QUOTE(sigeika @ 2008 12 11, 12:02)
Sutikciau, kad mano vaika nuo tos nelemtos 8 val kamuoja pilvo diegliukai, bet jis nurimsta ir guli kokias 10min. neverkdamas, tada pradeda aktyviai ieskot kruties, o gaves pradeda verkt, pykt rekt. Man pasirode keista, kad tai susije su zindymu, gal jam ten ryjant piena paastreja tada skausmai ir todel nenori valgyt?! Man tada kyla pagunda nors kokios siltos arbatos duot, kad nurimtu?
Valgant pradeda veikti virškinimo sistema, tad visai gali būti, kad jam ten susijudina viskas ir dėl to jis tampa neramus. Bandykit prieš maitinant pagulėt ant pilvuko, gal pasimaudyt - kad kuo daugiau oro išeitų.
Ar jūs pati pieno produktus vartojat? Jei taip, pabandykit kurį laiką juos išimt ir raciono ir pažiūrėkit, ar yra poveikis.
QUOTE(Asttux @ 2008 12 11, 19:34)
na, nežinau, mano mažiukas(2savaičių) prakaba ant krūtines vos ne visą parą, bet pienuko tikrai ne marios

ilgausiai valgo kokią minutę tik, o vėliau jau jaučiasi, kad nieko nebeištraukia, nebenuryja pienuko. krūtys tuščios

savo atveju tikrai paneigiu, kad kuo dažniau žindai, tuo daugiau pienuko gaminasi

nu pas mane taip nėra

vis tik tai nuo organizmo priklauso, nepieninga aš
Kaip jau mamos minėjo,
efektyvus dažnas žindymas skatina pienelio gamybą. Su pienuku pas jus tikrai viskas tvarkoj. Taisykit apžiojimą (kažkur buvo įdėtos nuorodos į filmukus, kur rodomas teisingas apžiojimas) - garantuoju, kad tame problema: vaikelis išgeria rezervuaruose susikaupusį pienelį, o toliau žįsti arba tingi, arba negali.
Vaikiuke, gera girdėt...