kadangi mažutei tinka tik apvalūs silikoniniai čiulptukai, tai pasirinkimo praktiškai nėra - naudojam Canpol

pirkau avent buteliuką ir priedas čiulptukas buvo avent, tai jis mielai jį priima,kitokio ir nebandėm

Jokio visiskai tik zaidzia dantukus gelenda isikanda i guma ir plesia

pirmagimiui naudojom Nuk silikoninį, o antrajam Avent.
Iki puses metu NUK lateksini, o veliau NUK silikonini
O mes naudojam tik Avent ciulptukus. Ir jie mums be galo patinka!
Super!

Mes pirkome Bebe confort silikonini. Mums labai patinka, ir vaikuciui irgi.
Vienoje pakuoteje yra du ciulptukai, taigi jeigu viena susigadyna, ar yra pamesta, nereikia lekti ieskoti kitos

iki 4 menesiu net ziuret nenorejom i ciulptukus,bet dabar is gausybes ciulptuku,mazoji issirinko AVENT firmos ciulptuka,man patinka ju forma,kad ir kaip vaikutis ji isides i burnyte,jis ji isides taisiklingai,tai manau labai svarbu augant dantukams,kiti ciulptukai,buna tokie,kaip kirsti,tai tik viena padetis buna taisiklinga,o mazylis ne visada sugeba ji isidet gerai

Sveikos mamytes,
mano dukrytei 4 menesiai ir ji ciulpia tiktai Canpol firmos ciulptuka, na toki kaip burbuliukas, kaip seniau budavo. Avento ji visiskai neima. Gal kas nors gali konkreciai paaiskinti, kokie yra Avent ciulptuku privalumai? Ar tikrai tos senoviskos soskytes kenkia vaikuciui, tai yra sukandimui?
mano dukrytei 4 menesiai ir ji ciulpia tiktai Canpol firmos ciulptuka, na toki kaip burbuliukas, kaip seniau budavo. Avento ji visiskai neima. Gal kas nors gali konkreciai paaiskinti, kokie yra Avent ciulptuku privalumai? Ar tikrai tos senoviskos soskytes kenkia vaikuciui, tai yra sukandimui?

Mano mazylis ciulpia ortodontini Nuk ciulptuka. Avento irgi neeme
. Manau vaikas pats pasirenka kas jam geriau. O Avent tai labai jau isreklamuoti, bet nieko gero. Geriausia duoti ortodontini ciulptuka, jis tikrai nepakenks sukandimui. Maciau tokiu yra Nuk ir Canpol, nezinau, gal dar ir kitokiu firmu yra. Mano vyresnelis irgi uzaugo su Nuk'o ciulptuku, tai sukandimas geras