Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

įdėjau foto Žemynos į fotki. Kol kas tik ligoninėj, nes namie nedariau - dvi dienas namus tvarkiau, ką darydavau per dvi valandas - keista ane... blush2.gif
bet jau dabar likom su sūneliu ir dukryte trise, tete darbe, pagalba tik vakarais, bet tvarkomės neblogai sakyčiau...
QUOTE(Andryte @ 2008 11 23, 23:21)
Labas vakaras, as cia, tik neparasau.

Dziaugiuosi labai labai uz STT, vat man labai reikejo suzinoti, kad vistik ateina tas geroves jausmas, dabar bus ko laukti kada nors............

Ruta vel serga, tai liudesys kazkoks. Jau snekam apie aukles ieskojima, nes labai jau daznos tos ligos pasidare.

Sveika Andryte
gail kad Rūta vėl serga verysad.gif

dėl atsakymo į paboldintą tavo tekstą...
visoms galiu drąsiai pasakyti, ką gali pasakyti matyt kiekviena, po tokios netekties turinti leliuką... PATIKĖKIT, SVAJONĖS PILDOSI IR ATEINA DIENA, KAI NESUPRANTI, KAS ĮVYKO, BET ĮVYKO... TIK REIKIA BEPROTIŠKAI TO NORĖTI, LAUKTI IR TIKĖTI IR TAI TIKRAI ĮVYKS.
MANO SVAJONĖ, MANAU DIDŽIAUSIA, KURIĄ TURĖJAU IKI ŠIOL PER TRISDEŠIMT NUGYVENTŲ METŲ IŠSIPILDĖ. TAI TIKRAI NEREALU....
DABAR SVAJONĖ VIENINTELĖ BELIKO - KAD MŪSŲ ŠEIMA BŪTŲ SVEIKA IR LAIMINGA. iR KAD LABIAUSIAI LAIMINGAS BŪTŲ MŪSŲ ANGELIUKAS, KURIS MUMS TIEK PADĖJO SAVO MAŽUTE ŠIRDELE, O LAIMĖS JAM LINKIU DAUGIAUSIAI TODĖL, KAD JIS TRUPUTĮ TOLIAU NUO MŪSŲ... BET MES PASIMATYSIM BŪTINAI IR VISI JAM ATSIDĖKOSIM, TIK NEŽINAU KAIP...
Jetau, nesuprantu kodėl pastoviai pradeda byrėt ašaros...
Melskitės savo Angeliukams ir jie tikrai jums padės... beprotiškai mylėkit..
Jie nerealūs ir juos turim tik mes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 24 lapkričio 2008 - 11:26
QUOTE(Amade @ 2008 11 24, 13:11)
ne, ranku niekas nenuleidzia  schmoll.gif  tik siaip kaip ir visoms buna visokiu dienu  blush2.gif

na ir saunuole 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos dziaugiuosi del stt nerealiai noreciau ir as Zemyna pamatyt bet pamirsau prisijungimo varda slap, zinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 24, 11:10)
Sveikutės

įdedu nuotraukiuką Žemynos į fotki.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Nežinau, gal dėl to, kad ir mes su tavimi kartu Jos laukėm, taip gera ją matyti, kad net ašaros pačios rieda wub.gif wub.gif wub.gif ........
Atsakyti
As jau po pietuku kapoju desertuka ax.gif Apziurejau Zemyna wub.gif wub.gif pasaka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos panelytes

as tik pasilabinu, padekoju uz skania kavyte aciuks.gif , palinkiu Amadei sapnu issipildymo, Stt grazios dieneles su savo deive ir broliuku 4u.gif , atsakau Bimukui i klausimeli-mano HCG-9, nu beveik norma smile.gif visom kitom siunciu oro bucinuka wub.gif ir begu i miesta reik tiek visko nuveikti doh.gif
Atsakyti
verysad.gif o man duomenu prisijungimo niekas neprimins blush2.gif
Atsakyti
http://www.supermama...6#entry21686285
preliminari gimdymo istorija čia yra.
pakoreguota bus ir nusiūsta į gimdymo istorijas. bet čia aišku vėliau...
kol kas tik faktai
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 24, 15:08)
kol kas tik faktai

STT, nuostabi istorija. Skaiciau ir verkiau...Ir as tikiu, kad musu angeleliai mus saugo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 24, 13:08)
kol kas tik faktai

wub.gif wub.gif susikaupe tiek asaru beskaitant 4u.gif sakes, kaip grazu ir taip stebuklinga wub.gif
siaip apie gimdymus, man tas skausmas, kaip STT sako, neatrodo kaip pati didziausia baime... kai zinai, kokia to skausmo priezastis ir pasekme wub.gif wub.gif
Atsakyti
Saunuole tu STT thumbup.gif . Tegul angelas saugo jus visus kiekviename zingsnyje wub.gif O tavo pupa nereali wub.gif ir kas sake, kad ji bus maziuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergičkos,
Bim džiaugiuosi kad tavo kelionė taip smagiai praėjo, nors mano kaip būrėjos autoritetas krito lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Amade nu jei jau tu nepastosi artimiausiu metu kortas parduosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti