Jezau jezau, kai pagalvoju su kokiu gydytoju susidejau baisu darosi. As pas ji lankiausi echoskopijos, pati gyvenu priesais antak poliklinika, siaip nescia jauciuosi geriui nei bet kada:) tai einu antakalnio poliklinika. Pas mekiete, bet si istaiga echoskopijos nedaro 1 karta padare ir vsio.
paskutiniu metu pas A. Padkopajev buvau pries gera savaite, nuejome su vyru. Tai jis kazkos pasimetes buvo. Na apziurejo mane ir vyrui bande aiskinti kas kur yra, tas zinoma nuo padkopavejo kalbu nieko nesuprato kaip ir as. Na jis visada kazka sau burba, kad ir kaip gaila butu, kad jis rusas, bet lietuvisku terminu nesugeba suregzti

sako, nu pas tave viskas normaliai nera tai , kad vaiko galva butu 32, kojos 28, o pilvas 27 savaiciu. Tai as supratau ka jis norejo pasakyti, kad vaikas vystosi proporcingai, bet mano vyras truputi pakraupo, sako, kad aisku, jog visiskai neaisku, net lytis:DDDD. Pasiteiravau del gimdymo, nes zinau kad jis iki rugpjucio men atostogauja, tai jis sumurmejo kaip visada, kad rugpjucio pradzioje ateiti jis mane nusius i AK, ten jau lauks manes gera palata, ir viskas bus taip kaip priklauso, zidziu bus apsviesta kitiems.
Nu esme tokia, kad visiskai jokio noro neturiu pas ji gimdyti, todel, kad jam reples geriau tinka nei kas kitas. Bet is kitos puses, gal ir labai geras savo srities specas isskyrus tai, kad su kalba susipykes:D Skaiciau forume dar ir tokiu niuansiu buna, kad atvyksti nesitarus gimdyti ir jei pamato ant knygeles tarkime AK gydytojo anspaudus, visada klausia ar tareisi gimdymui su tuo gydytoju jei sakai nea, tada supranta kad nenori LT duoti, bet vistiek deda paskutines viltis ir pasokineja.
Tai man ir baisu ir dar neaisku, kiek dabar moketi reiketu, na jei palata duos ta mokoma, tai cekiuka israsys, o toliau manau jau lauks kada imesiu i rankas. Manau, kad siandienai 500litu per akis uztenka.

, o jei norisi daugiau, niekas netrukdo ju tureti, bet duoti ar ne reikia vietoje ziureti