Įkraunama...
Įkraunama...

Katės nagučiai

Kas kuri laika as savo katinkui kerpu nagucius smile.gif
Atsakyti
mes tai karpom nagučius. o apie kažk0okį nunaginimą tai ne kalbos negali būti. tai siaubas ir be galo žiauru verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
oj tie katinai...tiek dilemu.. smile.gif na musiskis turi savo numyleta kampa...ir galanda savo nagiukus...
dar mazas,bet jau ir dabar reiks karpyt nagelius...!!!!
pirk kaciuka..!!!jei reikia...jei myli!!
juk viskas suderinama..!! 4u.gif
Atsakyti
Na jau nagu tai tikrai nelupsiu unsure.gif Ziauru unsure.gif

as va isigyjau stai siuos daigciukus Soft Claws Nail Caps
Kiek skaiciau atsiliepimus tai labai isgyrta.
Pazystami irgi juos naudoja tai ir super patenkinti thumbup.gif
Ziuresiu kaip mums jie laikys. g.gif
Atsakyti
Daugiau apie nunaginima dar galite perziureti cia: http://persi-miau.10...u/forum/812/647
Gal tada noras isniks visiems taip ziauriai daryti su kaciukais del kazkokiu sofu ir tapetu blush2.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pushistik: 25 sausio 2008 - 23:17
Na jau nagu tai tikrai nelupsiu unsure.gif Ziauru unsure.gif

as va isigyjau stai siuos daigciukus Soft Claws Nail Caps
Kiek skaiciau atsiliepimus tai labai isgyrta.
Pazystami irgi juos naudoja tai ir super patenkinti thumbup.gif
Ziuresiu kaip mums jie laikys. g.gif

My Webpage

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 26 sausio 2008 - 00:35
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 29 sausio 2008 - 20:34
labutis nail.gif
man labai patiko tas dalykas kur ant nagu maunasi, zona pareklamavo
kur galima ju isigyti ir kiek kainuoja? aisku idomu ir kaip veikia, gal jau kas turit patirties? photo.gif
Atsakyti
na galiu pasakyt ,kad tikrai geras dalykas..tik gal, kad dazniau naguciai(tie priklijuoti) nukrenta nei ,kad pasakyta.As va daba jau sunaudojau visa paka tu naguciu.Uzklijavus buvau nuo vasario menesio.
Seip tikrai galiu pasakyt ,kad geras dalykas ir katinui nemaiso jie ir musu namai nesubjauroti 4u.gif

Tik va kad as tai pirkau per neta ir mokejau 16$....Bet kaskur pagooglinus maciau kad ir i lt siuncia....
Atsakyti
Oj, mūsų katukas tai baisiai draskosi, buvom pas veterinarą, tai sakė, kad jo nagai kažkaip gerai labai suaugę ir kad negalima karpyt,o rauti nagų nesinori..Tai net nežinom ką daryti, gal veterinaras neteisus? 4u.gif
Atsakyti
Man kazkaip susidare nuomone, kad jei kate aukleji, tai problemu del nagu nebelieka. Gal cia man tik pasiseka gauti ramias ir protingas kates. Maniske, kuria dabar auginu, kai buvo mazyte ir uzuolaidas puole ir taip toliau, bet pasitelkdami ivairias metodikas atpratinom nuo to, irengem vieta, kur gali palaipiot ir pasigalast ir problema issisprende. Dabar net nagu nekarpau, bet cia gal jau apsileidimas... man kazkaip gaila karpyt nagus, nes tada ji nuo savo laipynes slysta, o taip smagu ziuret, kaip ten zaidzia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2008 03 27, 18:56)
Man kazkaip susidare nuomone, kad jei kate aukleji, tai problemu del nagu nebelieka. Gal cia man tik pasiseka gauti ramias ir protingas kates. Maniske, kuria dabar auginu, kai buvo mazyte ir uzuolaidas puole ir taip toliau, bet pasitelkdami ivairias metodikas atpratinom nuo to, irengem vieta, kur gali palaipiot ir pasigalast ir problema issisprende. Dabar net nagu nekarpau, bet cia gal jau apsileidimas... man kazkaip gaila karpyt nagus, nes tada ji nuo savo laipynes slysta, o taip smagu ziuret, kaip ten zaidzia.  bigsmile.gif

Labai pritariu! Labai aktuali ir daugeliui šeimininkų skausminga tema. Mes turime 2 katytes - vieną 8 metų, buvusią laukinukę, kurią pasiėmėme iš lauko ir kitą - 8 mėn., išgelbėtą Pifo savanorės Indrės ir mums padovanotą. Iš pradžių, kai jos buvo mažos turėjome panašių problemų, jos draskė viską, ką tik buvo įmanoma, bet nagučių nekirpome, griežtai išauklėjome savo ,,reikaliukus" tvarkyti tam tikroje vienoje vietoje ir jokių problemų nėra. Juk katyčių nagučiai - jų didelis turtas, kuris duotas gamtos, apsaugo jas nuo kitų gyvūnėlių užpuolimo, nuo kritimo pro namo langą, suteikia džiaugsmą nagučių pagalba užlipus ant medelių. Pagal pažįstamų žmonių patirtį žinau, kad nagučių kirpimas panaikina tik draskimo ,,priemonę", bet ne noro, draskyti, kuris lieka, ir šį norą, pasitaikius progai, katytės ,,įgyvendina" toliau. Manyčiau, kad jei katytės pripratintos prie tvarkos, nagučių kirpti nereikia, teisingai darote ir tai ne apsileidimas. Tiesiog reikėtų turėti truputi kantrybės su auklėjimu ir ši kantrybė grįš su dideliu abipusiu džiaugsmu. Mes su savo katytėmis tokį džiaugsmą turime. Linkime to ir visiems kitiems kačiukams ir jų šeimininkams!
4u.gif 4u.gif
Atsakyti