Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(bim @ 2008 12 04, 14:07)
jo, kai as vyruj liepiau atvest fotoporata, kai dukriukas jau musu myrie jis i mane pasiziurejo kaip i gluse, ir kai fotkinau savo aukseli visi ziurejo kai i isprotejusia, bet man buvo nusispjaut, as norejau turiet tas foto, ji kaip mieganti guli baltam pataliuke, skaudu bet nors kaska turiu.... aplamai man nusispjaut kas ka mano, darau taip kaip man geriau....
baisi tavo istorija, atsimenu kaip jia skaiciau ir raudojau, visu musu skausmas begalinys ir nenumaldomas....
gal tos kurios turi stebukliukus gymusius po netekties kaskiek ir liengviau, nezinau, nors bent manau man butu buve kaskiek paliengveja, vis kaskas, kas suteike vylti, bet man, nei kiek nelengviau, jau betai beveik.... neissivaizduoju kur jie, as ju neatsimenu, tik dabar suvokiu, kad as egzistoju ir tik vaidinu kad gyvenu.... taip viskas nusibode ir nuvargine, kad net pikina nuo visko.... o kai pamastau kad taip dar bus laaabai ilgai isvis ..... nebegaliu, nors tu sienom lipk, kaip man paskutiniu metu su ku.... ir nepakeliama.....
Papildyta:

visai nekavila, ne visos mokomes is savu klaidu, yra ir tokiu kurios pasimoka is svetimu, o tie kurie sakie kad rieklamojasi, patis durnei, kiekvienas sprendzia pagal save!!!

truputis peno sielai wub.gif

PRANAŠAS
Kahlil Gibran

Apie džiaugsmą ir liūdesį

Tada moteris prabilo: Kalbėk mums apie Džiaugsmą ir Liūdesį.
Ir jis tarė:
Jūsų džiaugsmas – tai jūsų liūdesys be kaukės. Tas pats šaltinis, iš kurio sklinda jūsų juokas, dažnai būdavo pilnas ašarų.
O argi būna kitaip?
Kuo giliau prasiskverbia liūdesys į jūsų esybę, tuo daugiau džiaugsmo galit savyje sutalpinti.
Argi indas, kuriame laikomas jūsų vynas, ne tas pats, kurį išdegė savo krosnyje?
Ir argi liutnia, kuri ramina jūsų sielą, ne tas pats medžio gabalas, išskobtas peiliais?
Kai džiaugiatės, pažvelkite gilyn į savo širdį ir įsitikinsit, kad tai, kas jus liūdino, dabar teikia jums džiaugsmą,
Kai jums liūdna, vėl pažvelkit į savo širdį ir pamatysit, kad tiesą sakant, jūs verkiat dėl to, kas buvo jūsų džiaugsmas.
Kai kurie iš jūsų sako: “Džiaugsmas stipresnis už liūdesį”, dar kiti šneka: “Ne, liūdesys stipresnis”.
Bet aš sakau jums – jie neatskiriami.
Kartu jie ateina, ir kai vienas sėdas su jumis už stalo, atminkit, kad kitas miega jūsų lovoj.

Iš tikrųjų jūs – kaip svarstyklės, svyruojančios tarp savo džiaugsmo ir liūdesio.
Ir tik tada, kai jūs tušti, esat ramūs ir pusiausvyrūs.
Kai lobių saugotojas paima jus, kad pasvertų savo auksą ir savo sidabrą, jūsų džiaugsmas arba liūdesys būtinai didėja ar mažėja.
Atsakyti
Nezinau, ar toms kurios turi jau kitus vaikelius, kurie gime po netekties yra lengviau.. Lengviau tik tuo, kad turi kuo rupintis, ka myleti. Turi vaikiukus, kurie uzima mintis ir nebelieka tiek daug laiko galvoti apie praeiti..
Kitas vaikelis man tebus tik kitas vaikelis.. Ir visada sirdi sopes, kad neturiu ju abieju.. Ju vieta sirdyje taip ir liks neuzimta.. Liudna.. Tik tikiuosi, kad gal kiek laikas prislopins ta skausma, gal jis nebebus toks astrus..
Atsakyti
Mergaites skelbiu paieska...

bAlta avyte ir Klaudija istryne savo nuotraukas is albumo. Visas zinancias kas vyksta atsiliepkit!!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 12 04, 12:58)
Zinai, Sandryjna, musu istorijos tikrai panasios, tik tavo truputi su geresne baigtimi. As irgi turiu berniuka, kuris vyresnis uz mergytes 3 metukais.. As jo irgi buciau neturejusi, nes sirdutes toniukai irgi nukrito iki labai pavojingos ribos ir teko daryti ekstra cezari.. Dabar dekoju dievui, kad nors ji turiu. Kaip as be jo gyvenciau, neisivaizduoju. Tik jis ir priverte atsistoti ant koju.. Bet ir dabar sunku sirdyje, kai zinau, kad tiek man nedaug truko iki laimes.. Svarbiausia, kad as nesuprantu kokia buvo prasme Dievui pasiimti mano mergytes.. Ju netektis tokia beprasmiska.. O taip noretusi kazka padaryti prasminga, kad kitoms merginoms taip nenutiktu kaip man.. Deja, as apie tai tik pasvajoju..
*Mano istorija yra Gimdymo istoriju skyrelyje. Ja specialiai ten idejau, nors buvo labai sunku.. Nes ja skaite ir man artimi zmones, kurie paskui sake: "ko cia reklamuojiesi?". Vis pasisakau ten karts nuo karto, tiesiog, kad merginos zinotu mano istorija, gal tada kuri mergina isvengtu mano nelaimes.. Bet tai kvaila.. Juk mokomes tik is savo klaidu..

mane irgi vis karts nuo karto pagriauzia mintys, kad gal buvo galima kazkaip isvengti savo nelaimes.... turbut visos apie tai pagalvoja unsure.gif
* Labai gerai, kad idejai savo istorija. Nes kaip tu sakai, kazkam tai gali buti kaip ispejimas, pamoka... as irgi vis kartas nuo karto paskaitau tavo istorija, nors ir labai liudna... angel_sadangel.gif:

Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 12 04, 14:16)
Nezinau, ar toms kurios turi jau kitus vaikelius, kurie gime po netekties yra lengviau.. Lengviau tik tuo, kad turi kuo rupintis, ka myleti. Turi vaikiukus, kurie uzima mintis ir nebelieka tiek daug laiko galvoti apie praeiti..
Kitas vaikelis man tebus tik kitas vaikelis.. Ir visada sirdi sopes, kad neturiu ju abieju.. Ju vieta sirdyje taip ir liks neuzimta.. Liudna.. Tik tikiuosi, kad gal kiek laikas prislopins ta skausma, gal jis nebebus toks astrus..

Nu as dabar kaip realiste resiu kalba doh.gif Tikriausiai nepalengves tik ismoksi su tuo gyventi ir nebeleisi grimzti sau i bedugne. Tas laikas tikrai ateis. Ir man buvo tokia banga, bet paskui sprogo bomba ir stai as esu kur esu verysad.gif , tik dabar jau kitaip nei praeito kritimo metu, as jau zinau, kad galiu jaustis kitaip, kad galiu valdyti ta busena ir man drasiau. Gal po metu po kitu nebeliks ir tu kritimu. O tu ar planuoji leliuka?
Papildyta:
Gerai mergaitukes begu ruostis TA.

Bimulik tegul svarstykles pamazu pradeda svirti i dziaugsmo puse wub.gif . O is tiesu tai matyt neiseisi is tos busenos be didesniu pastangu, teks kalbetis su liudesiu, teks ji vyti lauk, teks daryti tai net nenorom kitaip tu jam vergausi ...

Visom geros dieneles 4u.gif
Papildyta:
Na kol dar neisejau imetu dar viena citata is savo mylimos knygos wub.gif cai mums visoms, speju, kad busit ne karta skaiciusios, bet as vis kartais pasitikrinu ar dar prisimenu ax.gif

PRANAŠAS
Kahlil Gibran

Apie vaikus

Ir moteris, laikiusi kūdikį prie krūtinės, prabilo. Kalbėk mums apie Vaikus.
Ir jis tarė:
Jūsų vaikai nėra jūsų.
Jie sūnūs ir dukros Gyvenimo, paties savęs besiilginčio.
Jie ateina per jus, bet ne iš jūsų,
Ir nors jie su jumis, bet jie jums nepriklauso.

Jūs galit duoti jiems savo meilę, bet ne savo mintis,
Nes jie turi savąsias.
Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas,
Nes jų sielos gyvena rytdienos rūme, kuriame jūs negalit apsilankyti netgi savo svajonėse.
Jūs galit stengtis būti tokie kaip jie, bet nesistenkit jų padaryti panašių į save.
Nes gyvenimas negrįžta atgalios ir negaišta su vakarykščia diena.
Jūs esat lankai, iš kurių kaip gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai.
Lankininkas mato taikinį amžinybės kely,
Jis įtempia jus savo galia, kad Jo strėlės skrietų greitai ir toli.
Tegu jūsų būvimas lankininko rankoj teikia jums tik džiaugsmą,
Nes kaip Jis myli strėlę, kuri lekia, taip myli Jis ir lanką, kuris yra tvirtas.

Atsakyti

Laba diena 4u.gif

Šiandie aš pasyvi skaitytoja.......

QUOTE(antuke @ 2008 12 04, 13:16)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visiškai sutinku. Tas skausmas niekur nedingo, tiesiog žinai, kad esi reikalinga tam mažam žmogučiui, kuris dabar visas tavo gyvenimas turi būti.....gyvenu tik dėl jos ir jai.... Kartais atrodo, kad tiesiog susidvejinau - kai būnu su savo mažiuke, džiaugiuos gyvenimu, bet ir tai ne savo, džiaugiuos ja, kaip ji auga, vis kažko naujo mokosi, kiekvienakart jai nusišypsant- šypsaus ir aš , bet vos tik lieku viena atsiveria ta tuštuma ir matyt niekur nedingsiąs skausmas......
------------
išsiliejau ir aš blush2.gif
Atsakyti
aciu tau biciuk!!! labai prasmingi tie jo zodziai, bet kol kas gyvenu su liudisiu, kurys kaskda buvo begalinys dziauksmas, as noriu tykiet kad tai bus ne amzinai, kad kaskada bus siek tiek kitaip, ir tos svarstyklies perlinks i laimes puse, bet kol kas deja yra kaip yra...
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2008 12 04, 15:18)

bAlta avyte ir Klaudija istryne savo nuotraukas is albumo. Visas zinancias kas vyksta atsiliepkit!!! g.gif

balta avyte sanai istrynus nuotraukytes, as juos klausiau kodel bet ji neatsakie, o klaudijos tai yra, ka tik ziurejau viskas ok ten, tik viena nuotrauka, kasko ten gribia!
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 04, 13:18)

????????????????????
balta avyte uzsivertus darbais... Gryzta velokai,priseda,paskaito,bet jai nesiraso.... Stiprybes jai 4u.gif p.s. isduosiu paslapciuke,gal nesupyks blush2.gif isvaziouja savaitgali ji paiilset su SB.Gal gryzus,atsigavus,atsipalaidavus ir parasys.Linkiu gero poilsio 4u.gif
Nuotraukytes zadejo ideti,bet gal del laiko stokos vis dar neidejo,kantrybes.

Bet va apie Klaudi Ja nieko nezinau.... gaila... bet gal sugrys... Linkim visa ko geriausio,svarbu nugalekit ta liudesi kazkaip.Stiprybes jum mergytes 4u.gif
Atsakyti
na va - grįžom iš laukučio - kol užsitempiau vežimą su vaiku į ketvirtą aukštą.... kitas kartas bus balkone, gerai, kad iki šios minutėsd neleidau vyrui jo stiklint biggrin.gif
QUOTE(antuke @ 2008 12 04, 13:58)
Mano istorija yra Gimdymo istoriju skyrelyje. Ja specialiai ten idejau, nors buvo labai sunku.. Nes ja skaite ir man artimi zmones, kurie paskui sake: "ko cia reklamuojiesi?".

DEBILAIIIIIIII
perduok jiems visiems, kad jie DEBILAI, jei taip kalba.
VAt

tavo istorija labai sunki ir skaudi, pamenu ją tik ką parašytą skaičiau ir žliumbiau.. ir mano vyras skaitė...

QUOTE(bicė @ 2008 12 04, 14:18)

blink.gif kas per fyntai....

ainu mažės foto įmesiu šiandienos ir vakar
Papildyta:

SVEIKA MELINDA 4u.gif
Atsakyti
Lekiu pas savo angeliuka... pabut pasisneket... labai traukia... Iki...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 04, 14:32)
blink.gif  kas per fyntai....

ainu mažės foto įmesiu šiandienos ir vakar
Papildyta:

Klaudi Ja vieną nuotraukytę tik ištrynus, likusios šešios yra bigsmile.gif

Nereali tavo knopkiukė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labutis,
Bice ir sandrynja sėkmės jums pas gines 4u.gif
Sandrynja tavo sūneliui 4u.gif kad ne taip skaudėtų ir greičiau užgytų.
QUOTE(bicė @ 2008 12 04, 01:10)
Vel esu bloga mama, bloga zmona, bloga seimininke, kol kas dar sugebu islikti gera darbuotoja...
As jungiuosi prie nuomones, kad buitiskumas duoda sitam skyreliui savo zavesio, bet is kitos puses kartais  bent man sunku perzengti ta riba ir pasakyti...HELP man blogai, tarsi baisu suardyti kasdiene siuo metu jau pries sventine nuotaika, baisu ne todel, kad jus nesuprasit, tuo net neabejoju, baisu, nes nesinori ardyti tos" naujo" gyvenimo atmosferos verysad.gif , bet man kartu dziugu, kad mes gyvenam toliau, gyvenam, turim planus, dirbam, kartais linksmai pajuokaujam.

Pažįstamas jausmas, tik aš ir darbuotoja ne per geriausia doh.gif tik vaidinau kad stengiuosi atlikti viską gerai, sėdėdavau viršvalandžius, bet tai buvo tik bėgimas iš namų, nuo problemų.... Tik darbe galėdavau pabėgti nuo nevilties....
drinks_cheers.gif Aš save vis bandau įtikint kad jau 10 metų praėję, kad nebeturi būt to skausmo, kad kitų merginų tie išgyvenimai tokie dar neseni ir tas skausmas toks aštrus.... nesinori guostis... Tik kad kartais išsprūsta... blush2.gif
Sveika antuke 4u.gif Prisimenu tave antuke. O dėl tavo istorijos aprašymo, tai visai ne kvaila, manau atsiras mamyčių kurioms tavo istorija padės išvengti klaidų.
Dėl po netekties gimusio stebukliuko - tai man tarsi viskas buvo susigulėję jau, per mirties ir gimimo dienas paverkdavau, atsivertusi albumą su jos nuotraukomis, išsitraukdavau jos rūbelius, išsiverkdavau viena ir toliau gyvendavau... Kasdienybė nuglodino aštrius kampus... O su mažosios gimimu vėl paštrėjo visi pojūčiai.... Norėčiau patikėti Miglės žodžiais kad gimę po netekties vaikai gimsta su "marškinėliais", bet negaliu... ta baimė vėl prarasti tokia stipri... Bijau nusiraminti, nebijoti kad nelaimė neužkluptų netikėtai, kad jos nepražiopsočiau, bet bijau ir bijoti, kad ta baimė nematerializuotusi.... O atmetus tas baimes tai toks džiaugsmas tas stebukliukas wub.gif Bent jau kokį dešimtį metų nebenorėsiu mirti... biggrin.gif
QUOTE(bim @ 2008 12 04, 13:07)
gal tos kurios turi stebukliukus gymusius po netekties kaskiek ir liengviau, nezinau, nors bent manau man butu buve kaskiek paliengveja, vis kaskas, kas suteike vylti, bet man, nei kiek nelengviau, jau betai beveik.... neissivaizduoju kur jie, as ju neatsimenu, tik dabar suvokiu, kad as egzistoju ir tik vaidinu kad gyvenu.... taip viskas nusibode ir nuvargine, kad net pikina nuo visko.... o kai pamastau kad taip dar bus laaabai ilgai isvis ..... nebegaliu, nors tu sienom lipk, kaip man paskutiniu metu su ku.... ir nepakeliama.....

Laikykis bimuliuk....
Atsakyti