Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, apsaugančios plaukus nuo karščio

QUOTE(varinka @ 2011 08 09, 23:22)
Nu va smile.gif Todel as bent jau nebeperku tu purskalu nuo karscio, man labai tinka aliejukai smile.gif

O kokius butent naudojate g.gif ?
Atsakyti
Dabar nusipirkau Rasos plauku alieju. Labai man jis patinka, lengvas, neriebina plauko kaip pries tai baigtas - Organix su granatais is eurokos smile.gif Nors ir Organix geras, tik labai riebus, jo tik laso pakanka, 100ml jo, tiesiog nusibodo jau jis man smile.gif Esu ir AVON naudojus aliejukus, tam kartui gerai susvelnina plauka. Dar esu naudojus All Waves Light kazkoks smile.gif O jei is siaip naturaliu alieju, tai argano, kokosu ir kvieciu gemalu labiausiai patiko smile.gif Argano alieju tiesiog lasa ant dregnu ranku uzdedi, istrini delnus ir pereinu lenhgvai per plaukus, irgi gerai smile.gif) Su tais aliejukais taip pat ir znypliu ploksteles patepu kartais smile.gif
Atsakyti
Jus man pasakykit, ar yra ant svieto toks produktas nuo karscio, kad tikrai nekenktu tiesinimas plaukam.. doh.gif nusidobo man jau maniskiai, noriu issikarpyt, bet kad pucias gyvates, reiktu tiesint.. bet labai isslinko, suplonejo, bijau, kad is vis su trim plaukais likciau doh.gif taip noreciau kazka uztept, kad tas kenkimas butu minimalus
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 20, 21:15)
Jus man pasakykit, ar yra ant svieto toks produktas nuo karscio, kad tikrai nekenktu tiesinimas plaukam..  doh.gif nusidobo man jau maniskiai, noriu issikarpyt, bet kad pucias gyvates, reiktu tiesint.. bet labai isslinko, suplonejo, bijau, kad is vis su trim plaukais likciau  doh.gif taip noreciau kazka uztept, kad tas kenkimas butu minimalus

va čia tai klausimas!!! pati jo paieškose...
kaži ar pats Šerlohas atsakytų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 20, 20:15)
Jus man pasakykit, ar yra ant svieto toks produktas nuo karscio, kad tikrai nekenktu tiesinimas plaukam..  doh.gif nusidobo man jau maniskiai, noriu issikarpyt, bet kad pucias gyvates, reiktu tiesint.. bet labai isslinko, suplonejo, bijau, kad is vis su trim plaukais likciau  doh.gif taip noreciau kazka uztept, kad tas kenkimas butu minimalus

Man irgi ta pati problema, labai puciasi, verysad.gif kaip tik kirpykloje sestadieni buvau, ir man parekomendavo viena priemone:
http://www.kosmetiko...mp;product=2609

sake kas naudoja labai patenkinti, galvoju nusipirkti ir pabandyti, gal kas jau is cia esanciu yra bandes, ir zino? ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Wella Thermal Image Heat Protection Spay 150ml
WELLA HIGH HAIR FLAT IRON SPRAY LIGHT CONTROL

gal galite pakomentuoti kuo jie cia vienas nuo kito skiriasi ir kuris geriau rolleyes.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareja2: 23 rugpjūčio 2011 - 00:52
QUOTE(inguzele @ 2011 08 23, 00:05)
Man irgi ta pati problema, labai puciasi,  verysad.gif kaip tik kirpykloje sestadieni buvau, ir man parekomendavo viena priemone:
http://www.kosmetiko...mp;product=2609

sake kas naudoja labai patenkinti, galvoju nusipirkti ir pabandyti, gal kas jau is cia esanciu yra bandes, ir zino?  ax.gif  4u.gif

As jau naudoju,jei problema yra plauku putimasis ,siausimasis-panaudojus neliks thumbup.gif .Bet gal labaiu tiktu storam plaukui-plonus truputi klijuoja prie galvos antra diena.Siaip panaudojus plaukas lieka slidus,gerai tiesinimui-kaip per sviesta eina tiesintuvas ax.gif
Atsakyti
Pats geriausias purskiklis, apsaugantis nuo karscio man yra http://www.superdrug...ml/invt/428302/ . Labai universalus, nes gali buti naudojamas tiek pries dziovinima, tiek pries tiesinima, tiek pries garbanojima. Jame taip pat nera Alkoholio, ko daznai pasitaiko kitose priemonese. Kaina ypac priimtina (£5, bet siuo metu akcija tai tik £3 uz toki geeeri!) , o kokybe tikrai thumbup.gif galite pagooglinti ir pamatysije jog atsiliepimai patys geriausi wink.gif tik gaila kad Lietuvoje jo negalima isigyti, taigi tenka siusitis is UK, o cia velgi problema, nes vietines UK ''drugstore'' i Lietuvele musu nesiuncia... Tenka siustis per SM tarpininkes, bet tikrai verta wink.gif Jei kas noretu isbandyt, galim kooperuotis uzsisakinejimui, sutaupysit kelis svarus ant shipingo i UK, tik duokit zinot PM ax.gif
Atsakyti
QUOTE(addiktiion @ 2011 08 24, 14:10)
Pats geriausias purskiklis, apsaugantis nuo karscio man yra http://www.superdrug...ml/invt/428302/ . Labai universalus, nes gali buti naudojamas tiek pries dziovinima, tiek pries tiesinima, tiek pries garbanojima. Jame taip pat  nera Alkoholio, ko daznai pasitaiko kitose priemonese. Kaina ypac priimtina (£5, bet siuo metu akcija tai tik £3 uz toki geeeri!) , o kokybe tikrai  thumbup.gif  galite pagooglinti ir pamatysije jog atsiliepimai patys geriausi wink.gif tik gaila kad Lietuvoje jo negalima isigyti, taigi tenka siusitis is UK, o cia velgi problema, nes vietines UK ''drugstore'' i Lietuvele musu nesiuncia... Tenka siustis per SM tarpininkes, bet tikrai verta wink.gif Jei kas noretu isbandyt, galim kooperuotis uzsisakinejimui, sutaupysit kelis svarus ant shipingo i UK, tik duokit zinot PM  ax.gif

Kažkaip panašu į reklamą. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2011 08 24, 18:44)
Kažkaip panašu į reklamą. rolleyes.gif

reklama ir yra drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2011 08 23, 09:04)
As jau naudoju,jei problema yra plauku putimasis ,siausimasis-panaudojus neliks thumbup.gif .Bet gal labaiu tiktu storam plaukui-plonus truputi klijuoja prie galvos antra diena.Siaip panaudojus plaukas lieka slidus,gerai tiesinimui-kaip per sviesta eina tiesintuvas ax.gif

na mano plaukiukas ir yra plonas, bet po kirpyklos likau labai patenkinta smile.gif nu bandysim 4u.gif ax.gif

QUOTE(koko_sa @ 2011 08 24, 21:35)
reklama ir yra drinks_cheers.gif

informatyvi reklama drinks_cheers.gif viskas is karto aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguzele @ 2011 08 26, 21:57)
na mano plaukiukas ir yra plonas, bet po kirpyklos likau labai patenkinta smile.gif nu bandysim    4u.gif  ax.gif

Gal jau įsigijot? Įdomūs atsiliepimai rolleyes.gif
Beje, kur pirkot ir kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti