Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

nusipirkau Bergghof Hotel kektuvę -24cm., tačiau po pirmo bandymo nusivyliau:vos pakaitinus žiauriai įkaista rankena , o be to rankena sunkesnė už pačią keptuvę-pastačius ant dujinės grotelių ir palietus mentele šoną ji svyra , vos neapvirsta . Bandysiu nešt atgal...
Atsakyti
Dovanu gavau nerudijancio plieno be teflonine keptuve WMF. Atvezta is Vokietijos. Tinka indukcinei, dujinei, keramikinei, elektrinei viryklei. Nemoku elgtis su tokia. Kaip reiktu tiksliau naudoti isvis keptuves be teflono doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 11 30, 12:38)
Sveikos seimininkes,
Ieskau keptuves indukcinei. Nusipirkau ketaus.  thumbup.gif reikalas. Bet ji man gerokai persunki ir gerokai permaza  doh.gif Vat dabar Jusu, eksperciu, noreciau paklausti, kokiu gi dar tu keptuviu dangu buna. Prisiskaicius visokiu baisiu dalyku apie teflona, jo prisibijau, nors labai  thumbup.gif kai niekas neprikepa ir mazos aliejaus sanaudos. Is ko dar galiu rinktis  g.gif Radau dar vat tokia keptuve. Bet cia irgi teflonas. Nzn kur ir ko ieskoti, kad tiktu indukcinei ir atkelciau ja, ir dar butu nekenksminga sveikatai  g.gif Ka patarsit?

Laba vakara, tai rinkites su keraminiu pavirsium - nieks neprilimpa, galima minimaliai aliejaus naudot, lengva plauti ir ekologiska.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2011 12 03, 00:12)
Laba vakara, tai rinkites su keraminiu pavirsium - nieks neprilimpa, galima minimaliai aliejaus naudot, lengva plauti ir ekologiska.


Man trumpai tokia tarnavo, nei metų neištraukė schmoll.gif
Atsakyti
ekologiskos keptuves yra tiktai gryno ketaus, daugiau jokiu ekologisku nera. keramika yra tas pats patobulintas teflonas, tik baltas . irnesakyk.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 12 02, 23:30)
Man trumpai tokia tarnavo, nei metų neištraukė  schmoll.gif

As po pusmecio ismeciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 12 02, 23:30)
Man trumpai tokia tarnavo, nei metų neištraukė  schmoll.gif

Nesigincysiu, ivairiu yra. Bet yra ir ilgaamziu. Kaip ir visu kitu - yra geresniu, yra blogesniu. O ketaus keptuves labai sunkios, ypac jei didesnio skersmens. Gal tai nepagrindinis ir nera lemiamas faktorius, bet irgi svarbus.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2011 12 04, 00:02)
Nesigincysiu, ivairiu yra. Bet yra ir ilgaamziu. Kaip ir visu kitu - yra geresniu, yra blogesniu. O ketaus keptuves labai sunkios, ypac jei didesnio skersmens. Gal tai nepagrindinis ir nera lemiamas faktorius, bet irgi svarbus.


Na, pavyzdziui, kokia???

Jau triju rusiu keramines keptuves turejau, kad nekibtu, nebuvo ne vienos, kas mane labiausiai, po turetu tefloniniu, nervina, viena issilenke per viduri, nors gal tokia nauja jau buvo, todel per viduri dar labiau kimba, o po to jau ir svyla verysad.gif verysad.gif verysad.gif Pirma tai uosvienei padovanojau, tai kai po menesio nuvaziavau , ziu, ogi keptuve visa degesiu prizelusi, ji bijojo, kaip ir teflonine gramdyti, tada, jau sako, vistiek ismest reikia , pabandysiu su metaline kempinele pasveisti, parudavimas isliko, visa kita nusisveite kaip niekur nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet kaip prikepinejo, taip ir tebeprikepineja, tik sveist nebebijo
Atsakyti
Sveikos.

Noriu paklausti jusu, nesenai isigijom indukcine kaitlente. turejau tik viena nedidele keptuve, kuri tiko siai kailtlentei, kuria isigijau uz lipdukus is IKI, bandziau kepti lietinius sioje keptuveje, neisejo, svilo, blynai gaudavosi su skylem, tai galvojau, kaip per akcijas gauta keptuve- prasta, nusipirkau kita, uz kuria sumokejua apie 200 Lt - ji is titano ir keramikos, joje blynai taip paciai blogai kepa. Blynus-lietinius moku kepti, juos vaikams kepdavau daznai, pas mane buvo keptuves is titano, mokejau apie 100 Lt uz viena, viena labai didlele, kitai irgi nemaza, bet visada iskepdavo puikiai. Gal indukcinei kaitlentei kitokios sudeties keptuves ar kas, kodel man nesigauna lietiniai, ka as blogai darau? Gal reiktu tiesiog tik lietiniam nusipirkti keptuve?
dar tiesa, si nauja keptuve, kai ipili aliejaus, subega i sonus ir vidus lieka sausas, manau kad bus beda su ja, arba reiks pilti daug aliejaus. naujos keptuves pavadinimas - BAF, gal girdejot kuri apie ja?
Atsakyti
QUOTE(atūr @ 2011 11 17, 10:05)
Na jei nenusipirkai Woll keptuves tai jau geriau nepirk. Pirma nusipirkom po triju metu nieko kepti nebegalejau, viskas kibdavo. Tai ismetem nusprendeme kad gal ne originalas, tai nusipirkome antra Woll is firmines parduotuves. Na jau praejo 2 metai, bet jau vakar zuvi kepiau ogi ziuriu kibti nori:( Tai va apie 800 Lt kaip i uzp..... Nusprendziau geriau marmurines dangos ar keramikines, sumokesiu 50-70 Lt tai nors negaila ismesti po 3 metu. Tiesa mano drauge irgi nusipirko wool, ta pati istorija kaip ir man. Nuejo ji i ta parduotuve kur pirko, tipo garantinis negalioja kibimo atveju, o pati keptuve nepazeista. Na pasake pardaveja jai " tai nors 3 metus gera keptuve turejai". Na va tiek. turbut dabar laikai tokie kad nieko amzino nebegamina. Cia ne seneliu  spyzines keptuves, kokios buvo pries 50 metu.


Pritariu siai nuomonei. Mes irgi Wool keptuve pasidziaugem ne pilnai 3 metus. Is pradziu tikrai labai dziaugemes, ji atrode nepakeiciama-ir kaip keptuve tarnavo, ir kaip kepimo forma orkaiteje, ir kaip troskintuvas. Tik deja neilgai pasidziaugem verysad.gif Taigi, sumoketos kainos ji tikrai neverta. Dabar ieskau kitos keptuves, nes su sia Wool praktiskai nieko nebeimanoma kepti, nes viskas prilimpa prie dugno. Kai kreipemes i pardavejus, buvo pasakyta- jei keptuve svyla-laikas keisti keptuve, jokiu priemoniu kaip to isvengti tiesiog nera smile.gif Bet daugiau tokios klaidos nebedarysiu ir uz 500Lt keptuves nebepirksiu, geriau kasmet nauja keptuve po 100Lt. Tiesa, pirkau Maximoje maza keptuvele su keramine balta danga, siaip maziems kepinukams, padazui ar pan. ir man ji dabar atrodo superine-riebalu reikia minimaliai, kepa puikiai. Svarstau, kad gal reiktu tokia pat didesne nusipirkti.
Atsakyti
o kaip jums viskas kimba? tarkim įkaitinat aliejų sausoj keptuvėj ir dedat bulves, ir pritraukia? nes man jeigu koks kraštelis prikimba, šakute arba peiliu atkabinu ir liuks.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2011 12 04, 00:29)
As po pusmecio ismeciau unsure.gif

As dar neismeciau,bet viskas pridega,prilimpa per viduri.Galvojau kad as gal nemoku nauduotis,nors pradzioj buvo gal pora menesiu viskas gerai.Dabar paslepta guli.
Atsakyti