Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukai

kadangi mažutei tinka tik apvalūs silikoniniai čiulptukai, tai pasirinkimo praktiškai nėra - naudojam Canpol rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukra apskritai nenorejo imti ciulptuko,visokiu isbandem ir apsistojom ties NUK,latekso.Nes nuo silikoniniu net vemdavo. 2.gif
Atsakyti
pirkau avent buteliuką ir priedas čiulptukas buvo avent, tai jis mielai jį priima,kitokio ir nebandėm thumbup.gif
Atsakyti
Jokio visiskai tik zaidzia dantukus gelenda isikanda i guma ir plesia lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmagimiui naudojom Nuk silikoninį, o antrajam Avent.
Atsakyti
Iki puses metu NUK lateksini, o veliau NUK silikonini
Atsakyti
O mes naudojam tik Avent ciulptukus. Ir jie mums be galo patinka! thumbup.gif Super!
Atsakyti
Mes pirkome Bebe confort silikonini. Mums labai patinka, ir vaikuciui irgi. thumbup.gif Vienoje pakuoteje yra du ciulptukai, taigi jeigu viena susigadyna, ar yra pamesta, nereikia lekti ieskoti kitos blush2.gif
Atsakyti
Pirma menesi apsiejom be ciulptuko, bet paskui mociute ipratino. Naudojam tik Avent, mazylei patiko, nespjauna biggrin.gif
Atsakyti
iki 4 menesiu net ziuret nenorejom i ciulptukus,bet dabar is gausybes ciulptuku,mazoji issirinko AVENT firmos ciulptuka,man patinka ju forma,kad ir kaip vaikutis ji isides i burnyte,jis ji isides taisiklingai,tai manau labai svarbu augant dantukams,kiti ciulptukai,buna tokie,kaip kirsti,tai tik viena padetis buna taisiklinga,o mazylis ne visada sugeba ji isidet gerai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 24 gegužės 2007 - 22:10
Sveikos mamytes,
mano dukrytei 4 menesiai ir ji ciulpia tiktai Canpol firmos ciulptuka, na toki kaip burbuliukas, kaip seniau budavo. Avento ji visiskai neima. Gal kas nors gali konkreciai paaiskinti, kokie yra Avent ciulptuku privalumai? Ar tikrai tos senoviskos soskytes kenkia vaikuciui, tai yra sukandimui? g.gif
Atsakyti
Mano mazylis ciulpia ortodontini Nuk ciulptuka. Avento irgi neeme schmoll.gif . Manau vaikas pats pasirenka kas jam geriau. O Avent tai labai jau isreklamuoti, bet nieko gero. Geriausia duoti ortodontini ciulptuka, jis tikrai nepakenks sukandimui. Maciau tokiu yra Nuk ir Canpol, nezinau, gal dar ir kitokiu firmu yra. Mano vyresnelis irgi uzaugo su Nuk'o ciulptuku, tai sukandimas geras thumbup.gif
Atsakyti