Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

Sveikos mamytes,

Aš taip pat turiu klausimėlį, gal esate kas girdėję ar darę konfliktiškumo organizacijoje žemėlapį. ar bent jau gal žinote kur paskaityti apie tai. taip pat reiktų medžiagėlės apie medicinos personalo kvalifikacijos tobulinimo problemas, bet būtent regionų atžvilgiu (pavyzdžiui kaimo ar miesto). Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 07 09, 23:46)
Sveikutes 4u.gif 
As jau baigiau ir apsigyniau diplomini bei pasiemusi jau esu diploma.
Is patirties galiu sakyti,kad visdelto svarbiausias yra darbas,o ne tiek jo pristatymas.
Ir zinoma,kas tavo oponentas.
Tad visoms rasancioms kuo didziausios sekmes,kurybiniu minciu,istvermes ir pasitikejimo savimi 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ne visais atvejais viskas priklauso nuo diplominio darbo gerumo. Pas mus kaip tik daug kas priklause nuo pristatymo. Juk komisija kol tu giniesi darbo neperskaito, tik pavarto ir tai ne visi smile.gif Tad darbas gali buti kuo geriausiai parasytas, darbo vadovo ir recenzento ivertintas 10-ais, bet jei labai metysiesi per gynima, tyliai ir nepasitikinciai kalbesi, o komisijai uzdavus klausima tylesi ispletus akis, tuomet ir pats geriausias darbas nieko nepades. Pas mus buvo tokiu atveju, kad darbai 10-ais ivertinti, bet po gynimo galutini parase 8. Is patirties galiu pasakyti, kad is anksto jokiu kalbu ruostis nereikia. Nes jeigu komisija pertraukia, tuomet absolventai labai pasimeta ir pamirsta apie ka kalbejo. O tai balu neprideda.
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2009 07 26, 13:16)
Laba diena, galvoju, kad jeigu lengviausiu keliu eisite, tai tirti galite neigaliųjų vaikų ugdytojus, tai yra specialiųjų mokyklų pedagogus arba kad ir bendrojo lavinimo mokyklos socialinius pedagogus. Tai sužinosite, kaip jie užtikrina tokių vaikų teises mokykloje. Kitas kelias (galvoju kiek sunkesnis) - anketas ruošti neįgaliųjų vaikų tėvams, taip sužinoti jų nuomonę, kiek paisomos jų vaikų teisės ugdymo institucijoje ir bendrai viešojoje erdvėje.
Sėkmės Jums  4u.gif

Labai Jums aciu uz puikia ideja, manau, pasinaudosiu thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Man reiktu patarimo...Neįsivaizduoju kokia suformuluot darbo tema...turi būt susije su NVO veikla, soc. darbu...
Gal kam kokių protingų minčių kiltu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2009 08 06, 13:34)
Laba 4u.gif
Man reiktu patarimo...Neįsivaizduoju kokia suformuluot darbo tema...turi būt susije su NVO veikla, soc. darbu...

o gal dirbat toj srity, nevyriausybinese organizacijose? galbut tiktu nvo tinklo analize teikiant socialine pagalba konkreciai rizikos grupei? iskart turit apmastyti ar turesit ka apklaust ir kur, as savo darbus pradedavau nuo apklausos vietos biggrin.gif tada konkretesne tema tampa.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2009 08 06, 13:34)
Laba 4u.gif

Pritariu Eglioshai, gal kad ir kokia tema galima rinktis su vaiko dienos centrai susijusia: bus ir NVO, ir socialinio darbo
Atsakyti
Sveikos, gal kas galetu padet parasyt apskaitos referata apie Saskaitu klases. Labai lauksiu i AZ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[Labutis,
Gal kas turit kokios info apie "darbo rinką: nedarbo ir darbo jėgos stygiaus problemos"? Būčiau dėkinga.
Atsakyti
sveikos.
laukia bakalauro rasymas,reikia sugalvoti idomia,aktualia tema susijusia su marketingu,gal turit kokiu ideju? ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti