Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

Tikiuosi padesite man susigaudyti...

Man eina 5 sav, nestumo, buvau pas gine sako gemaline puslele pailga ir netaisyklingos formos verysad.gif gali ivykti persileidimas verysad.gif Tad sake kad dvi savaites lemtingos unsure.gif eisiu pas ja ekoskopo tik po 2 sav, doh.gif nebegaliu buti toje nezinioje verysad.gif

Ar vis darydama HCG tyrima galiu buti tikra kad vaisius auga ir viskas jam gerai? Jei kas nors negerai tai ir HCG turetu nedideti? Ar taip as suprantu..
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 05 30, 22:45)

Man eina 5 sav, nestumo, buvau pas gine sako gemaline puslele pailga ir netaisyklingos formos verysad.gif  gali ivykti persileidimas verysad.gif Tad sake kad dvi savaites lemtingos unsure.gif  eisiu pas ja ekoskopo tik po 2 sav, doh.gif  nebegaliu buti toje nezinioje verysad.gif

Ar vis darydama HCG tyrima galiu buti tikra kad vaisius auga ir viskas jam gerai? Jei kas nors negerai tai ir HCG turetu nedideti? Ar taip as suprantu..

Taip, jei jau vaisiukas nesivystys, arba prasidės koks atsidalijimas, tai HCG gali arba kristi, arba augti ne pakankamai, t.y. kas dvi-trys paros nedvigubės unsure.gif

Oi, Linute, laikykis, mergyt unsure.gif 4u.gif
Pranešk, kaip sekasi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 05 31, 11:19)
Taip, jei jau vaisiukas nesivystys, arba prasidės koks atsidalijimas, tai HCG gali arba kristi, arba augti ne pakankamai, t.y. kas dvi-trys paros nedvigubės unsure.gif

Oi, Linute, laikykis, mergyt unsure.gif  4u.gif
Pranešk, kaip sekasi.. unsure.gif

Aciu tau Zydros akys 4u.gif

Laikausi ir gyvenu tikejimu, kad viskas bus gerai rolleyes.gif Tada vis darysiu ir stebesiu HCG ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 05 31, 13:39)
Aciu tau Zydros akys 4u.gif

Laikausi ir gyvenu tikejimu, kad viskas bus gerai rolleyes.gif  Tada vis darysiu ir stebesiu HCG ax.gif

Būtinai pranešk rezultatus 4u.gif

O mes aš laikysiu kumštukus, kad būtų viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 05 30, 22:45)

Man eina 5 sav, nestumo, buvau pas gine sako gemaline puslele pailga ir netaisyklingos formos verysad.gif  gali ivykti persileidimas verysad.gif Tad sake kad dvi savaites lemtingos unsure.gif  eisiu pas ja ekoskopo tik po 2 sav, doh.gif  nebegaliu buti toje nezinioje verysad.gif

Nueik pas kita daktare, nes puslelės forma nebūtinai visoms taisyklinga buna, daktare sita turetu zinoti... ir buna dazniausiai viskas gerai nes ji susinormalizuoja vėliau. Taigi nepergyvenk. Gerk duphaston, nes tai stebuklingas preparatas paaikantis nestuma ir jeigu prades teplioti ar kraujuoti, vat tada jau reikia pradeti nervuotis, o iki tol tikrai neverta. laikykis
Atsakyti
Sveikos merginos man siandiena 20 d. po IUI ir HCG 517,1 ar skaiciukai pakankami 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2009 06 01, 11:08)
Sveikos merginos man siandiena 20 d. po IUI ir HCG 517,1 ar skaiciukai pakankami 4u.gif ?

Viskas liuks thumbup.gif wub.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Tai va snd pasidariau HCG tyrima - 3319 bigsmile.gif Pagal mm mums eina 5 sav. ax.gif Ar geri rezultatai? Kaip suprantu mes jau gerokai paauge mirksiukas.gif Nes praeita pirmadieni buvo virs 300 ax.gif
Atsakyti
HCG 14 DPO buvo 326. O 23 DPO jau buvo 12040. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 06 01, 19:33)
Tai va snd pasidariau HCG tyrima - 3319 bigsmile.gif  Pagal mm mums eina 5 sav.  ax.gif  Ar geri rezultatai? Kaip suprantu mes jau gerokai paauge mirksiukas.gif  Nes praeita pirmadieni buvo virs 300 ax.gif

Sveikinu thumbup.gif

As noriu pasiklausti, ar nesvarbu kada HCG tyrima daryti? Ar reikia buti nevalgius ir negerus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolain @ 2009 06 01, 19:45)
Sveikinu thumbup.gif

As noriu pasiklausti, ar nesvarbu kada HCG tyrima daryti? Ar reikia buti nevalgius ir negerus? blush2.gif

Nesvarbu kada darai. Galima atlikti ir pavalgius ir atsigėrus.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2009 06 01, 19:43)
HCG 14 DPO buvo 326. O 23 DPO jau buvo 12040. g.gif

Pas mane snd 19 DPO , tai mazdaug paskaiciavau 23 DPO HCG bus kaip ir pas tave ax.gif Oi kokia as laiminga kad zirniukas auga thumbup.gif
Atsakyti