Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Amade @ 2008 12 03, 14:47)
blush2.gif ai, as tokios nezinojau...  ax.gif  tada tikrai kad trys  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Migle, o kokiam mieste tavo salonas? neuzfiksavus as...  blush2.gif  mano siaip irgi tokia slapta svajone turet vestuviniu sukniu salona  ax.gif
Papildyta:
na... mastau.gif as irgi apie  nestuke.gif  kuo ilgiau nesakyciau  ax.gif  nezinau, ar cia SM pasakyciau ar ne, o kolegoms, draugams ir visiems kitiems tikrai nesakyciau kuo ilgiau  unsure.gif Paskui jei kas nutinka tai nusibosta pasakot ir vaidint stipria ir panasiai  blush2.gif

Kaune o iš kur tu esi jei iš kito miesto galim kartu atidaryt. Patikėk darbas nerealus thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2008 12 03, 14:35)
na, man laaabai smagu vestuvines sukneles rinkti  thumbup.gif  mano desimtukas:
1. Karena Royale
2. JD1248
3. RD1044 (nereali, tik idomu, kaip realybej atrodo...  g.gif )
4. Roma
5. Bianca (nerealiiii  wub.gif )
6. Felicia (idomi apacia sukneles...)
7. Keeley (siaip idomesnis variantas)
8. Joellie (tik gal ne su juodu kaspinu)
9. Viera
10.Artia

Aisku, dar viskas priklauso nuo to, kokias sukneles labiausiai renkasi, kokias paprasciausia valyt ir t.t. Ir dar pastebejus, kad vienaip kai kurios sukneles atrodo ant modeliu prie spec sviesu ir visiskai kitaip ant "tikru" merginu  biggrin.gif

RD1044 užsakysiu 100 proc. o valosi jos visos nesunkiai jei suknelė ne iš popieriaus ir siuvinėta rankom o ne klijuoti papuošimai( priklijuoti nuo pirmo skalbimo nukrenta visi)
Papildyta:
O koks slaptažodis dabar fotki noriu įdėt vieną mano puoštą nuotaką parodyt labai graži suknelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 03, 14:02)
As manau,kad irgi ilgai tyleciau...aisku suzinos MB ir SM'e sitas kolektyvas ax.gif Arba kaip STT kazkada minejo,cia tikras SEKTA lotuliukas.gif  negali nei dienos be jos,ir cia viena uz visas ir visos uz viena thumbup.gif

kai as su eliza pastojau, tai irgi ne iskart parasiau i sm. o kaikuriems draugams ir giminems tai isvis nesakiau, tik kai pagimdziau, suzinojo. nenorejau jokiu kalbu, pasakojimu , klausimu, kaip jautiesi.
o sm, tai tikrai kaips sekta, kazkokia priklausomybe, pripratimas issivysto biggrin.gif . as jau geru pusantru metu cia beveik kasdien g.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 03, 13:17)
Kaune o iš kur tu esi jei iš kito miesto galim kartu atidaryt. Patikėk darbas nerealus thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

RD1044 užsakysiu 100 proc. o valosi jos visos nesunkiai jei suknelė ne iš popieriaus ir siuvinėta rankom o ne klijuoti papuošimai( priklijuoti nuo pirmo skalbimo nukrenta visi)

as irgi Kaune mirksiukas.gif bet as savam "verslui" kazkaip bijau ryztis... ax.gif nors jau 3 metai slapta pagalvoju, kad noreciau vestuviniu sukneliu salono 4u.gif man vestuvines sukneles tai kazkas TOKIOOOO wub.gif as vis dar uzsukineju i ivairius puslapiukus pasiciekavint, kokios vestuviu mados blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 03, 15:20)
as irgi Kaune  mirksiukas.gif  bet as savam "verslui" kazkaip bijau ryztis...  ax.gif  nors jau 3 metai slapta pagalvoju, kad noreciau vestuviniu sukneliu salono  4u.gif man vestuvines sukneles tai kazkas TOKIOOOO  wub.gif as vis dar uzsukineju i ivairius puslapiukus pasiciekavint, kokios vestuviu mados  blush2.gif

Dabar nėra palankus laikas pradėt verslą, krizė savo daro. beje suknelių verslas super. Net jei pelnas nėra labai didelis, bet malonumas.......... Jūs įsivaizduokit vien proginių suknelių turiu virš 200 ..... Nors yra ir bloga pusė g.gif jau vyrui nepasakysiu " aš neturiu kuo apsirengti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 03, 13:28)
Dabar nėra palankus laikas pradėt verslą, krizė savo daro. beje suknelių verslas super. Net jei pelnas nėra labai didelis, bet malonumas.......... Jūs įsivaizduokit vien proginių suknelių turiu virš 200 ..... Nors yra ir bloga pusė g.gif  jau vyrui nepasakysiu " aš neturiu kuo apsirengti" lotuliukas.gif

Gaila,kad tu ne Vilniuj,o tai kiekviena proga turbut begciau puostis tik pas tave blush2.gif
Gavai slaptazodi?Man atrodo,kad as tau rasiau kai pakeitem g.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 03, 13:28)
Dabar nėra palankus laikas pradėt verslą, krizė savo daro. beje suknelių verslas super. Net jei pelnas nėra labai didelis, bet malonumas.......... Jūs įsivaizduokit vien proginių suknelių turiu virš 200 ..... Nors yra ir bloga pusė g.gif  jau vyrui nepasakysiu " aš neturiu kuo apsirengti" lotuliukas.gif

na taip, dabar krize doh.gif bet ir siaip ziuriu, kad Kaune kiekvienoj gatvej bent po 1 salona yra, tai idomu, ar apsimoka... ax.gif nes vis tiek is savo verslo norisi geriau uzdirbt nei bunant samdoma darbuotoja ax.gif
O dar reik nagelius turet, kad taisyt tas suknytes arba samdyt darbuotoja tam reikalui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 03, 15:34)
na taip, dabar krize  doh.gif  bet ir siaip ziuriu, kad Kaune kiekvienoj gatvej bent po 1 salona yra, tai idomu, ar apsimoka...  ax.gif  nes vis tiek is savo verslo norisi geriau uzdirbt nei bunant samdoma darbuotoja  ax.gif
O dar reik nagelius turet, kad taisyt tas suknytes arba samdyt darbuotoja tam reikalui  ax.gif

Tai kad jau keli salonai užsilenkė Kaune, vienas iš didesnių tai prie HyperMaximos kur vietoj sporto klubo buvo įsikūręs. Aš dirbu namie kadangi vietos užtenka o sukneles irgi pati tvarkau, jei daug darbo tai pas siuvėją vežu.
Matai aš kainas siūlau mežesnes, man jau geriau mažiau uždirbt ant vienos suknelės bet padaryt apyvartą ( daug išnuomot) tad labai konkurencijos nejaučiu juo labaiu kad turiu klijenčių Klaipėdoj, Vilniuj
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2008 12 03, 13:37)
Atrodo nori džiaugtis, bet bijai, kad neprarastum  doh.gif  Bet ... jeigu ką, būsiu bent kažkiek pasidžiaugus  tongue.gif

mane ta mintis sekė ir ėdė iki pat pabaigos, iki paskutinės minutės unsure.gif
QUOTE(zydra30 @ 2008 12 03, 14:19)
o sm, tai tikrai kaips sekta, kazkokia priklausomybe, pripratimas issivysto  biggrin.gif . as jau geru pusantru metu cia beveik kasdien  g.gif

du metai.. doh.gif

ką veikaliojat?
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 03, 15:34)
Gaila,kad tu ne Vilniuj,o tai kiekviena proga turbut begciau puostis tik pas tave blush2.gif
Gavai slaptazodi?Man atrodo,kad as tau rasiau kai pakeitem g.gif

Nuo pavasario planuoju ir Vilniuj kažką organizuoti, taip kad galėsi puoštis
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 03, 13:45)
Tai kad jau keli salonai užsilenkė Kaune, vienas iš didesnių tai prie HyperMaximos kur vietoj sporto klubo buvo įsikūręs. Aš dirbu namie kadangi vietos užtenka o sukneles irgi pati tvarkau, jei daug darbo tai pas siuvėją vežu.
Matai aš kainas siūlau mežesnes, man jau geriau mažiau uždirbt ant vienos suknelės bet padaryt apyvartą ( daug išnuomot) tad labai konkurencijos nejaučiu juo labaiu kad turiu klijenčių Klaipėdoj, Vilniuj

tas uzsilenke? blink.gif blink.gif geeeras doh.gif man labiausia patikes Kaune kiek esu buvus tai A&R (kitoj gatves pusej nei tas "uzsilenkes") thumbup.gif aisku, ten kaineles tai gerokai uzlankstytos, bet bent jau malonu ir grazu ten...
a, tai namie gerai dirbt thumbup.gif pas mus 2 kambariu bute turbut nelabai daug sukniu tilptu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 03, 13:46)
Nuo pavasario planuoju ir Vilniuj kažką organizuoti, taip kad galėsi puoštis

Vau,tada ir mes busim grazios flirt.gif

STT,tvarkausi namus,skalbiu ir eisiu tuoj vakarienei ruostis karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 03, 14:55)
STT,tvarkausi namus,skalbiu ir eisiu tuoj vakarienei ruostis karsta.gif

vau kokia namų ruoša - pas mane irgi panašiai
Atsakyti