Labas vakarelis
Sveika atejusi i musu buri Elze...daugiau net nezinau ka pasakyti

, tiesiog labai liudna, kad tau tenka jungtis prie musu
Sandrynja, dziaugiuosi tavo tyrimu rezultatais ir palaikau ragintoju komanda

. O del tolimesniu veiksmu t.y kontraceptikos tai galvosi po vaikiuko
Antuke, o jus pasikalbat su vyru siaip ramiai, apie viska ar tie pykcio priepuoliai dazni, nes man tai sita situacija labai pazistama tik is kitos puses-as dazniausiai esu tas alkanas, piktas ir viska aplink griaunantis seimos elementas

. Bet tokie pykcio priepuoliai buna kai nepasinekam, kai susikaupia daug skausmo, ir uzsisuka ydingas ratas

...Isivaizduoju taves paklausiusi kaip MB jauciasi

Ar pavyko jums issiaiskinti situacija?
Klaudija dziaugiuosi, kad atsiradai, mano kompas teisiog nerodo tavo foto, todel ir paskelbiau visuotine panika

. O del verkimo- mes juk esam tokios skirtingos, vienos verkiam, kitos nemiegam, trecios kuriam ateities planus ir visa tai keiciasi laike, sukasi ratu, todel is vienos puses manau reikia leisti sau isgedeti taip kaip gedisi, verkti jei norisi verkti, svarbiausia neprarasti sveiko proto ribos
Dziaugiuosi ir , kad Balta avyte nesiruosia pabegti ir produktyvaus jai savaitgalio
Zvelsa ta baime neisvengiama, bet kazkaip reikia ja valdyti tik man kartais irgi idomu kaip tai padaryti, panika , kad kas nors atsitiks Amukui buna tokia stipri, kad norisi begti ir rekti
Andryte linkiu tau kaledinio stebuklo

-tikros geros ovuliacijos su atitinkamom pasekmem

, degu zvakute uz visas planuojancias
O mano TA kol kas neatnese norimo rezultato. Echoskopu gyne mato kazkoki darinuka ir siustorejusia gleivine, paeme iskyru tyr is gimdos ir suleidus vandens bande paziureti kas ten darosi-itaria polipa, nors abiem keista , kad jis ten yra, pries paskutini nestuma nebuvo , o paskui du valymai daryti. Kita versija liekanos niestumo audiniu, to tai nenoreciau, nors hcg tyrima srodo, kad neturetu buti blogai jei tai is tiesu liekanos. Na ir blogiausias variantas kas nors piktybinio

. Sausio 8 nsimato tyrimas vadinamas histeroskopija, ji bandys paziureti kas ten yra ir pasalinti ta "darimuka, tada tirs. Dvieju sav begyje turi buti paimto dabar tyr ats.
taigi ne kokios man pries kaledines nuotaikos

, nors as kaip visada sauniai uzsiblokavau

, neprisileidziu minties, kad tai kas nors labai blogo, tik ne dabar kai man atejo noras leliukui, ti ne dabar, paskui nors ir tvanas........