Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

QUOTE(Purkelis @ 2009 08 03, 14:19)
pirmoji- Honorine de Brabant
antroji -Gebruder Grimm

Labai gražios, ypač pirmoji wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2009 08 03, 13:45)
Labai aciu uz patarimus, vakar kaip tik visus lapus nuskabiau. Gal cia vasara tokia jai labai nepatinka schmoll.gif

Cia keletas mano grozuoliu

user posted image

user posted image

labai grazios bigsmile.gif
Atsakyti
purkeli gal gali parasyti kuom gydei rozytes? pas mane viskas taip pat verysad.gif lapukai krenta, dziusta, o ziedukai kazkokiais taskeliais nueje, net nzn kas per liga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nikituke*: 05 rugpjūčio 2009 - 16:32
QUOTE(Purkelis @ 2009 07 27, 20:04)
Gelbekit. Kas cia mano rozyte uzpuole?
user posted image

Aš visada maniau, kad čia rūdys ir net iškasiau šalimais pasodintus kadagius, nes jie pagrindiniai rūdžių nešiotojai, o pasirodo, kad čia rudasis dėmėtukas ar kažkaip panašiai. Pas mane gal 17 skirtingų rožių ir beveik visos užsikrėtusios, aš purškiu Skore (kaip nuo rūdžių) ir aišku nepadeda, patarkit kuom purkšti, kas tikrai padeda, nes šiemet gal jau penkis kartus purškiau, o lapai ir toliau krenta.
Sekantis klausimėlis būtų, kada pats geriausiais laikas persodinti rožes, nes kelias norėčiau sukeisti vietomis? Iš Žaliosios stotelės pirkau parko rožę, o ji užaugo gal kokių 2 metrų, šakos į šonus svyra ir neleidžia kitoms rožėms augti, todėl ją noriu perkelti i rožyno pakraštį.
Dar noriu pasidžiaugti savo oranžine vijokline rože. Ji pas mane tik antrametė, todėl pas vieną forumietę pamačiusi labai panašią, paklausiau ar ji žydi pakartotinai, nes vasaros pradžioje ji per dvi savaites visa nužydėjo, ji mane nuliūdino, kad ji žydi tik vieną kartą. Aš nukarpiau šakelias ir jau buvau pasiruošusi jos žiedų sulaukti tik kitą vasarą, bet mano džiaugsmui ji išleido naujas šakutes, o jų galuose sukrovė pumpurus, po poros savaičių vėl turėčiau sulaukti ugnies fakelo biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau prazydo mano Helga bigsmile.gif Ziedai su trupuciu gelsvo atspalvio.O ta kita smulkiaziede rozyde baigia nuzydet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2009 08 09, 18:08)
Pagaliau prazydo mano Helga bigsmile.gif Ziedai su trupuciu gelsvo atspalvio.O ta kita smulkiaziede rozyde baigia nuzydet ax.gif

Helga tavo wub.gif ,o mano tos rožės žiedai kažkokie aptriušę,kaip apgraužti,bet nieko ten nėr ir lietus nelyja,kitą kart nuo lietaus paruduoja verysad.gif .Žydi pirmus metus,pirkta pavasarį verysad.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
O mano rožes užpuolė amaras,ir lapai nutriušo,bandysiu vėl purkšti su deciu schmoll.gif
Atsakyti
Perlen,kokia grazi tavoji bigsmile.gif Is apacios kad kita spalva buna,man labai grazu wub.gif Man labai patinka tokios smile.gif O aptriuse pumpurai ir pas mane buvo,nezinau kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2009 08 06, 20:06)

Pbandyk purksti Efektorium gal pades.nors sunku pasakyti , labai sunkiai pagydomos tos grybelines ligos l, bet is kitos puses jos rozem nemirtinos , tik ju grozui kenkia .o ir aplamai del chemikalu jeigu koks neveikia reiktu ji gana greitai keisti kitu .

o del persodinimo ir man idomu , kada jas galima butu (nors pvz ant pakuociu rasi ,kad pavasari ir rudeni , na bet man kazkaip baisoka jas butu persodinti pries salnas , netgi ir koki rugseji , tai gal geriau laukti pavasario g.gif ,
nes kaip zinia maxmines isaugo ne tokios kaip turetu buti , tai kazkoks lengvas bardakelis gavosi ir akies labai nedziugina
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 08 09, 21:59)
O mano rožes užpuolė amaras,ir lapai nutriušo,bandysiu vėl purkšti su deciu schmoll.gif

Keista ,kad amarai tokiu laiku uzpuole . g.gif as tai pabandyciau purksti Fastac , man labai padejo nuo bet kokiu kenkeju ( bet kita vertus Decio nesu bandziu , reiks sekanciais metais nusipirkt).Su Fastacu nupurksiau tai dingo ir voratinklines ir amarai ir lapsukiai ,nu zodziu viskas , net pati buvau nustebus , tada nupurksciau pakartotinai jaunikles naujokes , tai kenkeju nuo to laiko nelabai ir maciau .
o dabar pradejo prie mano roziu tas demetumas kabintis, dar ne karto nebuvo uzpuoles , bet as jau ruosiu misini ir jam .
Atsakyti
Kad amarai nežiūri kada pult,pas mane vos ne pastoviai jie vis atsiranda verysad.gif

Nauja tema:http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=475455
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti