QUOTE(Fergie @ 2010 06 01, 22:58)
O kiek pati laiko pradirbai slaugytojos padėjėja, kol perėjai į slaugytojas.
gerus metus. tada dar LT buvo ne EU, tai mano pin uztruko metus, kol sutvarke. begales popieriu reikejo.
QUOTE(vasareuk @ 2010 06 01, 23:25)
Labukas,parasyk man i az kada tau iseigines,o as stengsiuosi prisiderinti ir pirmyn
turiu drauge stomatologe, kinezeterapeute, dabar turesiu ir sesute - pleciasi musu lietuvaiciu medikiu burelis
o del transporto tai dideliuose miestuose neproblema,bet mazuose miesteliuose ar kaimuose tai prapultis, pvz is mano miestelio i Kembridza tik pora autobusu sekmadieniais ir per sventes ir tai pirmas autobusas 10 val, be masinos prapulciau, bet tokiam megapoly kaip Londonas tai masina tik galvos skausmas.
o ar gali agenturos duoti pastovu darba vienoj vietoj, nes pvz pas mus agentura imam tik paskutiniu atveju, kai savo neuztenka, nes agenturai daugiau moket reikia, o siaip tai stengiasi kuo daugiau savu darbuotoju turet taupumo sumetimais, cia irgi taupo
Kartais agenturiniai atvaziuoji is kitu miestu, kurie nuo musu kokia 50 myliu atstumu.as pati niekad agenturai nedirbau tai is arti ju virtuves nezinau, cia tu daug geresne patareja 

o del transporto tai dideliuose miestuose neproblema,bet mazuose miesteliuose ar kaimuose tai prapultis, pvz is mano miestelio i Kembridza tik pora autobusu sekmadieniais ir per sventes ir tai pirmas autobusas 10 val, be masinos prapulciau, bet tokiam megapoly kaip Londonas tai masina tik galvos skausmas.
o ar gali agenturos duoti pastovu darba vienoj vietoj, nes pvz pas mus agentura imam tik paskutiniu atveju, kai savo neuztenka, nes agenturai daugiau moket reikia, o siaip tai stengiasi kuo daugiau savu darbuotoju turet taupumo sumetimais, cia irgi taupo

nu pabandom kada. as savaitgaliais niekad nedirbu ir tada vyras buna palieka man maske, ba tik viena mes turim.
o agenturos kaip kurios. as dirbau su dviem, su viena jau daug metu, karatsi paimu kazka papildomai. ziani, kaip pasitaiko, gali pastoviai siust i viena vieta, jei gerai uzsirekomneduoji. pvz pas mus dabar yra gal 5 is agenturos, jos visada tos pacios. viena tai virs dvieju metu diena dienon dirba, nes pastoviu seseliu negana. idarbint airgi negali, nera postu, o agenturas ima. viena vieta darbo atsirado dabar, tai net nezinau kelios jos bandys, bet aisku tik viena gaus.
bet as pries pora metu kai laukiaus, tai is agenturos ir maternity gavau, nes pastoviai dirbau, kasdien. zodziu, galima ir su agentura visai neblogai laikytis.