Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga

Sveikos ,sesytės biggrin.gif 4u.gif
Aš irgi esu baigusi slaugytoja,bet gyvenu Marijampolėje,dabar auginu vaikutį.Pas mus mieste labai maži slaugytojų atlyginimai. verysad.gif
Man teko su vaikučiu gulėti KMUK ir apžiūrėjau,kad ten toks įdomus darbo grafikas-kažkaip jūs ten atidirbat pusę paros ir paskui pora laisvų.
Tai va,aš taip pagalvojau-jei važinėčiau iš Marijampolės,kažin man apsimokėtų ar ne.
Koki ten aplamai slaugytojų atlyginimai ir kaip su darbo vietomis?
NA,GAL IR KVAILOKAS MANO POSTAS,BET NEPAKLAUSUS NESUŽINOSI biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kur visos dingusios? tylu cia kazkaip g.gif
tai va - parasiau siandien prasyma ir nuo balandzio 1 i darba griztu blink.gif
baigsis katino dienos blink.gif
Atsakyti
sveikutes
tikrai ko tai tylu,kaip sekasi visom,ar gaunat algas? 4u.gif
su pavasariu,gal tuoj oras susils,noras pakils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2009 03 03, 23:11)

Sekmes 4u.gif

QUOTE(vinca @ 2009 03 04, 16:04)
sveikutes
tikrai ko tai tylu,kaip sekasi visom,ar gaunat algas? 4u.gif
su pavasariu,gal tuoj oras susils,noras pakils 4u.gif

Alga mes gaunam normaliai, net ir su priedais dar (kol kas); tik avansas 5 dienom užtruko.

Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2009 03 04, 00:11)

matai orai atsilo,tai jau nebekompas rupi tongue.gif lotuliukas.gif
o tau linkiu sekmes kuo didziausios 4u.gif
nors pati tai dar ir pagalvot nenoriu ax.gif
QUOTE(HIGHWAY @ 2009 03 04, 19:17)
Sekmes  4u.gif
Alga mes gaunam normaliai, net ir su priedais dar (kol kas); tik avansas 5 dienom užtruko.

o kur jus cia taip gerai gyvenat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 03 05, 09:39)
matai orai atsilo,tai jau nebekompas rupi tongue.gif  lotuliukas.gif
o tau linkiu sekmes kuo didziausios 4u.gif
nors pati tai dar ir pagalvot nenoriu ax.gif

tai kad geguzi 2 metukai dukrytei sukaks - niekur nedingsi - teks grizti. Vyrui irgi alga apkarpe - nebemokes priedu - virsvalandziu, naktiniu ir t.t. - tai jau si menesi -800 lt maziau .Sakes. Va dabar ir mes krize visu grazumu pajausim... blink.gif verysad.gif
tai gerai, kad dar bobuliuka gavau priziuret - nepersidirbu, ir vis i uki kapeikele... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2009 03 05, 16:43)
tai kad geguzi 2 metukai dukrytei sukaks - niekur nedingsi - teks grizti. Vyrui irgi alga apkarpe - nebemokes priedu -  virsvalandziu, naktiniu ir t.t. - tai jau si menesi -800 lt maziau .Sakes. Va dabar ir mes krize visu grazumu pajausim... blink.gif  verysad.gif
tai gerai, kad dar bobuliuka gavau priziuret - nepersidirbu, ir vis i uki kapeikele... lotuliukas.gif

matai kaip gerai kai bobulkios nuo krizes gelbsti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 03 06, 09:50)
matai kaip gerai kai bobulkios nuo krizes gelbsti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gelbsti, bet didelio malonumo nejauciu...
ka darysi - prisitaikai zmogus prie esamu salygu. isgyvensim, kad tik sveikatos butu:)
Laukiu nesulaukiu kada orai atsils , saules daugiau bus - tada ir nuotaikos kitos thumbup.gif
Atsakyti
auuuuuuuu biggrin.gif
kaskur visos pavasari pjute isilakste,atsilo oras pakilo norasssss.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif .Gal ka sudomintu bendrosios praktikos slaugytojos darbas.Reikalinga sesute dirbti 1 etatu (ar dvi sesutes-po puse etato) seimos klinikoje Kaune.
Gal cia ir ne visai vieta, bet... ax.gif
Pasiteiravimui-per a.z 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, pirmenybe su praktika(lasiniu infuziju statymas, kraujo emimas, EKG registravimas).
Atsakyti
Nu bliamba,jus ka visas krize priplojo...... cool.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 03 20, 08:48)
Nu bliamba,jus ka visas krize priplojo...... cool.gif  ph34r.gif

ne krize, o ligos blink.gif
maze kazkoki virusa pasigavo, tai serga, o kai serga - niekad ne laso negeria ir nevalgo. Vakar bandziau pastatyt pati lasine - bet rankos - sakaliukai, nepataikiau aisku , be to ir nulaikyt dviese neiseina, ir paciai dreba rankos... verysad.gif tai kai siandien pradejo stipriai is burnytes acetonas jaustis - skuodem i skyriu lasintis. doh.gif
Atsakyti