Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

Gal kas galetu patarti 4u.gif Darom is virtuves vaikui kambari ir kur buvo priklijuotos plyteles,reikia ta siena nugrandyti dazus ir klijus,su spakliuote jau 3 dienos vagstu doh.gif ,gal zinote geresniu ir greitesniu budu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2006 08 03, 15:30)
Gal kas galetu patarti  4u.gif Darom is virtuves vaikui kambari ir kur buvo priklijuotos plyteles,reikia ta siena nugrandyti dazus ir klijus,su spakliuote jau 3 dienos vagstu  doh.gif ,gal zinote geresniu ir greitesniu budu  blush2.gif

Sveika, singarela. Yra aliejiniams dažams tirpdyti speciali priemonė (paieškok senukuos, paklausk konsultantų). Taip pat yra statybinis fenas, kuris pučia karštu oru, aliejiniai dažai kaista ir atšoka nuo sienos. Tada lengvai grandai. O apie klijus (turbūt kalbi apie plytelių klijus) tai nežinau. Galima bandyt su elektriniu šlifuokliu( bulgarke), tik dulkių daug bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 08 03, 14:37)
Sveika, singarela. Yra aliejiniams dažams tirpdyti speciali priemonė (paieškok senukuos, paklausk konsultantų). Taip pat yra statybinis fenas, kuris pučia karštu oru, aliejiniai dažai kaista ir atšoka nuo sienos. Tada lengvai grandai. O apie klijus (turbūt kalbi apie plytelių klijus) tai nežinau. Galima bandyt su elektriniu šlifuokliu( bulgarke), tik dulkių daug bus 4u.gif

Zemaika hi.gif ir aciuks.gif ,nes verkti noris ant ranku pusles doh.gif ,ryt is pat ryto leksiu ka nors isigyti ax.gif
Atsakyti
Gal kas galetu patarti  4u.gif Darom is virtuves vaikui kambari ir kur buvo priklijuotos plyteles,reikia ta siena nugrandyti dazus ir klijus,su spakliuote jau 3 dienos vagstu  doh.gif ,gal zinote geresniu ir greitesniu budu  blush2.gif

Mes šiandiena kaip tik visas virtuvės sienas taip "nuėdėm" - vietom ir mum labai sunkiai ėjosi - tai aš su plaktuku blush2.gif - tuo smailesniu galu padaužau, padaužuau - ir atšoka. Kaimynam nepavydžiu ax.gif
Ryt grindis plėšime doh.gif nors man tai dar azartas nepraėjo. Tik va bjauru statybines šiukšles teks tampyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anafora: 03 rugpjūčio 2006 - 20:23
QUOTE(Anafora @ 2006 08 03, 20:21)
Mes šiandiena kaip tik visas virtuvės sienas taip "nuėdėm" - vietom ir mum labai sunkiai ėjosi - tai aš su plaktuku  blush2.gif  - tuo smailesniu galu padaužau, padaužuau - ir atšoka. Kaimynam nepavydžiu  ax.gif
Ryt grindis plėšime  doh.gif nors man tai dar azartas nepraėjo. Tik va bjauru statybines šiukšles teks tampyti  verysad.gif

As irgi vietom su plaktuku praejau blush2.gif Bet as viena darbuojuos,nes vyras tai komandiruotej doh.gif Grindu tai tikrai viena nepakeisiu,teks laukti vyro mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir šaunuolės jūs thumbup.gif Vieną kambarį šiaip ne taip suremontavom su vyru, bet grindų ir lubų nelietėm, dabar laukia dar du kambariai, tai neįsivaizduoju kaip reikės padaryt viską abiems doh.gif Manau sunkiausiai bus susidorot su glaistymu. Sakykit kaip jūs lyginat nuglaistytas sienas su rankiniais šlifuokliais lyginat ar turit kokius elektrinius g.gif Su rankom nulygint nemažą plotą trai eina sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2006 08 04, 07:20)
Na ir šaunuolės jūs  thumbup.gif Vieną kambarį šiaip ne taip suremontavom su vyru, bet grindų ir lubų nelietėm, dabar laukia dar du kambariai, tai neįsivaizduoju kaip reikės padaryt viską abiems  doh.gif Manau sunkiausiai bus susidorot su glaistymu. Sakykit kaip jūs lyginat nuglaistytas sienas su rankiniais šlifuokliais lyginat ar turit kokius elektrinius  g.gif Su rankom nulygint nemažą plotą trai eina sau  doh.gif

reikia iš karto stengtis glaistyti taip, kad reiktų kuo mažiau lyginti, o šiaip jei plotas nedidelis tai - rankomis.
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2006 08 03, 14:30)

Katik vonioj buvo tokia problema, tai nieko perdaug negramdziau as ten, yra toks betonkontaktas, juuo istepi sienas ir gali ant ju spakliuot, gali plyteles klijuot ir t.t. Jis nera pigus, bet verta isigyti ir nevargti.
Atsakyti
Išplėšėme grindis, nebuvo taip sunku, kaip tikėjausi thumbup.gif Vyras plėšė, aš lentas į priekabą nešiojau - po truputi, po truputi ir padarėme. Vakar kol jis darbe buvo, aš ilsėjausi vacation4.gif Kai išplėšėme radome šiukšlių privaryta - šlako kažkokio doh.gif Tai dar pusę dienos gaišome, kol viską išnešėme. Bet sienas iki plytų nugrandėme ir grindis išplėšeme per dvi dienas (nepilnas, nes dar visokių reikalų turėjome) - man rodos, kad gana greit, aš maniau, kad teks ilgiau. Dabar reikia grindis betonuoti - tai jau čia aš nieko padėti nebegaliu verysad.gif Labai tingiu nuotraukas kilnoti - parodyčiau, ką kruščiovkėj vyrai prieš 50 m. statydami į grindis dėjo - radau galybę kamštelių nuo alaus (o gal limonado), senovinių kaštelių iš folijos - nuo kefyro ar pieno g.gif šonkauliukų kaulų doh.gif "sasyskų" odelių, šakutę .... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anafora: 06 rugpjūčio 2006 - 10:01

Maniskis tai nusipirko toki aparaciuka, kuris pucia karsta ora ir taip atsoka plyteliu klijai. Galima ir dazytas sienas taip nuo dazu isvalyti.. Mokejo truputi virs 30 Lt.
Atsakyti
bet nuo betonines sienos sako nelabai su tuo karstu oru dažai nusilupa- neikaista siena g.gif
Atsakyti
Sveikutės, statybininkės. Kaip gerai, kad Jus čia užtikau, gal ir man ką patarsite. Norėčiau lubas išklijuoti plaunamom putų plokštėm. Su kuo jas klijuoti prie medinių dažytų lubų? Kiek prisimenu senus laikus, dar klijavom neplaunamas, tai pasiūlė mums tokius klijus kaip košę, kad stovėdavom dviese ir rankas iškėlę laikydavom apie 10 min. kol nebeatšoks. Nepavydėtinas darbelis buvo, o ir po išklijavimo naujos baltos plokštės atrodė baisiai nuo purvinų pirštų antspaudų.
Atsakyti