Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(žvelsa @ 2008 11 23, 20:46)
Zyzi laikysim už tave kumštukus, kad viskas praeitų ok  4u.gif
Ir aš stengiuosi kuo mažiau ten rodytis  doh.gif Bet tai jau panašiau į nesirūpinimą savo sveikata - reiktų pagaliau žaizdą susitvarkyt, bet gaila mažąją palikt, kaip ji naktimis be manęs užmigs doh.gif
Užlaužė jau mūsų šeimyną krizė - nuo naujos savaitės vyrui į darbą bereiks eiti dvi dienas per savaitę  unsure.gif Neatleistas, bet ir atlyginimas perpus mažesnis.

Zvelsa, console.gif
Zyzi, uzdegsim zvakutes, kad tau viskas butu chiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 23 lapkričio 2008 - 18:50
Sausainėliai gavos skaaaanūs rolleyes.gif (180 gr sviesto, 200 gr grietinės ir miltų, kad tešlą eitų iškočioti. Supjausčiau ją juostelėmis, dėjau obuolio skiltelę, apvyniojau, aptepiau kiaušinio plakiniu ir kepiau 160 temp daugiau kaip valandą. Cukraus nedėjau, tai apibarsčiau cukraus pudra).

QUOTE(Amade @ 2008 11 23, 16:56)
tik siaip mane kartais apima panikos priepuoliai scare.gif paskui kazkaip vel aprimsta...  ax.gif

Bet tu dar jaunutė ( bent iš nuotraukos sprendžiu) ? Jei ne per įžūliai klausiu unsure.gif .
Atsakyti
labas vakaras, mergos laika praleidau superinei!!!! jokiu nemalonumu ir pareigunu nebuvo!!!
stt, smagu kad viskas gerai mazulies pas jus, labai faina, labai dziaugios uz tave ir tavo seimyna, saunuolei!!! aukyt sveikutes ir didutes!!!!
del barniu cia vykusiu, biski apsalus esu.... be komentaru...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 23, 18:57)
Sausainėliai gavos skaaaanūs  rolleyes.gif  (180 gr sviesto, 200 gr grietinės ir miltų, kad tešlą eitų iškočioti. Supjausčiau ją juostelėmis, dėjau obuolio skiltelę, apvyniojau, aptepiau kiaušinio plakiniu ir kepiau 160 temp daugiau kaip valandą. Cukraus nedėjau, tai apibarsčiau cukraus pudra).
Bet tu dar jaunutė ( bent iš nuotraukos sprendžiu) ? Jei ne per įžūliai klausiu  unsure.gif  .

klausyk o kur kiaušiai g.gif ar jų nereik? ax.gif
Na aš tai dabar dirbau, šakės. Sugalvojau kad reik žiemai morkas susivakuot, tai net sušilau doh.gif Bet išėjo tai thumbup.gif
Atsakyti

Bet tu dar jaunutė ( bent iš nuotraukos sprendžiu) ? Jei ne per įžūliai klausiu  unsure.gif  .

blink.gif blink.gif sakai jaunute? g.gif ne is senuju, iskart po nauju metu stuktels 27 ax.gif tai kaip cia, jaunute? g.gif man jau nelabai, zinant, kad vis dar nera vaikiuku, kuriu norejau susilaukt apie 23-24 metus, bet kaip tik nuo tada ir prasidejo netekimai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 11 23, 19:03)
klausyk o kur kiaušiai g.gif ar jų nereik? ax.gif

Nereik. smile.gif
QUOTE(Amade @ 2008 11 23, 19:05)
blink.gif  blink.gif sakai jaunute?  g.gif  ne is senuju, iskart po nauju metu stuktels 27  ax.gif  tai kaip cia, jaunute?  g.gif  man jau nelabai, zinant, kad vis dar nera vaikiuku, kuriu norejau susilaukt apie 23-24 metus, bet kaip tik nuo tada ir prasidejo netekimai  unsure.gif

Kaip ir man. Pradėjom 23-jų, o mažė gimė, kai man buvo 27...
Kaip tavo pojūčiai šiandien?
Atsakyti
Sausainėliai gavos skaaaanūs  rolleyes.gif  (180 gr sviesto, 200 gr grietinės ir miltų, kad tešlą eitų iškočioti. Supjausčiau ją juostelėmis, dėjau obuolio skiltelę, apvyniojau, aptepiau kiaušinio plakiniu ir kepiau 160 temp daugiau kaip valandą. Cukraus nedėjau, tai apibarsčiau cukraus pudra).

Mmmmm skanumelis.... bigsmile.gif

Sandrynja,
kokie dietos rezultatai? Ar veiksminga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 23, 19:08)
Kaip ir man. Pradėjom 23-jų, o mažė gimė, kai man buvo 27... 
Kaip tavo pojūčiai šiandien?

tai ne tokia ir jaunute biggrin.gif ar tu manei, kad as vyresne, ar is fotkes dar jaunesne nei esu pasirodziau? blush2.gif

mano pojuciai... jokie, vakar visa vakara pilva kaip peiliu dure doh.gif siandien kaip ir nieko unsure.gif bet mmm artejimo jokio nesijaucia schmoll.gif nors karstoj vonioj guliu kasdien, vakar su MB puse bonkes vyno istaisem doh.gif nezinau, nesamoniu nesamone blink.gif jei per kita savaite mmm nepareis, eisiu vel pas gine, paprasysiu, kad tepineli paimtu, gal koks uzdegimas ar dar kokia zaraza ilindo doh.gif unsure.gif

einu fotkint divejos sukne, matau, ir ji pati atsivilko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 23 lapkričio 2008 - 19:41
QUOTE(Amade @ 2008 11 23, 19:39)
vakar su MB puse bonkes vyno istaisem  doh.gif  nezinau, nesamoniu nesamone  blink.gif
einu fotkint divejos sukne, matau, ir ji pati atsivilko  thumbup.gif

Tai puse bonkes vyno kiekvienam po gera taure vyno. Tai cia nedaug irnesakyk.gif

Oi laukiam sukneles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 23, 21:21)
Mmmmm skanumelis.... bigsmile.gif
Sandrynja,
kokie dietos rezultatai? Ar veiksminga?  smile.gif

4 dienos, 4kg. thumbup.gif
Svarbiausia, kad jie negriztu ir nepadvigubetu ax.gif
Atsakyti
na va, po fotosesijos flirt.gif http://public.fotki....i/spa54139.html (ir spaudziat next - dar pora fotkiu) biggrin.gif "sijono" ilgis - 52 cm (palyginus dar pailges) ir pradedu krutines dali megzt dabar ax.gif neziurekit, kad kreivai atrodo, nes sonai rieciasi i vidu, tai neina isformuot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 23, 19:48)
4 dienos, 4kg. thumbup.gif
Svarbiausia, kad jie negriztu  ir nepadvigubetu ax.gif

Oho bigsmile.gif Tikrai, kad tik negriztu ax.gif
Atsakyti