QUOTE(emilka @ 2009 01 30, 11:08)
Ta pati
O man ji patiko
Stai ir grizau is savo nuotykiu salies
Gimdziau Antakalnyje. Patiko beveik viskas gimdymo metu. Cia as rimtai
Tvarkingos palatos, svarios gimdyklos, kur stovi visi tavo daiktai, pastoviai vaiksto malonus personalas. Man patiko gimdyklu personalas. Tikrai profesionalus ir labai mandagus. Dideli ispudi paliko vedejas gerb. p Jursenas, kiti zmones.
Nepatiko veliau

. Pervede i dviviete palata, tikrai labai nebloga su atskiru sanmazgu, nedidele, bet gana jaukia. Dviese buti geriau nei vienai, cia is karto supratau, nes viena nakti buvome vieni su leliumi (vyras negalejo buti), tai buvo nuobodu. Na minusai tokie, kad mano vaika pasieme is karto po to, kai mane pervede i palata prieziurai ir prisere be mano leidimo misiniais, nors priestaravau, veliau tokia bjauri boba trumpai kirpta su tokia kasele patingejo man ji atnesti nakti pamaitinti ir siaip as su ja susiriejau ne juokais po sito bajerio, tai ryte kone dantyse vaika atnese. Atvirai pasake, kad nelakstys kas 3 val su vaiku pas mane, nes cia ne BAKAS. Tai tokias reikia is karto mesti lauk is ligonines. Mesti reikia ir tokias, kurios ikalbineja serti vaika misiniais, nors papai sprogsta nuo pieno, ir aiskina, kad mano papai zindymui nepritaikyti..

Tai kosmaras, nes ir dabar rasydama sia zinute laikau savo pupuli ant keliu ir zindau. Bobos nesupranta iki siol, kad yra tokie dalykai kaip antspieniai, kurie koreguoja plokscius spenelius. Nesupranta nei jos nei kitas personalas ir to, kad i med. istaiga reikia ateiti su tvarkingais ir trumpai nukirptais nagais, o ne s ostatkami byloj roskoshy, likusios dar nuo naujametinio vakarelio. Blogiausia, kad tuos korshuno nagus paskui net nenusiplove bruka mano leliui i burnyte kartu su mano nuvargintu speniu. Ziauru ir tai, kad kai viena vepla, palatos drauge sudauzo termometra (tarybini, gyvsidabrio), o jos liepia paciom ir susitvarkyti ir aiskina, kd tu garu reikia desimt kartu daugiau, kad su vaiku apsinuodyciau ir nuvaro savo keliais, kol nepagrebiu u sprando ir nepaprasau, kad ateitu ir pademonstruotu kaip moka tuo gyvsidabriu kvepuoti. Tada tenka su vaiku ant ranku skaityti paskaita apie gyvsidabrio koncentracija ir zala organizmui bei pasekmiu likvidavima, bei priminti,kas cia pacientas, o kas med.personalas, nes moteriskems ten daznai uzeina kuku ir jos mano atvirksciai, kad as juos gydyti atejau nuo debilizmo, antisanitarijos ir isterikos

, tada ir jautiesi kaip sharikovo daktaras... is suns sirdies filmo..
Mamos, kai vaziuosite i Antakalni, ir ne tik, zinokite, kad viska reikia dezinfekuoti, pientraukius, buteliukus, antspienius, ciaupus, o salygos, nepaisant euroremontu siaip sau, palatos purvinos ir tvarkomos bylekaip. Todel siulau veztis savo sterilizatoriu arba virduli ir neleisti jokioms korshunichoms kisti nagu i mazio burnyte. ZINOKITE, KAD NESEKMINGAME ZINDYME JUMS NEPADES ISKLAUSYTI KURSAI, TUREKITE GERIAU PROTINGA KNYGA. Kuria bet kada atsiverte ir suzinosite apie a.m. antspienius, pientraukius, ka daryti su savo tarpviete, nes jums to niekas nepasakys, arba kiekviena varna is savo boksto karksi tarybinius metodus... Kol neidesi 20 lt i kisene, nieko nesuzinosi (nors yra keletas maloniu isimciu, pav. vaiku skyriuje p. Vale, arba pogimdyviniam Jolita), arba visos be isimties vizituojancios vaiku daktares.
Tai tokie ispudziai.. Gaila, kad teta zose ir dede anupras taip ir neuzsuko su vista..