QUOTE(Astaite1 @ 2009 08 06, 20:06)
Pbandyk purksti Efektorium gal pades.nors sunku pasakyti , labai sunkiai pagydomos tos grybelines ligos l, bet is kitos puses jos rozem nemirtinos , tik ju grozui kenkia .o ir aplamai del chemikalu jeigu koks neveikia reiktu ji gana greitai keisti kitu .
o del persodinimo ir man idomu , kada jas galima butu (nors pvz ant pakuociu rasi ,kad pavasari ir rudeni , na bet man kazkaip baisoka jas butu persodinti pries salnas , netgi ir koki rugseji , tai gal geriau laukti pavasario

,
nes kaip zinia maxmines isaugo ne tokios kaip turetu buti , tai kazkoks lengvas bardakelis gavosi ir akies labai nedziugina
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 08 09, 21:59)
O mano rožes užpuolė amaras,ir lapai nutriušo,bandysiu vėl purkšti su deciu
Keista ,kad amarai tokiu laiku uzpuole .

as tai pabandyciau purksti Fastac , man labai padejo nuo bet kokiu kenkeju ( bet kita vertus Decio nesu bandziu , reiks sekanciais metais nusipirkt).Su Fastacu nupurksiau tai dingo ir voratinklines ir amarai ir lapsukiai ,nu zodziu viskas , net pati buvau nustebus , tada nupurksciau pakartotinai jaunikles naujokes , tai kenkeju nuo to laiko nelabai ir maciau .
o dabar pradejo prie mano roziu tas demetumas kabintis, dar ne karto nebuvo uzpuoles , bet as jau ruosiu misini ir jam .