Mums Avent

Nuo gimimo Avent naudojom. Tiko ir patiko
O dabar jau kai noriu atpratinti ir Canpol Babies užtenka. Galvojau gal neims, bet ne. Tinka.

viska pirkau is AVENTO firmos,tai ir ciuptukus prigriebiau tuo paciu,tiko suneliui,tai ir nekaitaliojam
Labas mamytes,
nezinau ar cia pataikaiu rasydama savo klausima, jei ne prasau moderatoriu perkelti. mano ziogui 4,5 men o vis dar naudojam ciulptuka kuris skirtas iki 3 men, kazin ar nepakenks? beda tame, kad diesnio skirto iki 6 men jis neima, nezinau ir kaip ipratinti. Kokia jusu nuomone? Pasidalinkit patirtim
nezinau ar cia pataikaiu rasydama savo klausima, jei ne prasau moderatoriu perkelti. mano ziogui 4,5 men o vis dar naudojam ciulptuka kuris skirtas iki 3 men, kazin ar nepakenks? beda tame, kad diesnio skirto iki 6 men jis neima, nezinau ir kaip ipratinti. Kokia jusu nuomone? Pasidalinkit patirtim
Nuo gimimo naudojom Avent, veliau pirkau tomee tipee. megsta tik silikoninius

NUK iki siol naudojam
Mums geriausi CHICCO ciulptukai
bandėm Nuby bet man nepatiko
nuspausdavo žandukus o dabar naudojam Avent čiulptukus ir esam patenkinti, reikės pirkti nuo šešių mėnesių

As abiem naudojau nuk kauciukinius nukirstu galu.O cia viena mama rase,kad neskanus.Bet kai pora kartu pavirini,jie praranda ta gumos skoni
mums tai Avent geriausi

mes ir naudojam avento soskes kur is abieju pusiu traukiamos tai