rytoj man tarsi turetu buti 6 sav., lygiai pries savaite HcG buvo 5664, siandien 19 625
sveikos, as jau kelintoj temoj ieskau pagalbos (tiksliau matyt paciai sau paguodos
)
rytoj man tarsi turetu buti 6 sav., lygiai pries savaite HcG buvo 5664, siandien 19 625
ar yra vilties, kad viskas gerai, nes atrodo, kad gal mazokai paaugo
jeigu sakot, kad per mazai vis tik, tai jau trecias nesivystatntis butu. nebezinau ka daryt
QUOTE(P.ieva @ 2009 07 02, 16:31)
Sveikos
surfacing, uzuojauta
Papasakosiu viska nuo pradziu apie savo hCG:
paskutines mmm buvo birzelio 3 d.,
ciklas normalus (29 d),
ovuliacija buvo 15 cd (dariau OT ir matavau BT-esu garantuota)
Kad nestumas yra ir kad vystosi - suprantu.
24 cd (9 dpo) hCG buvo - 24,53,
30 cd (15 dpo) hCG - 967,3.
kad siaip netaip telpu i normas - suprantu. Bet klausimas del spartaus hCG augimo: isskaiciavau, kad jis man tas 6 paras dvigubejo kas 27 val.
Ar didele daugiavaisio nestumo galimybe?
Pas gydytoja uzsirasius po 3 savaiciu, o paciai smalsu labai pasidare
.
Tikejausi, kad pakiltu per tas 6 paras nuo ~25 iki ~200, o cia beveik 1000 siekia
.
Gal kuri is cia uzeinanciu su daugiavaisio nestumo hCG susidurus?
Kiek skaiciau daugumai normaliai dvigubeja kas 48-72 val.
Dekui
surfacing, uzuojauta
Papasakosiu viska nuo pradziu apie savo hCG:
paskutines mmm buvo birzelio 3 d.,
ciklas normalus (29 d),
ovuliacija buvo 15 cd (dariau OT ir matavau BT-esu garantuota)
Kad nestumas yra ir kad vystosi - suprantu.
24 cd (9 dpo) hCG buvo - 24,53,
30 cd (15 dpo) hCG - 967,3.
kad siaip netaip telpu i normas - suprantu. Bet klausimas del spartaus hCG augimo: isskaiciavau, kad jis man tas 6 paras dvigubejo kas 27 val.
Ar didele daugiavaisio nestumo galimybe?
Tikejausi, kad pakiltu per tas 6 paras nuo ~25 iki ~200, o cia beveik 1000 siekia
Gal kuri is cia uzeinanciu su daugiavaisio nestumo hCG susidurus?
Kiek skaiciau daugumai normaliai dvigubeja kas 48-72 val.
Dekui
mano hcg labai sparciai didejo, gydytoja irgi itare dvynukus, arba bent jau mergaite (su jom sito hormono daugiau gaminasi). kol kas del lyties spejimai pasitvirtino dar kelis sykius, bet vaikiukas vienas, o kad didejo hcg, tai teko didelius pykinimus ir vemimus praeit (kuo daugiau to hormono, tuo labiau pykina).
Sekmes
laba mergaites noriu patarimo
man sian 13 DPO (sian turejo but mm) ir hcg 29,9 ar ne mazai
nes turejau du persileidimus tai pergyvenu.
nes pradejo pilva maust lyg mm tuoj prasides
aciu uz atsakyma
aciu uz atsakyma
QUOTE(swetoonia @ 2009 07 14, 15:08)
laba mergaites noriu patarimo
aciu uz atsakyma

aciu uz atsakyma
Tikrai ne... man 17 DPO HCG buvo 30... tai sake kad savaite embrioniukui, na o O apvaisinta kiausialaste dar 10 dienu keliavo kol implantavosi... Svarbiausia kad dabar augtu atitinkamai
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 07 14, 22:51)
Tikrai ne... man 17 DPO HCG buvo 30... tai sake kad savaite embrioniukui, na o O apvaisinta kiausialaste dar 10 dienu keliavo kol implantavosi... Svarbiausia kad dabar augtu atitinkamai
Sekmes beaugant 
aciu
man idomu kada tas hcg pradeda gamintis. ar po apvaisinimo ar po implantacijos. Nes jei po implantacijos tada nestumo teigiama atsakyma gali duoti anksciausiai kaip po 14 dienu mazdaug t.y. kai jau pradeda veluoti menesines, nes implantuojasi mazdaug 7-10 dienu po apvaisinimo kiek zinau.
QUOTE(Eglucia @ 2009 07 16, 09:33)
man idomu kada tas hcg pradeda gamintis. ar po apvaisinimo ar po implantacijos. Nes jei po implantacijos tada nestumo teigiama atsakyma gali duoti anksciausiai kaip po 14 dienu mazdaug t.y. kai jau pradeda veluoti menesines, nes implantuojasi mazdaug 7-10 dienu po apvaisinimo kiek zinau.
Po inplantacijos. Bet jau tą pačią dieną, tą pačią akimirką, kai inplantuojasi...
laba visom
dar klausima turiu jei
antradieni hcg 29,9
o penktadieni hcg 90,2
ar normaliai auga
aciu uz atsakyma
man ziuriu paranoja po tu dvieju perzileidimu taip pergyvenu vis atrodo kad tuoj susirgsiu
ir kad kazkas negerai
antradieni hcg 29,9
o penktadieni hcg 90,2
ar normaliai auga
aciu uz atsakyma
QUOTE(swetoonia @ 2009 07 17, 12:22)
laba visom
dar klausima turiu jei
antradieni hcg 29,9
o penktadieni hcg 90,2
ar normaliai auga
aciu uz atsakyma
man ziuriu paranoja po tu dvieju perzileidimu taip pergyvenu vis atrodo kad tuoj susirgsiu
ir kad kazkas negerai

antradieni hcg 29,9
o penktadieni hcg 90,2
ar normaliai auga
aciu uz atsakyma
Nestresuok taip, mergyt.. nes vien tuom gali pražudyti savo žirniuką.. kartais reikia tik tikėjimo ir viskas būna gerai
Šiaip tai auga normaliai.. priminsiu, kad HCG turi padidėti du kartus kas dvi-trys paros..
Pas tave dvigubėja maždaug kas dvi su puse
QUOTE(Žydros akys @ 2009 07 17, 13:04)
Nestresuok taip, mergyt.. nes vien tuom gali pražudyti savo žirniuką.. kartais reikia tik tikėjimo ir viskas būna gerai
Šiaip tai auga normaliai.. priminsiu, kad HCG turi padidėti du kartus kas dvi-trys paros..
taip kad viskas liuks

QUOTE(swetoonia @ 2009 07 17, 13:35)
Na, stengiuos
Pačiai kai buvo bėdos, tai žinau kaip daug reiškia mergaičių palaikymas
O kokios persileidimų priežastys buvo? Ar nesityrei?
Gal diufastono išgerk?
Aišku, protingiausia būtųv pirma poresterono tyrimą padaryti, o paskui diufastoną gerti, bet dabar jau penktadienio popietė, tai
Ir nenutrauk jo staigiai, t.y. gerk pastoviai iki 12 savaitės, na kol pati ginė pasakys, kad nebegert
Nes staigus nutraukimas gali sukelti persilaidimą
QUOTE(Eglucia @ 2009 07 16, 08:33)
nuo implantacijos akimirkos. Pvz man 8 diena po apvaisinimo jau testas kazka "kabino" panasaus i seseli, 10 diena- jau rysku gan buvo. Vadinasi, mano atveju implantacija buvo ne veliau kaip 7-8 diena po ovuliacijos.