Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga

QUOTE(Livai @ 2009 02 02, 20:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif deda, deda....tyliai....kad niekas nezinotu.... lotuliukas.gif
irnesakyk.gif islaikysiu, jau sudejau i kamera su visais viduriais ax.gif

kaip uzsinorejau stintuuuuu...... essen.gif dar nevalgiau siemet rolleyes.gif

oi ir as netsisakyciau,labai jau megstu sias zuvytes essen.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vinca @ 2009 01 28, 15:02)
sveikutes
vilnietes auuuuu 4u.gif gal kas dirbat vmul?antakalnio 57.
gal kas ten zino kaip ten su remontais reikalai?mane domina ar jau suremontuota kur ginekologinis,akuseriniai skyriai?
geros dienos jum 4u.gif

Sveiki, aš dirbu VMUL 4u.gif Neks dar ten nesuremontuota, kada baigsis remontai nežinia g.gif

Papildyta:
sveikos mamytes, slaugytojos 4u.gif ar priimsit i savo rateli? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HIGHWAY: 03 vasario 2009 - 17:44
QUOTE(HIGHWAY @ 2009 02 03, 17:43)
Sveiki, aš dirbu VMUL 4u.gif  Neks dar ten nesuremontuota, kada baigsis remontai nežinia g.gif

Papildyta:
sveikos mamytes, slaugytojos  4u.gif ar priimsit i savo rateli?  ax.gif

sveika 4u.gif aisku kad priimsim mirksiukas.gif
kaip sostinej, krizes nesijaucia, medicinoj rolleyes.gif
o galit issifruot VMUL? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(HIGHWAY @ 2009 02 03, 18:43)

sveika prisijungus 4u.gif
kuo daugiau musu, tuo linksmiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(HIGHWAY @ 2009 02 03, 19:43)
Sveiki, aš dirbu VMUL 4u.gif  Neks dar ten nesuremontuota, kada baigsis remontai nežinia g.gif

Papildyta:

Sveika atvykus 4u.gif
Atsakyti
sveikos merytes, pasiurpinsiu jus ax.gif
gavau siandien sildymo saskaita - tai 48 kv. m. butas, be nieko( karsto vandens, gyvatuko) - 889 lt. Siaubas. pereita menesi 847 lt. Tai gerai, kad kompensacija yra, bet kai gauni tokias saskaitas- net sveiku protu nebesuvoki, kas toj lietuvoj daros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 02 03, 22:38)
sveika 4u.gif  aisku kad priimsim mirksiukas.gif
kaip sostinej, krizes nesijaucia, medicinoj rolleyes.gif  
o galit issifruot VMUL? rolleyes.gif

VMUL - Vš Į Vilniaus miesto universitetine ligoninė biggrin.gif
Jaučiame ir mes krize, etatus sumažino žiauriai, o ligoniu tik padaugejo taigi darbo kruvis l. didelis doh.gif

QUOTE(gintute.j @ 2009 02 03, 23:52)
sveika prisijungus 4u.gif
kuo daugiau musu, tuo linksmiau tongue.gif

4u.gif

QUOTE(sniege_s @ 2009 02 04, 09:49)
Sveika atvykus 4u.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gintute.j @ 2009 02 04, 15:51)
gavau siandien sildymo saskaita - tai 48 kv. m. butas, be nieko( karsto vandens, gyvatuko) - 889 lt. Siaubas. pereita menesi 847 lt. Tai gerai, kad kompensacija yra, bet kai gauni tokias saskaitas- net sveiku protu nebesuvoki, kas toj lietuvoj daros doh.gif

Uh, čia kokiam mieste tokios kainos, aš už pereita menesi už 4 kambariu butą 846lt už visas paslaugos su šildymu kartu sumokejau blink.gif ( šildymas 412lt išėjo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HIGHWAY: 04 vasario 2009 - 15:01
QUOTE(gintute.j @ 2009 02 04, 16:51)

vajetau doh.gif cia kaskas nerealaus.pas mane praita men.300lt buvo uz sildyma,si men gal bus daugiau nes salciai buvo.Ir tai man atrodo labai daug pas mane 43kv.2-ju kamb butas.Labai tikiuosi kad 800 nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2009 02 04, 14:51)

doh.gif doh.gif nu tu gintute.j tai vis pasiurpini mus; wacko.gif tai su MB problemytes, tai dabar cia....... schmoll.gif
nu bet kaip nerealu, jei tik vien sildymo saskiata TOKIA... doh.gif
kur elektra, saltas vanduo, vandens pasildymas, dujos ir t.t. ir t.p. blink.gif
as tai dar kol kas dziaugiuos, kad nera tokiu saskaitu doh.gif (gyvenu sodo namukyje nedideliam) ax.gif

QUOTE(HIGHWAY @ 2009 02 04, 15:04)
1.Jaučiame ir mes krize, etatus sumažino žiauriai, o ligoniu tik padaugejo taigi darbo kruvis l. didelis doh.gif
2.Uh, čia kokiam mieste tokios kainos, aš už pereita menesi už 4 kambariu butą 846lt už visas paslaugos su šildymu kartu sumokejau blink.gif ( šildymas 412lt išėjo)

1.pas mus dar nesumazino, bet jau mazins nuo balandzio verysad.gif .Zmoniu i gatve nenori ismest, tai nukarpys etatus, unsure.gif ligoooniuuuu, tai sakes kiek.... doh.gif -vaikiukai su rotu ir noru doh.gif , tai dabar pats pikas

2.cia biski realiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 02 04, 17:39)
vajetau doh.gif cia kaskas nerealaus.pas mane praita men.300lt buvo uz sildyma,si men gal bus daugiau nes salciai buvo.Ir tai man atrodo labai daug pas mane 43kv.2-ju kamb butas.Labai tikiuosi kad 800 nebus unsure.gif

niekas netiki, kai pasakau. pereita menesi kai saskaita gavau - tai i viena tema, kur apie sildymo kainas idejau nufotografavus saskaita, kad durna nepalaikytu doh.gif
pas mus name daug kas sildymus atsijunge, tai mums, likusiems gyventojams padalina skaitliuku parodymus, tai mokam kaip uz gera. Pernai apie 600 saskaitos budavo doh.gif .gyvatuko nera, karstas vanduo boileriu sildomas, tai tik sildymas tiek. Ti kaip sakiau gerai, kad kompensacija gaunam( bobute priregistravom, o ka darysi) - nekiltu ranka tokius pinigus atiduot...
o miestas tai - N. Akmene doh.gif
tai kai tokios kainos sildymo siais metais, nenuostabu, kad vel prades butus uz 1 lita dalint unsure.gif kriziu krize
Atsakyti
ka tik per zinias rode, kaip vienas druskininkietis teisme prisiteise nemoket uz sildyma tokiu sumu, uz kitus kaimynus, kurie nemoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 02 05, 22:12)
ka tik per zinias rode, kaip vienas druskininkietis teisme prisiteise nemoket uz sildyma tokiu sumu, uz kitus kaimynus, kurie nemoka blink.gif

saunuolis zmogelis thumbup.gif
Na seselkos kurgi vel pradingont,ar jau visos i depresija ilindot tongue.gif smile.gif
Atsakyti