QUOTE(STT @ 2008 11 28, 11:26)
du
Papildyta:
o kas nutiko su anyta?
aišku kad tiesiai šviesiai - kitaip ir kalbos negali būt... bet čia matyt aš tokia bjauri gal viena esu - drėbiu ir tik paskui pagalvoju, nors stengiuos....
čia kaip ir su daun... nesusišneku tiesiai šviesiai ir iki.

blem, mano panelė....

stoviu prie kompo ji ant lovos guli - atsisuku - žiūriu verčias - ir apsivertė pusiau ant kito šono

.... ir daktarė klausė, prieš kiek laiko gimė, mat jai didelė atrodo.... ir galvą kažkaip laiko tvirtai....
BIJAU... kad tik neskubėtų gyvent..
Na kaip cia suprantamai ir trumpai parasius
Zodziu....Lyg tai su mano anyta turetu buti viskas gerai. Moteriske issilavinusi, intelektuale, visada padedavo. O cia ne per seniausiai labai jau mums padejo. Labai

Tai dabar tokia moraline teise jaucia kysdamasi i gyvenima. Ji galvoja, kad patarineja. Na susidariusi tokia komplikuota situacija. Kad sakai gera gerai...Bet nieko gerai nera. Kazkaip nepastebi, kad ne jos reikalas. Na nesupranta. O pasakyti, kad tu cia nesikisk, tai "uzsisiks". Zodziu sukandus dantis tyliu ir nesiunciu jos del vyro. Gerbiu ji ir nenoriu jo skaudinti. Bet ne mano charakteriui vaidinti nuolanke martele. ir mane toks siutas ima. Vyras sako nekreipk i ja demesio. Juk gero nori..O man jau kraujas verda.. Bet vel jausmu dvilypumas.. Labai padejo turiu buti dekinga. Bet kai jau kysasi, tai noriu ja pastatyti i vieta. Bet galvos kokia nedekinga. Zodziu tokie niuanseliai. O vyras dar susibiesines jai kazka pasake, kad manes nenervuotu. O ji turbut nesuprasta liko. Su manim ne per seniausiai kalbejo, tai jai nieko nesakiau. Tylejau sukandusi dantis, o vyras mano paskambino ir pasake ko cia mane nervuoja
Zodziu toks situacijos absurdiskumas. Dabar matau savo klaida. Kad turejau iskart jai pasakyti. Bet tikejausi, kad nurims. O cia ziuriu, kad tik isivaziuoja...
o taip noriu dar vyrui viska pasakyti ka istiesu apie ja galvoju

Bet zinau, kad jis bus iskaudintas. Juk jo mama
Bet koki atradima atradau

Anytos deka:) Tik nesijuokite

Cia buvo kalbeta apie EQ (emocini intelekta). Gali buti baigusi net 3 aukstuosius, IQ bus aukstas, bet tai nereiskia, kad ir EQ bus toks pat. Zmogus gali buti issilavines, bet tai nereiskia, kad jo emocinis dvasinis pasaulis bus tokio pacio lygio.
Atvirksciai su paprasta moterele taip sauniai pabendrauji ir pasikrauni teigiamu emociju..Ir nereikia tu keliu aukstuju....
Papildyta:
STT na tavo mergyte ir "sustruole"