Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vakcinas ir vakcinaciją

Laba diena,
šiandien startavo naujas internetinis puslapis http://vin.atspace.org/vakcinos.html thumbup.gif

Vaccine Information Network
BŪK GERIAU INFORMUOTAS(A)!

VIT yra nepriklausoma, nevyriausybinė, nefarmacinė, nekomercinė organizacija, siekianti suteikti visuomenei (visų pirma tėvams), gydytojams, farmacininkams bei valdžios instancijoms visapusišką, nepriklausomą, netendencingą bei pagrįstą informaciją apie vakcinaciją ir vakcinas.

Informaciją, kuri turėtų padėti susidaryti asmeninę nuomonę į galimą vakcinų naudą bei žalą ir priimti informuotą-atsakingą apsisprendimą dėl savo, savo vaikų bei visuomenės sveikatos.

Tai turėtų padėti atsispirti daugumos medicininio personalo kryptingam spaudimui dėl vakcinavimo, dažnai nulemto nepagrįsta pelnu suinteresuotų lobistinių farmacinių kompanijų bei medicinos autoritetų propaganda, ir padėti laisvai pasirinkti.

Informuoti, savimi pasitikintys ir pagrįstai ambicingi pacientai bei gydytojai grįžtamu ryšiu turėtų užtikrinti medicininių paslaugų kokybės augimą, paciento ir gydytojo tarpusavio pasitikėjimo stiprinimą, farmacinių produktų kokybės gerėjimą bei vyriausybinės politikos keitimąsi.

Prieš apsispręsdami, sąmoningi tėvai turėtų įdėmiau pažvelgti į skiepijimo klausimą apskritai ir į individualios vakcinos pagrįstumą bei reikalingumą.

Tam reikalingi keturi žingsniai:

1. Reikia suprasti bendrą vakcinacijos politikos esmę;
2. Susirinkite visą įmanomą informaciją apie vakcinas;
3. Nuspręskite, kokios vakcinos Jūs norėtumėte arba nenorėtumėte ir kodėl;
4. Jei nuspręsite skiepyti, pasirinkite tinkamą laiką.
--------------
Puslapis dar turi labai nedaug informacijos, taciau ji bus nuolat pildoma. Atsiprasome uz neveikiancias nuorodas. Tai laikina.

Sekmes,
VIN team
Atsakyti
Tikrai geras straipsnis su konkreciomis isvadomis, o ne padejavimais kas kur ir kodel:
"Skiepytis ar nesiskiepyti?"
Atsakyti
yra toks sajtas
http://fraudcatalog.com/

ten isvardinti visi šarlatanai kuriais nereiketu tiketi...
http://fraudcatalog...._op=MostPopular
susipazinikte dr. Kotokas. smile.gif
Atsakyti
http://video.google....554679207090010

Kam idomu ir kas supranta angliskai paziurekite si dokumentini filma apie vakcinas kuriame gyvytojai, profesionalai sioje srityje isreiskia savo nuomone plius tevai kuriu vaikai mire ar nukentejo nuo vakcinu.
Atsakyti
Pora filmuku 4u.gif
http://articles.merc...u-must-see.aspx
Atsakyti
FILMUKAS RUSU KALBA 4u.gif
http://www.intv.ru/v...12139&playNow=1
Atsakyti
štai šitas filmas mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomus saitas. Daug info apie skiepus ir ne tik 4u.gif
Atsakyti
Sory, nuorodos neikeliau blush2.gif
http://www.limon-onl...ubl/38-1-0-4380
Atsakyti
Dar viena svarbi problema, ar skiepe nėra gyvsidabrio (firminis pavadinimas Tiomersalis). Įdedu filmuko nuorodą "Kaip gyvsidabris veikia į galvos smegenis":
http://www.homosanit...alvos_smegenims

Manau, kad antro vaiko tikrai neskiepysiu nuo tuberkuliozės, hepatitų ( nuo kurių galima vaiką paskiepyti 15-16 metų), MMR vakcina (tymų, epideminio parotito, raudonukėsvakcina). smile.gif
Atsakyti
Na, pažiūrėjau ir aš šitą filmuką taip pat gana aiškiai išdėstytas pašalinis poveikis skiepų ČIA
Žinote gerai apgalvojus ištikro galiu rasti filmuke paminėtų pašalinių reiškinių savo jau šešerių metukų dukrytės elgesyje ir sveikatoje, (taip pat pažįstamų vaikučių) žinoma kogero sunku būtų įrodyti kad tai skiepų padariniai, bet šiai dienai abejoju ar skiepysiu savo berniuką toliau, kuris beabejo gavo jau visus skiepus iki 2 metų ir labai gaila kad visos šios info nežinojau daug daug anksčiau verysad.gif

Tiesa kitoms mamoms pamastymui galiu papasakoti vieną atvejį - mano draugės mergytė buvo skiepijama "pagal planą" ir būdama šešių mėnesiukų (gavusi trečią dozę vakcinos) ji susirgo kokliušu ir deja laaabai sunkia forma, net tris kartus mama vežė savo mažylę į reanimaciją, pamėlusią ir beveik nekvėpuojančią, kur gydytojams, ačiū dievui, pavykdavo ištraukti mergytę iš mirties nagų, kasnakt mama budėdavo prie lovytės saugodama kad vaikas neuždustų ir taip pusę metų...
Ir tai tik vienas realus pavyzdys verčiantis susimastyti....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monce0j: 09 gruodžio 2010 - 15:34
Bent vienas padorus gydytojas kalba atviru tekstu:

video įrašas
Atsakyti