QUOTE(bim @ 2008 12 04, 14:07)
jo, kai as vyruj liepiau atvest fotoporata, kai dukriukas jau musu myrie jis i mane pasiziurejo kaip i gluse, ir kai fotkinau savo aukseli visi ziurejo kai i isprotejusia, bet man buvo nusispjaut, as norejau turiet tas foto, ji kaip mieganti guli baltam pataliuke, skaudu bet nors kaska turiu.... aplamai man nusispjaut kas ka mano, darau taip kaip man geriau....
baisi tavo istorija, atsimenu kaip jia skaiciau ir raudojau, visu musu skausmas begalinys ir nenumaldomas....
gal tos kurios turi stebukliukus gymusius po netekties kaskiek ir liengviau, nezinau, nors bent manau man butu buve kaskiek paliengveja, vis kaskas, kas suteike vylti, bet man, nei kiek nelengviau, jau betai beveik.... neissivaizduoju kur jie, as ju neatsimenu, tik dabar suvokiu, kad as egzistoju ir tik vaidinu kad gyvenu.... taip viskas nusibode ir nuvargine, kad net pikina nuo visko.... o kai pamastau kad taip dar bus laaabai ilgai isvis ..... nebegaliu, nors tu sienom lipk, kaip man paskutiniu metu su ku.... ir nepakeliama.....
Papildyta:
visai nekavila, ne visos mokomes is savu klaidu, yra ir tokiu kurios pasimoka is svetimu, o tie kurie sakie kad rieklamojasi, patis durnei, kiekvienas sprendzia pagal save!!!
baisi tavo istorija, atsimenu kaip jia skaiciau ir raudojau, visu musu skausmas begalinys ir nenumaldomas....
gal tos kurios turi stebukliukus gymusius po netekties kaskiek ir liengviau, nezinau, nors bent manau man butu buve kaskiek paliengveja, vis kaskas, kas suteike vylti, bet man, nei kiek nelengviau, jau betai beveik.... neissivaizduoju kur jie, as ju neatsimenu, tik dabar suvokiu, kad as egzistoju ir tik vaidinu kad gyvenu.... taip viskas nusibode ir nuvargine, kad net pikina nuo visko.... o kai pamastau kad taip dar bus laaabai ilgai isvis ..... nebegaliu, nors tu sienom lipk, kaip man paskutiniu metu su ku.... ir nepakeliama.....
Papildyta:
visai nekavila, ne visos mokomes is savu klaidu, yra ir tokiu kurios pasimoka is svetimu, o tie kurie sakie kad rieklamojasi, patis durnei, kiekvienas sprendzia pagal save!!!
truputis peno sielai

PRANAŠAS
Kahlil Gibran
Apie džiaugsmą ir liūdesį
Tada moteris prabilo: Kalbėk mums apie Džiaugsmą ir Liūdesį.
Ir jis tarė:
Jūsų džiaugsmas tai jūsų liūdesys be kaukės. Tas pats šaltinis, iš kurio sklinda jūsų juokas, dažnai būdavo pilnas ašarų.
O argi būna kitaip?
Kuo giliau prasiskverbia liūdesys į jūsų esybę, tuo daugiau džiaugsmo galit savyje sutalpinti.
Argi indas, kuriame laikomas jūsų vynas, ne tas pats, kurį išdegė savo krosnyje?
Ir argi liutnia, kuri ramina jūsų sielą, ne tas pats medžio gabalas, išskobtas peiliais?
Kai džiaugiatės, pažvelkite gilyn į savo širdį ir įsitikinsit, kad tai, kas jus liūdino, dabar teikia jums džiaugsmą,
Kai jums liūdna, vėl pažvelkit į savo širdį ir pamatysit, kad tiesą sakant, jūs verkiat dėl to, kas buvo jūsų džiaugsmas.
Kai kurie iš jūsų sako: Džiaugsmas stipresnis už liūdesį, dar kiti šneka: Ne, liūdesys stipresnis.
Bet aš sakau jums jie neatskiriami.
Kartu jie ateina, ir kai vienas sėdas su jumis už stalo, atminkit, kad kitas miega jūsų lovoj.
Iš tikrųjų jūs kaip svarstyklės, svyruojančios tarp savo džiaugsmo ir liūdesio.
Ir tik tada, kai jūs tušti, esat ramūs ir pusiausvyrūs.
Kai lobių saugotojas paima jus, kad pasvertų savo auksą ir savo sidabrą, jūsų džiaugsmas arba liūdesys būtinai didėja ar mažėja.