Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Lietuva @ 2009 01 28, 16:56)
jei HCG diėja ir teplioja, tai gali būti kad implantuojasi ten gimdoje tvirtinasi žirniukas. Visaip būna. Svarbu, kad HCG didėtų (trigubėtų).

turiu omeny dideja nedaug ir teplioja.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 28, 16:56)
jei HCG diėja ir teplioja, tai gali būti kad implantuojasi ten gimdoje tvirtinasi žirniukas. Visaip būna. Svarbu, kad HCG didėtų (trigubėtų).

implantacija vyksta 7-10 DPO, tikrai ne 29 schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 5 sav. dariausi HCG kaip manot jai rezultatas 10986 ar gali taip būti ar ne per mažas HCG, nes pagal tas normas aš nesuprantu kurią čia žiurėti viršutinę ribą ar apatinę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(BMW @ 2009 01 29, 16:00)
Sveikos merginos 5 sav. dariausi HCG kaip manot jai rezultatas 10986 ar gali taip būti ar ne per mažas HCG, nes pagal tas normas aš nesuprantu kurią čia žiurėti viršutinę ribą ar apatinę. g.gif

5 sav ir beveik 11 000 miu/ml?? 5 savaiciu nestumo (nuo mm) skaicuoji tikrai?
didokas skaicius, bet mano irgi lygiai toks pat buvo 5 sav, ir tai jau virsyjo norma. Bet mano tiksliai buvo tiek laiko, zinojau ovuliacijos diena. gal blogai apsiskaiciavai kartais?
Atsakyti
Tai va bėda tame, kad neprisimenu gruodžio mėn buvo ar ne mmm (mokslai, darbas, dovanos, šventės) ir nors užmušk nu neprisimenu ir tiek g.gif , o čia pagal echoskopa 5 sav. , todėl dariausi HCG ir galvojo pažiurėsiu ar ehoskopas nustatė teisingai ar ne. Nes kai pirmo laukiausi ehoskopu visada per mažai 2 sav rodydavo. blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Patarkit man, kokia situacija-
Mano praėjęs ciklas buvo 34d., paskutinės mėn, 01.24

(O iki 02.07 dienos išvis ovuliacijos testai buvo neigiami)

Ovuliacijos testai kiek ryškesnis buvo 02.09/02.10 (bet ir tai ne 100proc.) kitomis dienomis- labai neaiškūs........... 02.20 NT parodė neryškią antrą juostelę, šiandien (02.23) ta juostelė vis dar neryški, bet atsirado jau greičiau nei vakar
Pasidariau hCG kraujo tyrimą- 98.51

Pagal supermama nėštumo kalendorių, dabar man būtų jau 4sav. Ar ne per mažas mano hCG?
Pas ginekologę tik penktadienį......
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 02 23, 18:43)
Sveikos merginos,

Ovuliacijos testai kiek ryškesnis buvo 02.09/02.10 (bet ir tai ne 100proc.) kitomis dienomis- labai neaiškūs........... 02.20 NT parodė neryškią antrą juostelę, šiandien (02.23) ta juostelė vis dar neryški, bet atsirado jau greičiau nei vakar

Pagal supermama nėštumo kalendorių, dabar man būtų jau 4sav. Ar ne per mažas mano hCG?

Calendula, visų pirma, sveikinu su nestuke.gif wub.gif

Viskas gerai.. tiesiog NT neryškūs dėl to, kad jie nėra labai jautrūs smile.gif
O HCG viskas tvarkoj mirksiukas.gif dėl šventos ramybės tai dar gali pasidaryti pakartotiną tyrimą ir pažiūrėti dinamiką. Bet manau, kad viskas gerai, nes SM skaičiuoja nuo mmm dienos, o jei skaičiuoti nuo implantacijos tai pas tave išvis superiniai skaičiukai thumbup.gif
Nes pagal Geromedos skaičiavimus nuo implantacijos:
1 sav.- 0-50
2 sav.-20-500
3 sav.-500-5000

Taip kad viskas super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 02 23, 17:43)
Sveikos merginos,

Galima tik sveikinti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, siandien pasidariau hcg kraujo tyrima. 12DPO - 66,0 U/L. ar tai normalu? g.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad daugiau nei 10.

Tad gali pradėti sekti, kaip vystosi ir auga
Atsakyti
QUOTE(italietuvaite @ 2009 01 12, 16:05)
labutis, mergytes,
kaip  ir sakiau, siandien dariau hcg, taigi siandienos numeriukai tokie - 2999.
priminsiu, kad 5d. buvo 226, 8d. 706, o siandien 12d. 2999. ar gerai kyla, man vis atrodo kad per mazai... unsure.gif

Mano istorijos pabaiga, skaiciukai kilo kaip ir gerai, nes po paskutinio tyrimo nuo 2999 praejus savaitei pasidariau vel hcg ir buvo 20.500...atrode viskas gerai. Bet suejus 9 nestumo sav. apsilankiau pas ginek...ir gavom liudna zinia - neplaka sirdute.
Kokia to pasekme turbut daugelis zino - isvalymas. Ne visada geri skaiciukai prognozuoja sekminga nestuma.

Linkiu nuosirdziai sekmes visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo italietuvaite: 06 kovo 2009 - 17:53
QUOTE(italietuvaite @ 2009 03 06, 18:52)
Mano istorijos pabaiga, skaiciukai kilo kaip ir gerai, nes po paskutinio tyrimo nuo 2999 praejus savaitei pasidariau vel hcg ir buvo 20.500...atrode viskas gerai. Bet suejus 9 nestumo sav. apsilankiau pas ginek...ir gavom liudna zinia - neplaka sirdute.
Kokia to pasekme turbut daugelis zino - isvalymas. Ne visada geri skaiciukai prognozuoja sekminga nestuma.

Linkiu nuosirdziai sekmes visoms!

Laikykis. Viskas bus gerai.
Atsakyti