QUOTE(vasareuk @ 2010 05 02, 18:04)
Sveikute,as gyvenu visai salia Kembridzo(12 myliu...
O kokioj ligoninej tu dirbi ir kokiam skyriuj? Gal kur nors netoli manes, tai galetume suorganizuoti susitikima
Papildyta:
Aciu visoms , kad siltai mane priemet
sveika. nu saunu, uzimi geras pareigas. as tik band 6 gavau, charge nurse ir tai labai dziaugiuosi

.o dirbu as londone, Moorfields eye hospital, paediatric nurse, tolokai nuo taves

. kembridze niekad ir nebuvau. pries tai dirbau ir bendram paediatric ir per agenturas ejau.net seneliu namuose keliuose esu dirbus, kai dar laukiau savo pin. dabar jau 3 metus uzsilikau akiu ligoninej, pripratau, ismokau nauju dalyku.
jei tik nori kada iki londono

, prasom. vairuoji?
QUOTE(oaze 2 @ 2010 05 02, 19:41)
Mergaitės.Turiu jums klausimą.Ar greitai pripratot prie kraujo? Na gal ne tiek prie kraujo ,o prie vidaus organų per operacijas.Ar nesidaro jums silpna?
Man niekada nebuvo bloga kai pamatydavau kraują.O nesėnai teko atlikti praktiką urologijos skyriuje.Kai pamatydavau drėnus kabančius su maišeliais iš pilvo,tai taip silpna pasidaridavo

Mano svajonė dirbti operacinėje.Ir mokausi gerai ir specialybė be galo patinka. Net nežinau ką dabar daryti.Aišku į praktikos pabaiga pripratau prie to vaizdo, bet vistiek kažkaip jis man sunkiai priimtinas buvo.Nors teko iš arti stebėti cezarį daug kartų.Tai tada viskas OK budavo,nei silpna nei ką

Gal per cesari kitos emocijos budavo.Pati savęs nesuprantu.Prašau parašykit kaip jums buvo
kaip supratau dar studijuoji. gal but nieko tokio, juk cezarius sakei stebejai ir nieko. as pamenu musu grupej kazkada viena panele nualpo per kazkokia procedura, bet dabar zinau sekmingai dirba. ir as pamenu save, kai stebejau kaip daro naujgimiui buzavima, tai pati vos nesublogavau. chirurgu tikrai negaleciau dirbti, bet sesele juk nereikia tokiu labai jau sudetingu proceduru daryti. o gal ir pripranti. nes cia anglijoj ismokau istatyti kateteri i porto blokeli zmogaus kune po oda, kurio lietuvoj akyse nebuvau macius. pirma karta ranka drebejo, po to jau ne. taip kad manau priprantama prei kai kuriu dalyku.
QUOTE(mamyta @ 2010 05 03, 10:37)
Sveikos kolegės.Aš esu operacinės slaugytoja, bet prasidėjus reformai rajone, sumažino slaugytojų instrumentatorių ,nes liko tik dieninis chirurgijos skyrius ir gavau atleidimo lapelį.Dirbti operacinėje yra tikrai labai įdomu,bet manau , kad ten dirbt gali ne kiekvienas.Reikia greitos orientacijos, įpatingo sąžiningumo,drąsos ir ne tik kad bijoti kraujo ar panašiai.Jei kyla toks klausimas , kad reiks priprast prie kraujo, nemanau ,kad galėsit dirbt.Gal aš klystu,bet man tokios minties nekylo, pradedant dirbt.Man kylo abejonė ar aš sugebėsiu.Bet dirbu 15m operacinėje ,reiškia sugebu.Tik gaila, kad jau nebeilgai.
kaip gaila kad ir tau tenka pajusti ta lietuviska reforma. tikiuosi susirasi koki darba kitoj didesnej miesto ligoninej gal