QUOTE(**Leila** @ 2011 03 04, 21:15)

Bet gal pasakysite, kaip siuo metodu sumazinti tarpa prasiskyrusiu raumenu? Ir dar...Jus turbut striju ant pilvo neturit, nes kitaip tokiais patarimais nesizarstytumet.
O del Jusu pateiktos mitybos, tai pritariu del baltyminio maisto 100%
Juk si tema skirta apie odos pertekliu, del to ir dave patarimu kaip ja susitvarkyti, o ne strijas ar issiskyrusius raumenis

bent viena blogybe is keliu galima panaikint kazkiek ir tai jau smagiau

As asmeniskai nemazai striju turiu nuo paauglystes nors buvau liekna visada, o per nestuma atsirado tik kelios, ir ne ant pilvo kuriu nesimato beveik, tai ir nesuprasi nuo ko jos cia atsiranda
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2011 03 04, 13:22)
Niekas neuzsipuole, tiesiog paprastai zmones reiskia nuomone apie tai, ka ismano ir gali pagrysti. Puiku, kad Tvavo problemos yra mazos ir gali padeti masazas bei sportas. Bet sios temos pavadinimas "Per laisva oda...", taigi sios problemos Tavo isvardinti budai nepasalina
P.S. mano oda irgi per laisva, kai nustosiu maitinti ir galesiu dar pasilaikyti dietos ir pasiekti norima svori, ji gali tapti dar laisvesne

kol kas as neisprendziau sios problemos, tik rasau kokiais budais pradejau kovot ir kad tikiu kad jais galima pataisyti padeti. Nekabo pas mane kilometras tos odos, bet problema tikrai matosi, net kai atsiguli ant sono, tai tas perteklius nukara

net baisu pagalvot

dar manau ar bent jau tikiuosi, kad per metus - du ji savaime dar kazkiek susitrauks. Zodziu kai po pusmecio ar metu pasieksiu (arba ne) kokiu rezultatu pranesiu, tai tada mano nuomone bus argumentuota

arba prisidesiu prie operaciju salininkiu