Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Edeva @ 2008 12 03, 22:01)
blush2.gif nepatikesit neileidzia manes i albuma  schmoll.gif arba pakeitet duomenis arba manieji pasene  doh.gif

aciuks.gif atsiuskit kuri nors pilna rinkini  blush2.gif

toj bus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2008 12 03, 19:55)
Bet darbe susimoviau šiandien  doh.gif  Jau pora bobikių supratao manau, kad laukiuosi blush2.gif  Pagavo "ant žodžių", o aš iš tų kurios "nė trupučio neraudonuoja " tai manau suprato viską  doh.gif

O tu mokykloj irgi? Ar painioju su kita mama? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 03, 20:49)
einu laikinai ikelsiu i fotkes, kad vosos pamatytut... nelabai suprantu kodel jus nematot..  g.gif
Papildyta:
JAu ikeliau...  blush2.gif
ryt istrinsiu ji...

as sorry, tavo pyraga kugeliu palaikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 12 03, 20:01)
ech mergos, o mano sirdys siandien verkia, siandien sutikau savo klasioke, su sunum ji buvo sunui tiek pat juos kiek butu buvie mano nemirai, taip sunku.... taip man juos truksta.... taip norieciau nors akimirkai jia priglaust....

suprantu tave...
Penktadieni i darba pas mane buvo drauge su vezimu atsistumus... jos sunelis uz mano angeliuka tik 2 savaitem jaunesnis... net nezinojau ka pasakyt... atsiklause pries atsistumdama vezima... pasakiau atvaziuok... o kai atvaziavo... net nezinojau ka ir sakyt pamacius vezima... verysad.gif nu niekaip negaliu susigyvent su tuo... cray.gif
Atsakyti
gavau bim slaptazodi toki ir zinojau acou bim bet vistiek neileidzia gal prisijungimo vardas kitas g.gif
Atsakyti
Rugseje - prasymas ivykdytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 03, 22:09)
suprantu tave...
Penktadieni i darba pas mane buvo drauge su vezimu atsistumus... jos sunelis uz mano angeliuka tik 2 savaitem jaunesnis... net nezinojau ka pasakyt... atsiklause pries atsistumdama vezima... pasakiau atvaziuok... o kai atvaziavo... net nezinojau ka ir sakyt pamacius vezima...  verysad.gif nu niekaip negaliu susigyvent su tuo...  cray.gif

ir as nekaip negaliu susigyvent, vakar puse nakties su jos nuotrauka, apsikabunus prazliumbiau.... jau toj metai bus.... nezinau, gal ir veikia tas kad jau greit ir pirmas gimtadienis, ir myrties metines.... suknystas gyvenimas.....
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2008 12 03, 22:11)
gavau bim slaptazodi toki ir zinojau acou bim bet vistiek neileidzia gal prisijungimo vardas kitas  g.gif

nu ne, buna ir man kad tik is kaskielinto karto prijungia...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 03, 20:03)
O tu mokykloj irgi? Ar painioju su kita mama?  blush2.gif

Nea, aš ne mokykloj ax.gif
Atsakyti
na ka einu dukriuka maudyt ir miegucio guldyt, ir pati kulniosiu i lova, nes ir vel galva skelia....
gero vakariuko visom ir labos nakties!
Atsakyti
Noriu visu paprasyti kai rasot fotkese komentarus,nerasykit per Guestgeriau parasykit kur yra a...m.... ir po komentaru pasirasykit savo nika mirksiukas.gif Nes kai rasot per guest,labai apkraunama mano pasto dezute blush2.gif Ar gerai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2008 12 03, 20:53)
STT, o tu pati maitini  g.gif  Vien apie tai pagalvojus saldu pasidaro  wub.gif

ir krūtimi ir mišinuku - madam išpopėjus, tingi traukt, netuiriu tarnaitės kad gulėt šalia ir nervuotis, kad įprastų, todėl teks manau neilgai, bet kol kas svarbiausia, kad yra nemažai...
bet tokio apžarlyvumo vaikui trūksta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 12 03, 22:13)
ir as nekaip negaliu susigyvent, vakar puse nakties su jos nuotrauka, apsikabunus prazliumbiau.... jau toj metai bus.... nezinau, gal ir veikia tas kad jau greit ir pirmas gimtadienis, ir myrties metines.... suknystas gyvenimas.....
Papildyta:

nu ne, buna ir man kad tik is kaskielinto karto prijungia...

Oi, bim, kaip man tai pazistama verysad.gif . Ir mums arteja angeliuko metines. Niekaip negaliu ir as susigyvent su tuo. Ir ne velnio nelengveja. Ir apskritai toks jausmas, kad tik sunkeja...TAip truksta to mazo zmogucio....Viska atiduotum uz akimirka su mazute, bet... cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti