Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

Sveikutes

Noriu Jusu konsultacijos ax.gif
Mano menesines veluoja apie 3-4 dienas.Paskutini karta jos buvo prasidejusios 03.18.
Siandien pasidariau HCG testa,rezultatas <0.1 Tai reiskia,kad 100% nesilaukiu ar cia kaip?? g.gif Jokios vilties ir tikimybes nebeliko??? g.gif

Atsakyti
cia matavimo vienetais parasiau ax.gif ,o tyrimu rezultatu skiltyje parasyta taip U/l <1.0 g.gif
Atsakyti
sveikutes,

Siandin nubegau kraujo tyrima pasidaryt, kad isitikint , kad jau tikrai yra uzkibimas bigsmile.gif . uz valandeles suzinosiu rezultata.
Nuo vakar pastebejau sviesiai rusvas iskyras. o siandien gausesnes ir lipsnios. Gal kuriai taip buvo? Baisu, kad zirniukas nepabegtu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 04 28, 18:06)
sveikutes,

Siandin nubegau kraujo tyrima pasidaryt, kad isitikint , kad jau tikrai yra uzkibimas bigsmile.gif . uz valandeles suzinosiu rezultata.
Nuo vakar pastebejau sviesiai rusvas iskyras. o siandien gausesnes ir lipsnios. Gal kuriai taip buvo? Baisu, kad zirniukas nepabegtu verysad.gif

Bek pas ginekologe nieko nelaukus.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 04 28, 17:15)
Bek pas ginekologe nieko nelaukus.

Kraujo tyrimas parode HCG>10000 bigsmile.gif
Vakar vakare isskyros jau gelsvos buvo.
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 04 29, 11:50)
Kraujo tyrimas parode HCG>10000 bigsmile.gif

Tai saunu, vadinasi teigiams, junkis i musu buri drasiau thumbup.gif Na aisku nesu as profe sitoj srity, bet cia jau pas tave lygtais 6-7 savaite. Kaip ir pas mane, tai gal kartu gimdysim wink.gif

Nėštumas U/l 2 560 – 82 300
Gestacinė savaitė 4-5
Savaitė nuo paskutinio menstruacinio periodo 6-7

Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 04 29, 13:23)
Tai saunu, vadinasi teigiams, junkis i musu buri drasiau  thumbup.gif  Na aisku nesu as profe sitoj srity, bet cia jau pas tave lygtais 6-7 savaite. Kaip ir pas mane, tai gal kartu gimdysim wink.gif

Nėštumas U/l  2 560 – 82 300
Gestacinė savaitė 4-5
Savaitė nuo paskutinio menstruacinio periodo 6-7

Jungiuosi prie jusu. Tik iki kraujo tyrimo buvo nedrasu. Dabar jau tikrai aisku, kad uzkibo, kad tik sveikas leliukas butu.
Skaiziuojant nuo paskutiniu men. pradzios tai gaunasi 6sav2dienos. Dabar man 27DPO
Tik man visusr skrtingai gimdymo data skaiciuoja. pradedant nuo 12.22 baigiant 12.30:(
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 04 29, 10:50)
Kraujo tyrimas parode HCG>10000 (25DPO) bigsmile.gif

Gine apie isskyras nieko gero ir naujo nepapasakojo. liepe apsiginkluot kantrybe ir pasidaryt tyrima dar karta, kad nebutu nesivystantis nestumas, nes vaisiaus nemate.
Siandien pakartojau HCG tyrima dabar jis 43201(31DPO ). Kazin ar ne per mazai dideja?
Atsakyti
sveikos,
geromedoj pasidariau hcg tyrima, telefonu pasake, kad yra 217,3. cia koks laikas iseina pagal normas?
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 05 04, 19:34)
Gine apie isskyras nieko gero ir naujo nepapasakojo. liepe apsiginkluot kantrybe ir pasidaryt tyrima dar karta, kad nebutu nesivystantis nestumas, nes vaisiaus nemate.
Siandien pakartojau HCG tyrima dabar jis 43201(31DPO ). Kazin ar ne per mazai dideja?

Tau paaugo minimaliai kiek reikia(min. 60 proc,. tau 62 proc.). Kol kas viskas gerai, bet pakartok vel hcg po 3-6 dienu. g.gif

QUOTE(eastie_girl @ 2009 05 04, 21:41)
sveikos,
geromedoj pasidariau hcg tyrima, telefonu pasake, kad yra 217,3. cia koks laikas iseina pagal normas?

tau gal 4 savaite nuo pirmu menesiniu arba kokios 14 dienu po apvaisinimo mirksiukas.gif Vienas skaiciu nieko neduoda, turi kartoti, kad matytum kaip auga hcg - tai lygu, kaip vystosi vaisius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milduxe: 05 gegužės 2009 - 08:29
QUOTE(eastie_girl @ 2009 05 04, 21:41)
sveikos,

pagal normas tai:

Nėštumas U/l 101 – 4 870
Gestacinė savaitė 2-3
Savaitė nuo paskutinio menstruacinio periodo 4-5

Atsakyti
sveikutes 4u.gif
man kraujo tyrimas parode 7-8 para pastojimo smile.gif o rodiklis buvo 781 biggrin.gif
bet istikruju nestumas tuomet buvo jau 2- 3 savaites smile.gif
Atsakyti