Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(GITALE @ 2008 12 11, 14:57)
Aš jum dar kartą aiškinutam , kad nesugadint produktų, viską ėmiau tiksliai kaip parašyta, ten kur nesidėjo "zuko" tešla yra puiki, kuriuose gabaluose buvo įdėta "zukas" ten yra visiškai blogai, kadangi jis pakeičia tešlą, burnoja ji veliasi, beja ką tik skambinau pažystamai konditeriai kuri 30 metų kepa pyragus,

Jokioms konditerems nesbeskambinu blush2.gif geriausios konditeres cia! ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Man irgi rūpejo padaryt, nes labai spalvotas ir gražus, bet jei mėginsit tai "zuko "dėkit mažiau negu 2 pok. gal tik dėl spalvos, geriau daugiau naturalios ir kakavinės tešlos, aš nedėl to kad supeikčiau recept o dėl to kad bus nevalgomas, beje po kolegų pavaišinimo , kurie tik atsikando po kasnelį ir išmetė(9 kolegos) jis iškeliavo į konteinerį, ir jaučiaus labai nesmagiai prieš juos.
Papildyta:
QUOTE(bravada @ 2008 12 11, 17:34)
Jokioms konditerems nesbeskambinu blush2.gif geriausios konditeres cia!  ax.gif  biggrin.gif  4u.gif


nu tai kiekvienos reikalas, juk galima ir kitur paklaust , ir čia pasidalint, nematau nieko blogo, ir sutinku kad čia yra daug gabių konditerių, aš ų nepeikiu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2008 12 11, 15:40)
Man irgi rūpejo padaryt, nes labai spalvotas ir gražus, bet jei mėginsit tai "zuko "dėkit mažiau negu 2 pok. gal tik dėl spalvos, geriau daugiau naturalios ir kakavinės tešlos, aš nedėl to kad supeikčiau recept o dėl to kad bus nevalgomas, beje po kolegų pavaišinimo , kurie tik atsikando po kasnelį ir išmetė(9 kolegos)  jis iškeliavo į konteinerį, ir jaučiaus labai nesmagiai prieš juos.


Jeigu noriu kazka nusinest i darba ,(savo kepta pyraga ar torta) tai pirmiausiai pasigaminu naminiam vartojimui. Degustuoju biggrin.gif biggrin.gif dar sulaukiu vyro ivertinimo biggrin.gif ir jei patinka , tada jau galiu drasiai nesti kolegoms.
Atsakyti
Norėjau pažiūrėt kokie kitų skoniai, nes man rašė kad skoniai nevienodi, tai galvojau kad mano vienos čia toks"netikęs" o pasirodo... kitų "taip pat"
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2008 12 11, 16:00)
Norėjau pažiūrėt kokie kitų skoniai, nes man rašė kad skoniai nevienodi, tai galvojau kad mano vienos čia toks"netikęs" o pasirodo... kitų "taip pat"


doh.gif doh.gif doh.gif du puslapiai - vienos rietenos verysad.gif , ir reikejo man cia savo nuomone isreiksti , kas bebutu kita karta geriau patylesiu ( tik pagalvojau ...juk jis is rusijos atejes , gal ten tu milteliu pokialiai mazesni ?? g.gif

Labai atsiprasau moderatoriu , kad gadiname zinutes , daugiau taip nebus , debatai baikti !!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 11, 16:36)
doh.gif  doh.gif  doh.gif du puslapiai - vienos rietenos verysad.gif , ir reikejo man cia savo nuomone isreiksti , kas bebutu kita karta geriau patylesiu ( tik pagalvojau ...juk jis is rusijos atejes , gal ten tu milteliu pokialiai mazesni ?? g.gif

Labai atsiprasau moderatoriu , kad gadiname zinutes , daugiau taip nebus , debatai baikti !!!!!!!!


As vienam forume maciau dar ne tokiu rietenu lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai, kadangi konditerės renkasi čia ir tai yra viena aktyviausių temų tai paprašysiu Jūsų nuomonės koks prieskonis geriausiai derėtų triufeliuose, kurie gaminami iš virtų trynių, miltų, sviesto, grietinės ir iškepti sausainiukai mirkomi į lydytą šokoladą ir apvoliojami tarkuotuose vafliuose. recepte parašyta, kad tiesiog sudėti prieskonius, o kokius butent ir nedarašyta. aišku čia skonio reikalas, bet gal pasakytumėte kas geriausiai tiktų tokiam kepiniui?
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 11, 14:57)

Muka, vamzdeliai  thumbup.gif Tavo fotkė kaip nuo žurnalo viršelio. Gal išduosi paslaptį, kaip taip nufotkint, kad fonas tolumoje toks susiliejęs būtų blush2.gif

[



Na ne mano vamzdeliai daryti bet nuotrauka tai tikrai super thumbup.gif ten kiek pamenu Davijos sedevras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 12 11, 16:51)
gerai, kadangi konditerės renkasi čia ir tai yra viena aktyviausių temų tai paprašysiu Jūsų nuomonės koks prieskonis geriausiai derėtų triufeliuose, kurie gaminami iš virtų trynių, miltų, sviesto, grietinės ir iškepti sausainiukai mirkomi į lydytą šokoladą ir apvoliojami tarkuotuose vafliuose. recepte parašyta, kad tiesiog sudėti prieskonius, o kokius butent ir nedarašyta. aišku čia skonio reikalas, bet gal pasakytumėte kas geriausiai tiktų tokiam kepiniui?


Perverciau keleta puslapiuku savo knygoj " konditerijos anciklopedija " tai pastebejau , kad ten pila alhoholi .....konjaka , brendi , kalvadosa , trauktines ir t.t. tai gal tokius prieskonius turejo galvoje g.gif , bet vanilinas tai 100% tinka thumbup.gif
Dar kitose knygose paziuresiu ir parasysiu , asmeniskai as pyliau Toresa ( brendi).
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2008 12 11, 16:58)
Na ne mano vamzdeliai daryti bet nuotrauka tai tikrai super  thumbup.gif ten kiek pamenu Davijos sedevras  blush2.gif


Ops blink.gif blink.gif blink.gif blush2.gif Labai atsiprašau blush2.gif Žiūrėjau į jūsiškį Napoleoną, beje laaabai gražų, po to į tuos vamzdelius ir turbūt berašydama susibalamutinau doh.gif Tuomet klausimą peradresuoju davijai ir jos t.p. atsiprašau, kad supainiojau autorių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 11, 10:07)
Sveikutės,
aš vakar kepiau su savo merginom sausainukus, tai pasirodysim su jais prie jūsų puikių TORTŲ bigsmile.gif

Prancūziški vamzdeliai
tešlai: 200g. margarino, stiklinė grietinės ir 3 stiklinės miltų.
Margariną galima kapot su miltais, aš tai dubeny su pirštais ją maigau, tada supilam grietinę, sudedam miltus ir minkom tešlą. Ją iškočiojam, darom nedidelius kvadratėlius, į vidų dedam uogienės (rekomenduoju spec. kepimui), suvyniojam ir kepam.


pasakiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, norejau paklausti, buvo įdėtas tortukas su maskarponės sūriu, bet ingridientai trupurį skiriasi, su persikais ,man atrodo čia buvo Inačkos(jei neklystu)gal galit padėti, nu niekur neberandu g.gif
Atsakyti