Lekiau siandien i kauno akropolio sarma umbero ganini pirkt, taciau neturejo nuo karscio apsaugancio
Kaip is konsultantes kalbu supratau tai yra serija kuri apsaugo tik nuo karscio apie toky dalyka kaip apsauganti nuo karscio + tiesintoja ji nesake
nu isbandziau as ta Umberto Gianinni man plauku neiztiesino taip kaip su znyplemis gal todel kad su purinanciu sampunu ploviausia ryt bandysiusu kitokiu plautis gal pasimatys didesnis rezultatas
QUOTE(xkamiu @ 2009 02 16, 07:27)
nu isbandziau as ta Umberto Gianinni man plauku neiztiesino taip kaip su znyplemis gal todel kad su purinanciu sampunu ploviausia ryt bandysiusu kitokiu plautis gal pasimatys didesnis rezultatas 
Abejoju kad kokia nors priemone galetu istiesinti plaukus taip, kaip istiesina znyples..
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 02 16, 15:18)
Abejoju kad kokia nors priemone galetu istiesinti plaukus taip, kaip istiesina znyples..
Man atrodo tai neimanoma 
kaskuri mergina sake kad istiesina kiap su znyplemis
QUOTE(xkamiu @ 2009 02 16, 19:55)
kaskuri mergina sake kad istiesina kiap su znyplemis
tj todel ir tokejausi tokio rezultato...
uztai ir laukiau daugiau atsiliepimu del tos umberto priemones, ar tikrai padeda istiesinti kaip su tiesintuvu. bet jauciu nebebandysiu
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 02 16, 20:45)
uztai ir laukiau daugiau atsiliepimu del tos umberto priemones, ar tikrai padeda istiesinti kaip su tiesintuvu. bet jauciu nebebandysiu 
man vistiek knieti pabandyt, nes kaskart dziovinu plaukus dziovintuvu,tik klausimas ant kiek jis ten tuos plaukucius apsaugo , o tiesinimui gal atskira reiktu isigyt
na šį kartą ploviausi su nupurinančiu šampunu rezultatas kur kas geresnis
bet su apvaliu šepečiu džiovinant reik šukuot...
QUOTE(xkamiu @ 2009 02 18, 10:06)
na šį kartą ploviausi su nupurinančiu šampunu rezultatas kur kas geresnis
bet su apvaliu šepečiu džiovinant reik šukuot...
bet turbut vistiek ne kaip su znyplem?
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 02 18, 15:18)
bet turbut vistiek ne kaip su znyplem?
o as su tuo apvaliu sepeciu nemoku dziovinti
man per daug daiktu rankose
vienoj- fenas, kitoj- sepetys, o noretusi dar vienos laisvos 
Aš tai ieškau ko nors neypač brangaus, nes bijau, kad netiks, o pinigai į balą išmesti liks.. Taigi gal galėtumėt pasiūlyti ką nors droge esančio? Nors pačiu drogu ypač nepasitikiu, tad man ir Eurokos parduotuvės tiktų ( ten daugiau nežinomų prekių, bet kiek naudojau priemonių, jos nors ir pigesnės, bet tikrai geros, matyt už reklamą žvėriškų antkainių neprideda). Geriausia būtų kasnors purškiamio, kad plaukų nesulipintų ir nuo feno karščio apsaugotų. Taigi būčiau labai dėkinga.
QUOTE(Telari @ 2009 02 21, 14:20)
Aš tai ieškau ko nors neypač brangaus, nes bijau, kad netiks, o pinigai į balą išmesti liks.. Taigi gal galėtumėt pasiūlyti ką nors droge esančio? Nors pačiu drogu ypač nepasitikiu, tad man ir Eurokos parduotuvės tiktų ( ten daugiau nežinomų prekių, bet kiek naudojau priemonių, jos nors ir pigesnės, bet tikrai geros, matyt už reklamą žvėriškų antkainių neprideda). Geriausia būtų kasnors purškiamio, kad plaukų nesulipintų ir nuo feno karščio apsaugotų. Taigi būčiau labai dėkinga. 
na man ir tas pats... tik tiek zinau kad geriausios prekes buna ne tu firmu kaip nivea. pantene ir pan.