Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Labutes mirksiukas.gif Ir as dar spejau prie darbuka prisest. Taigi dantukai mano tvarkoj,galiu sau ramiai toliau gyventi thumbup.gif

QUOTE(@Rasa@ @ 2008 11 25, 23:23)
dabar čia lyg kažko trūksta  : (matyt pripratau kol laukėm Žemynos wub.gif )

Aha,pritariu tau,tikrai,nera ko laukti ir kuo rupintis g.gif Na bet tikiu kad greitu metu atsiras nauja nestuke.gif ir turesim vel rupesteli biggrin.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 26, 08:27)
Sake - artimiausiu metu  smile.gif  . Cia abiem vienodai gresia  biggrin.gif  .

Nu tai laukiam gi laukiam bigsmile.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 11 26, 08:51)
Labas rytas visoms smile.gif

uzsuku, paskaitau, paskaitau.... bet nieko neparasau... kazko nera minciu.. tuscia galva.. cia po savaitgalio. sestadieni buvo puse metuku mano Angeliukui

Vaje.... console.gif ir mano Anglelei tuoj puse metuku... verysad.gif
per tuos darbus visa savo gyvenima baigiu pamirst....
Bet vakar dar viena mano buvusi klienete,puole mane sveikinti doh.gif Bet kazkaip atlaikiau ir ramiai jai viska paaiskinau.Ji atsiprase ir sako,as jau matau,kad greitu laiku jum vel viskas bus gerai ir labai gerai! Tikekit manim! ( tai net siurpas kunu perbego...)

QUOTE(Amade @ 2008 11 26, 09:41)
Labas rytas  4u.gif

velyvi pusrytukai 

Va cia tai pusryciai thumbup.gif Kaip tik laiku,aciu 4u.gif

tai visom geros,darbingos,sveikstancios dieneles 4u.gif
lekiu darban,iki oro_buckis.gif
Atsakyti
geros dieneles 4u.gif

o as begu i darbeli. iki vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas mergytės,

O aš labai intensyviai studijuoju tarologiją kadangi daug mamyčių nori pažvelgti į ateitį biggrin.gif biggrin.gif
O žinot ką sužinojau , vaikas gimęs po angeliuko išėjimo yra "su marškinėliais" jis ateidamas iškart atsiveda savo angeliuką sargą ir jam gyvenime labai sekasi, taigi mielosios jūs pasmerktos gimdyt labai laimingus vaikus 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Labiausiai šito linkėčiau baltai avytei nes kitos kaip supratau turi bent po vieną o ji dar ne. Taigi pavyko su STT ir Žemyna o dabar kasdien bent po tą tabletytę (žvakutę) kiekviena uždekit baltai avytei. Tegu ji greičiau sulaukia to raudono šilto stebukliuko. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 26, 12:32)
Labukas mergytės,

O aš labai intensyviai studijuoju tarologiją kadangi daug mamyčių nori pažvelgti į ateitį biggrin.gif  biggrin.gif 
O žinot ką sužinojau , vaikas gimęs po angeliuko išėjimo yra "su marškinėliais" jis ateidamas iškart atsiveda savo angeliuką sargą ir jam gyvenime labai sekasi, taigi mielosios jūs pasmerktos gimdyt labai laimingus vaikus 4u.gif  4u.gif  4u.gif . Labiausiai šito linkėčiau baltai avytei nes kitos kaip supratau turi bent po vieną o ji dar ne. Taigi pavyko su STT ir Žemyna o dabar kasdien bent po tą tabletytę (žvakutę) kiekviena uždekit baltai avytei. Tegu ji greičiau sulaukia to raudono šilto stebukliuko. 4u.gif  4u.gif

kad dar ir Diveja, Klaudi_ja, as, gal dar irgi yra kurios, turi tik angeliukus ax.gif
Atsakyti
Sveikutes
metu foto
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 11 26, 00:23)
Ir visai čia ne koks priekaištas ar prievarta, tiesiog sakau, kad dabar čia lyg kažko trūksta  rolleyes.gif  (matyt pripratau kol laukėm Žemynos wub.gif )

geras thumbup.gif
aš irgi laukiu naujų nestuke.gif
spėjau pilvo savo pasiilgt blush2.gif wub.gif
Papildyta:
kažkas su albumu unsure.gif
neleidžia įkelt, rodo kaip errorą... ir nesimato beveik visų foto, vos keletas//// gal fotki grybus pjauna, pabandysiiu vėliau
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 26, 15:19)
kad dar ir Diveja, Klaudi_ja, as, gal dar irgi yra kurios, turi tik angeliukus  ax.gif

Tai visoms ir išrūkysim su žvakutėm po leliuką biggrin.gif reikia kad vaikai gimtų pas tokias mamas o ne kokias Jonaitienes-Bružaites schmoll.gif . Kažkodėl tiesiog visu kūnu jaučiu kad dabar labiausiai laukimo stebuklo ir vilties reikia avytei. smile.gif
Mamkos visas įparegoju po angeliuko susilaukti dar po vieną LAIMINGĄ vaikiuką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle31: 26 lapkričio 2008 - 13:47
įdėjau

kaip laikotės? kas geresnio?
mano sm liga matyt gydosi su dviem vaikais namie tupint .
bet susitvarkau, dar ir sriubą išviriau bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 26, 13:45)
Tai visoms ir išrūkysim su žvakutėm po leliuką biggrin.gif  reikia kad vaikai gimtų pas tokias mamas o ne kokias Jonaitienes-Bružaites schmoll.gif . Kažkodėl tiesiog visu kūnu jaučiu kad dabar labiausiai laukimo stebuklo ir vilties reikia avytei. smile.gif
Mamkos visas įparegoju po angeliuko susilaukti dar po vieną LAIMINGĄ vaikiuką biggrin.gif

tai rukinam avyte blush2.gif taigi migle... paburk, kas greiciausiai nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 26, 14:19)
kad dar ir Diveja, Klaudi_ja, as, gal dar irgi yra kurios, turi tik angeliukus  ax.gif

turesit mergaites leliukus ir jus? pamenu, save, juk irgi tik angeliuka kuri laika turejau. ir taip norejosi vaikucio, negalejau isivaizduoti, kaip tai buna. kai gime eliza, visa nakti i ja ziurejau ir vis negalejau patiketi, kad tai mano vaikelis.
viskas bus gerai ir jums mergaites.
siandie paziurejau video, pabaigiau filmuot viena juostele nuo elizos gimimo iki dabar. viespatie, kokia mazyte buvo mano lelia, atrodo dar taip neseniai, o dabar jau trigubai tokia smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 26, 15:50)
įdėjau

kaip laikotės? kas geresnio?
mano sm liga matyt gydosi su dviem vaikais namie tupint .
bet susitvarkau, dar ir sriubą išviriau bigsmile.gif  biggrin.gif

Tai kad tavo sūnukas jau visas vyras thumbup.gif o ir mažiukė dar labai daug problemų nekelia, va kai pradės šliaužioti kaži ar beliks laiko sriubai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 26, 14:55)
tai rukinam avyte  blush2.gif  taigi migle... paburk, kas greiciausiai  nestuke.gif  rolleyes.gif

jo - teisingai, MIGLE - išburk, kuri pirma bus nestuke.gif

QUOTE(migle31 @ 2008 11 26, 15:00)
Tai kad tavo sūnukas jau visas vyras thumbup.gif  o ir mažiukė dar labai daug problemų nekelia, va kai pradės šliaužioti kaži  ar beliks laiko sriubai lotuliukas.gif

manau kad jau nebeliks laiko sriubai ir po trijų mėn,.. nu žiūrėsim, kaip bus
Atsakyti
Sveikos,

o mes sergam ... verysad.gif siandi svis uzia ausyse bloga ... fu ...

maziuke geriau uz mane jaucias, bent tiek unsure.gif nors nakti basiai nerami, kelinta naktu neissimiegam ...

as tai va kad turiu namie sedet emiau irgi svaigt kaledom, jau sumasciau net ka vyrui dovanosiu(sitas dalykas man misle ir didziausias galvos skausmas buna ir perku paskutine miute, nes niekaip nepavyksta sugalvot niekada...) ir jau turiu ideja advento vainikui bigsmile.gif reikia tik iki pardes nusigaut. Beje o kada reikia degint zvakele advento? 1d gruodzio ar kaip? paskui mastau kaip aptirps sniegas eisiu susirinksiu kankoreziu ir is ju padarysiu zaisliuku eglei bigsmile.gif
Atsakyti