Labutukas visom
STT as visada prijauciau naktinejantiems

. Va kai tavo mazulka nemiegos galesim pabendrauti dviese
O siaip man irgi tokia ne super kalbi nuotaika

. Pragyvenau klaiku PMS'a su viltim, kad tai duos produktyviu mmm rezultata ir nefiga, nesikeikiant ir vel tik teplioja

. Nesuprantu kokia velniava darosi. Kiausineliai bresta , o vuliacija vyksta, bet paskui viskas sustoja...
Taigi jungiuosi i musu bureli, negalinciu pastoti, nesulaukianciu menziu ir siaip turinciu problemu
Andryte, o tu tik juostelem tikriniesi ar yra ovuliacija ar ir pas gydytoja eini? O su tais procentais tai kai ziuri asmeniskai tai pasidaro arba 100 arba nieko. Ir tie 20 juk skaiciuojami imant ne poras kurios turi santykius tikslaii ovuliacijos metu ar is kart pries ja, o skaiciuojama imant ivairias poras, nu mes su vyru paskutiniu metu gal pora karta per menesi tesimylim tai mano atveju pastojimo procentas krenta iki nezinau 1 %, bet su abiem mergaitem pastojau is antro menesio, o trecia net neplanuotai. Tik va kaip ta ovuliacija prisikviesti
Vaivos juosta pas mus irgi labai populiaru ovuliacijos testai, nes norgeje rimta problema pastojimas, labai nemaza dalis vis delto ateima iki IVF

Bet cia vien NT kainuoja 40 lt tai jau apie ovuliacijos testa nesneku

.
Andryte kaip is tiesu skirtingai emocijos deliojasi, as suzinojau, akd bendradarbis taps teciu, jie sunkiai pastojo, tai taip dziaugiausi, kad net sokinejau, tarsi mano butu

, bet manau, akd tai irgi biski linksta i nenormaluma, man tavo reakcija atrodo adekvatesne
Griztant prie kaledu-Osle nieks eglutes nedega, pastato tokia vagse egle mieste, pora zaislu uzkabina, galetu visai nestatyti tai bent medeli issaugotu

, mes taoi net nezinau kokia eglute statysim, kirsti cia negalima nors misku aplink daug, pirkti brangu, reiks gal saku prisirinkti ir pasipuosti. Siandien dar laiska rasysim seneliui salciui. Turiu dilema

-darze renka rubus vaikuciam kurie neturi pinigu ir nes i "gerumo traukini", tai va kaip man paaiskinti Amukui kodel senelis saltis ne pas visus gerus vaikucius atvaziuoja.

, kodel jis nevaziuoja pas neturtingus, juk senelis saltis viska mato ir girdi, tai jis negali buti blogas ir skriausti vargsu vaikuciu. kaip jus manot. Turiu pora versiju, bet kazko man jose truksta: vienintele tokia prieinamiausia pasirode, kad senelis saltis nori padeti tiem vaikuciam, bet kadangi jis negauna laiskuciu is ju(teveliai neturi pinigu issiusti), tai jam reikai geru vaikuciu pagalbos. Idomu tik kokia versija darze pateiks...
kazkaip man padrikai siandien rasosi