitare,nakti sapnavo musu sunyti pasarvota,o as salia raudanti.... g.gif Net nupurte.... blink.gif

Gero skrydžio tau rytoj 4u.gif
Dėl sapno - Sapnuoti, kad asmuo yra miręs, kai tuo tarpu jis yra gyvas, yra pranašystė, kad tas žmogus ilgai gyvens.
Atsakyti
[quote=rugsėjė,2008 11 21, 19:19]
neisizeisk, cia tik mano "sparnuoti posakiai"
kad Amadei pasisektu galiu ir koju pirstais spygas suriest mirksiukas.gif
[/quote
VAIKAS- BLONDINAS. Yra du vyrai nagi mergina pasakok lotuliukas.gif kitos nei vieno neturi o tu du lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 21, 19:40)
Migleeeeeeeeeee, gal ir man paziuretum kaip ten su tais vaikeliais, kaaaa??? ax.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif . Nes labai jau smalsu pasidare. Kazkaip ta tema galvojau bus baigta, kad daugiau nebus leliuku, bet....gal sakau koks netyciukas ax.gif  blush2.gif
Pas mane zvakutes jau dega wub.gif

Tau pažiūrėsiu ryt blaivia galva nes šiandien vėl mečiau daug tad pavargus bijau suklyst nepamirškit kad aš tik žalia mėgėja dar ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 17:48)
VAIKAS- BLONDINAS. Yra du vyrai nagi mergina pasakok lotuliukas.gif  kitos nei vieno neturi o tu du lotuliukas.gif

bigsmile.gif nesupratau g.gif
niu tep- sunukas blondinas, sakaliukas kaip ir as, vyras- juodas, bet ne sakaliukas, jau visas sakalys smile.gif
tai va ir cieli du mano vyrai, vienas blondinas, kitas juodas(o kai gryzta is garazo, sakytai velnias parejo)
Atsakyti
Gal kas žinot kaip STT laikosi su Žemyna?
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 17:44)
tĖVYSTĖS KORTA VĖL KRENTA VADINASI VAIKAS BUS BET DĖL LYTIES TAI NEGALIU TIKSLAIA PASAKYT PANAŠIAU Į BERNIUKĄ BET LABAI NEAIŠKIAI. nU DAR KARTĄ...................... IR VĖL SAKYČIAU BERNAS.

uz tai as galiu pasakyt... bus jeigu bus bernas... zinokit turiu nuojauta kad man kad susilaukt mergytes tai visu pirma reiktu futbolo komanda pagimdyt... o kaip zinia CP leidzia tik 4... o jau butu trecias... tai kaip ir ... na pacios suprantat...
ACIU Cia tau Migle
user posted image
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 19:51)
Tau pažiūrėsiu ryt blaivia galva nes šiandien vėl mečiau daug  tad pavargus bijau suklyst nepamirškit kad aš tik žalia mėgėja dar ax.gif  ax.gif  ax.gif

Tai man neskubu, du pilieciai pas mane jau isdykauja. Kada jau galesi tada. Ar ryt, ar po menesio, nesvarbu. Atsakyk tom, kam labiau reik. O man juk tik del netyciuko ax.gif blush2.gif . Nors gal jau ir nebus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 17:53)
Gal kas žinot kaip STT laikosi su Žemyna?

Nu galetu Lera ilyst ka nors papasakot kaip musu STT su Zemyna laikosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 13:03)
PERLAI ŠALINA MEILĖS NEGALAVIMUS IR STIMULIUOJA LYTINĘ VEIKLĄ, APSAUGO AKIS, DANTIS IR ŠIRDĮ, GLOBOJA VAISIŲ MOTINOS ĮSČIOSE.

ale pas mus jau ziu cia burimo virtualus salonas jau bigsmile.gif reik tik niekam nesakyt nes is kitu temu suzinojusios uzbombins migle klausimais hihihi.gif

del perlu man antraip deja ... verysad.gif gavau dovanu kai elos laukiaus per kaledas, nesiojau, mylejau juos labai ir deja ...

bet zinai, likimui, zenklam, akmenim pripaisyt daug ka gali, yr kaip yr, as manau, kad nuo itikejimo priklauso mirksiukas.gif

praeitis yra praeitis, ji yra musu lemties nulemta ...

beje pas ariele jau 5 dantys biggrin.gif dantuota pana jau..

rasve, su tortadieniuku happybday.gif

nu ir kur ta nestuke uzsislaptinus g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 11 21, 18:24)
beje pas ariele jau 5 dantys  biggrin.gif dantuota pana jau..

Pasirodykit fotkėse ax.gif mirksiukas.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 11 21, 15:24)
na ka mergaites, varau as mazutes ruostis, gero jum savaidgalio, pasimatisim pirmadieni!!!!
bukit gerutes nu nepripliurpkit tiek dauk, o tai tada tik antradieni pasimatisim, nes as visa pirmadieni skaitysiu lotuliukas.gif
geros nuotaikos visom, ir gero poilsio... ikiuks!!!

geros keliones 4u.gif lauksim sugriztancios 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 21, 17:19)
kad Amadei pasisektu galiu ir koju pirstais spygas suriest mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti