Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, apsaugančios plaukus nuo karščio

QUOTE(ritutsi @ 2010 06 01, 21:02)
O kur pirkote sia priemone?

Siunciausi is JAV,300ml butelis atsejo ~100 lt,o cia 50ml 56lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edytka @ 2010 06 01, 22:29)
Siunciausi is JAV,300ml butelis atsejo ~100 lt,o cia 50ml 56lt  doh.gif

OOO, didelis kiekis, ilgam uzteks, dar kiek girdejau, kad jo nedaug reikia,
ar ilgai laukete siuntos? cia radau kaune 150 ml uz 90 lt, galvoju pirkt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 06 01, 22:34)
OOO, didelis kiekis, ilgam uzteks, dar kiek girdejau, kad jo nedaug reikia,
ar ilgai laukete siuntos? cia radau kaune 150 ml uz 90 lt, galvoju pirkt... g.gif

laukiau ~3 savaites ,o uzteks tikrai labai ilgai thumbup.gif keliu lasiuku tereikia,va imetu nuoroda apie sia priemone 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=4SgWPfANKCU
Atsakyti
QUOTE(edytka @ 2010 06 01, 23:06)
laukiau ~3 savaites ,o uzteks tikrai labai ilgai  thumbup.gif  keliu lasiuku tereikia,va imetu nuoroda apie sia priemone  4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=4SgWPfANKCU

Na super priemone. thumbup.gif
Pirksiu ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 05 21, 20:06)
ar galima prie apsauganciu nuo karcio priemoniu priskirti tiesinimui skirta fluida (irgi apsauganti)?
toki:
user posted image

skalsiai naudojasi, skaniai kvepia, plaukai blizga, patiko. tik nezinau ar i tema parasiau, nes cia kaip ir tiesinimui, o tema gal daugiau apie priemones saugancias nuo feno karscio  ax.gif  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif turejau tikrai dar karta pirksiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2009 01 07, 18:14)
Medinėse Šukose mokėjau,bijau pameluot,rodos, 43 Lt.  4u.gif  Dydis buteliuko toks pat kaip šiam paveiksliuke, 200ml.

bet juk medinesi sukose viskas dvigubai brangiau doh.gif ais salono sakydavaus keune kauke uz 55 lt.o medines sukose bijau pameluot ar ne apie 80 lt tiktai rolleyes.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 17, 19:28)
Sveikos 4u.gif
pamačiau aktualią temulką ir galvoju reikia pasakyt kokį gerą dalyką atradau saugantį plaukus nuo karščio ir puikiai tiesinantį thumbup.gif
t.y. Umberto Giannini purškalas plaukams (pirmoj fotkėj pirmas)
user posted image

tiesiog super, nereikia net tiesintuvo benaudot, užtenka tik su fenu šukuojant išdžiovint plaukus, o atrodo kad plaukučiai būt tiesinti su tiesintuvu thumbup.gif
pirkau sarmoj. 34lt drinks_cheers.gif
tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif plaukai nesulimpa, išlieka tiesūs ir skaniai kvepia.ten 200ml smile.gif

O JO YRA TIK SARMOSE? o neriebina?
Atsakyti
O man tinka ir patinka šis! thumbup.gif supeeer. plaukučiai tiesesni, nesipučia, apsaugo nuo karščio, minkšti ir žvilga. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kattte @ 2010 06 17, 14:00)
O man tinka ir patinka šis!  thumbup.gif  supeeer. plaukučiai tiesesni, nesipučia, apsaugo nuo karščio, minkšti ir žvilga. smile.gif

user posted image

aga,ir kvapas man patiko.o jau plauku svelnumas!man irgi sitas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
man iš loreal firmos patiko šis gėris

user posted image

kažkaip nesitikėjau daug iš jo, bet plaukučiai tiesūs tikrai gana ilgai išlieka ir švelnučiai tokie. smile.gif
Atsakyti
nesuprantu .... man tie loreal net 10 lt neverti. na kol nebuvau išbandžiusi normalių priemonių tai visai patiko, nes neturėjau su kuo palygint . bet dabar tokių nebenaudočiau
Atsakyti
Na aš naudojus ir brangių priemonių.. Finansinės galimybės šiuometu neleido,tai nsuipirkau pigesnį.NEsaaku,akd labai geras,bet ,akd ir blogas tikrai nesiskundžiu.Šiaip mano plaukai labai greit riečiasi ir naudamapvz elgon prieš tiesinimą, pe dieną 2 kartus turėdavau pateisint. O su šita priemone ir išėjus iš sporto klubo plaukai tiesūs smile.gif
Atsakyti
turiu tigi catwalk fashionista smooth&shine kolkas patinka labiausiai 4u.gif
user posted image
tai pat turiu HEMPZ silka,bet nemoku naudotis verysad.gif
Atsakyti