Įkraunama...
Įkraunama...

Kur taip skubi, mažyte mano?

oho,kokia sunki pradzia unsure.gif bet jei teveliai tokie stiprus,tai kaip gali buti nestipriti Jusu mergyte wub.gif aukit ir bukit stiprios 4u.gif
Atsakyti
aciu mamukai 4u.gif

uz tai ir nutariau papasakoti savo istorija, jei pas kuria nors busima mamyte bus taip pat, kaip man buvo, nepraraskit vilties niekada ir tikekit net tada, kai gydytojai nebetikes jumis 4u.gif
Atsakyti
skaičiau nekvėpuodama, koks sunkus nėštumas. Koks džiaugsmas kai viskas gerai baigiasi. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Mane labai sujaudino tavo papasakota dukrytės atėjimo istorija,nuoširdžiai Jums linkiu viso ko geriausio gyvenime, būkit laimingos, gražios ir svarbiausiai aukite sveikos! smile.gif
Atsakyti
veikinu sulaukus laimingos pabaigos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukite stiprios ir laiminos . O svarbiausia - sveikos sveikos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tikrai, tokios istorijos su sunkiu nestumu dar neteko skaityti....
saunuole, kad atsilaikei!
aukite sveikutes 4u.gif
Atsakyti
oj kaip gerai pažystami jausmai besistengiant išsaugoti lėlytę doh.gif svarbiausia, kad tu ją turi, kad ji auga ir stiprėja smile.gif sėkmės jums dideliausios 4u.gif
Atsakyti
Labai jautri ir jaudinanti istorija. Džiaugiuosi, kad viską ištvėrėt – juk meilė nugali viską. Jūsų Mažylė tikra šaunuolė. Kuo dideliausios sėkmės ir gražių akimirkų kartu. 4u.gif
Atsakyti
ojei kiek nerimo per laukimo menesius verysad.gif - svarbiausia kad viskas gerai dabar wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 27 lapkričio 2008 - 14:43
Aciu mamytes uz grazius palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
Nepaprastai sunkus laukimo menesiai unsure.gif Svarbiausia kad mazyle sveika, auga, vystosi.. Sveikatytes ir sekmes wub.gif
Atsakyti
Koks baisus, bet tuo paciu ir labai nuosirdus pasakojimas wub.gif Aukit didutes ir sveikos wub.gif
Atsakyti