Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, apsaugančios plaukus nuo karščio

QUOTE(Capricorn @ 2009 01 17, 19:28)
Sveikos 4u.gif
pamačiau aktualią temulką ir galvoju reikia pasakyt kokį gerą dalyką atradau saugantį plaukus nuo karščio ir puikiai tiesinantį thumbup.gif
t.y. Umberto Giannini purškalas plaukams (pirmoj fotkėj pirmas)
user posted image

tiesiog super, nereikia net tiesintuvo benaudot, užtenka tik su fenu šukuojant išdžiovint plaukus, o atrodo kad plaukučiai būt tiesinti su tiesintuvu thumbup.gif
pirkau sarmoj. 34lt drinks_cheers.gif
tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif plaukai nesulimpa, išlieka tiesūs ir skaniai kvepia.ten 200ml smile.gif

Sita visa linija yra nereali wub.gif drauges apkreciau net thumbup.gif tikrai istiesina puikiai plaukucius, jie buna svelnus ir bluzgus ax.gif
Atsakyti
As naudoju g2b violetini, uztenka laaaaaaabai ilgam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 01 23, 19:58)
As naudoju g2b violetini, uztenka laaaaaaabai ilgam  mirksiukas.gif

O kaip jo efektas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 01 23, 20:08)

Nezinau, gal ir apsaugo... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 01 20, 23:21)
Sita visa linija yra nereali  wub.gif  drauges apkreciau net  thumbup.gif  tikrai istiesina puikiai plaukucius, jie buna svelnus ir bluzgus  ax.gif

Isbandyta jau ir mano thumbup.gif o balzamas kazi vertas demesio?
Atsakyti
Na man tai labai apsaugo palukus Hempz firmos skystas silkas plauku tiesinimui thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif plaukuciai tikrai kaip silkas buna bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
turiu Joico priemone apsaugancia nuo karscio, bet kadangi plauku faktiskai fenu nedziovinu, tai jo taip ne karto ir nenaudojau, bet kas turi, labai jau gyre wub.gif
p.s. ka domina galiu perleisti
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 01 23, 20:08)

schwarzkopf violetinis purškiamas
sakyčiau paskutinis šlamštas, mano nuomone schmoll.gif bandžiau ir daug ir mažai naudot, bet efektas tas pats, plaukai sulimpa tie galais, neimanoma pirštų įkišt, perbraukt per plaukus, iššukuoji ir vėliau vėl tas pats doh.gif plaukai kaip mediniai, jis toks kaip lakas... išmečiau nei trečdalio nesunaudojus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 05 vasario 2009 - 15:34
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 02 05, 15:24)
schwarzkopf violetinis purškiamas
sakyčiau paskutinis šlamštas, mano nuomone  schmoll.gif  bandžiau ir daug ir mažai naudot, bet efektas tas pats, plaukai sulimpa tie galais, neimanoma pirštų įkišt, perbraukt per plaukus, iššukuoji ir vėliau vėl tas pats  doh.gif  plaukai kaip mediniai, jis toks kaip lakas... išmečiau nei trečdalio nesunaudojus

Na man pradzioj irgi sulipindavo siaubingai, bet dabar tiek nebepurskiu ir viskas ciki smile.gif Jo reikia labai nedaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 06, 22:05)
Na man pradzioj irgi sulipindavo siaubingai, bet dabar tiek nebepurskiu ir viskas ciki smile.gif Jo reikia labai nedaug  4u.gif

kad bandžiau visaip, bet pusė plaukų nuo jo nutrupėjo, tai mečiau lauk
Atsakyti
va sitas man pats pats geriausias thumbup.gif po jo plaukuciai lieka ne tik gerai apsaugoti nuo karscio, bet ir padrekinti ir blizgantis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 17, 19:28)
Sveikos 4u.gif
pamačiau aktualią temulką ir galvoju reikia pasakyt kokį gerą dalyką atradau saugantį plaukus nuo karščio ir puikiai tiesinantį thumbup.gif
t.y. Umberto Giannini purškalas plaukams (pirmoj fotkėj pirmas)
user posted image

o jis tikrai apsaugo nuo karscio? ax.gif nes ant buteliuko uzrasyta, kad padeda tiesinti, bet kad apsaugo tai ne g.gif maciau is sitos serijos kita purskala, apsauganti nuo karscio, ten tokiam aukstam flakone, bet jis berods ir sukuosenos formavimui skirtas, tai jis ten kaip lakas ar kas? g.gif
Atsakyti